Pentru cititorii blogului

INVATA... ”Iti trimit o lumina, ca sa te imbratiseze cu iubire, Iti trimit o lumina, ca sa te aline cu iubire. Ca si tu sa iubesti, sa respecti si sa pretuiesti Acea fiinta unica ce tu insuti esti, Precum si fiecare fiinta a acestei lumi, Fiecare unica, fiecare s...peciala si fiecare mult iubita. Fie ca tu sa poti vedea bunatatea si frumusetea ta Reflectata oriunde ai privi, dar si in ochii celor care te privesc. Fie ca tu sa gasesti multumirea si uimirea copilareasca In fata darurilor pe care ni le ofera, din abundenta, Viata. Fie ca splendoarea fiintei tale Sa fie ghidul care sa iti calauzeasca limbajul, gandurile si actiunile. Fie ca durerea si frica cu care te-ai confruntat poate vreodata Sa se transforme in putere, intelegere si compasiune. Fie ca lumina fiintei tale sa radieze pace si armonie, Oriunde vei pasi si oriunde te vei afla. Fie ca fiinta ta sa cunoasca bucuria si fericirea, Facand din fiecare clipa o sarbatorire a vietii. Fie ca bunastarea si generozitatea ta Sa fie daruri pe care chiar tu insuti le impartasesti in jurul tau. Si fie ca bunatatea sufletului tau sa-i mangaie pe cei din jurul tau, ca un balsam vindecator, ca parfumul dulce al florilor. Fie ca tu sa ai parte de intregire, de sanatate si de bine, Si sa-i imbratisezi cu compasiunea ta si pe cei care sunt in suferinta. Fie ca lumina puritatii si perfectiunii tale Sa imprastie aburii discordiei, disperarii sau conflictului. Fie ca inteligenta si intelepciunea mintii tale deschise catre Infinit Sa-ti confere claritate, chiar si atunci cand lumea pare pierduta in confuzie. Fie sa cunosti si sa ai credinta in faptul ca esti perfect iubit, perfect ingrijit si perfect ajutat de catre Iubirea Infinita a Divinitatii - acum si intotdeauna. Fie ca sa ai cu adevarat parte de comoara fermecata a Recunostintei, care face ca totul sa devina Paradis. Si fie ca tu sa poti sa te opresti putin in fiecare zi, Ca sa-ti reamintesti aceasta binecuvantare. Prin care sa invoci adevarata splendoare a fiintei tale, Si sa oglindesti si tu, pentru ceilalti, splendoarea fiintei lor adevarate. Iti trimit aceasta raza de lumina, Ca sa vindece cu iubire, tot ceea ce este de vindecat.”Nota* Nicio terapie prezentata pe acest site nu inlocuieste vizita la medic,controlul medical si recomandarile primite .

joi, 6 august 2009

pentru cei care au copii

__________________Mesaj de la Angelina din Telos.Eu sunt Angelina si doresc sa vorbesc astazi atât copiilor, cât si adultilor de la suprafata referitor la hiperactivitate si la folosirea anumitor medicamente pentru a o „controla”. Hiperactivitatea nu este înteleasa de catre asa-zisele voastre autoritati în materie, de la suprafata. Mare parte din hiperactivitatea demonstrata de generatia actuala de copii reprezinta, de fapt, reactia lor la mediul extraordinar de nesanatos în care traiesc. Din cauza modului sintetic în care creati viata pe aceasta planeta, dragii vostri copii sunt fortati sa traiasca experienta unei „suprastimulari” constante si anormale a glandelor pituitare si pineale, precum si o supraîncarcare a simturilor lor fizice.

S-a vorbit mult despre regimul alimentar si interactiunea cu televiziunea, muzica si filmele voastre – si acestea sunt, de asemenea, motive de îngrijorare serioase.

Bombardamentul permanent al simturilor, prin tehnologiile ce folosesc microundele si forme de unda care intra în corpurile voastre fizice si energetice – respectiv de la televizoare, telefoane mobile si cuptoare cu microunde – împiedica transformarea importanta, care este în curs de desfasurare, a structurii ADN-ului pe care toti acesti copii au venit aici sa o manifeste. În principalele voastre orase, influenta se dovedeste a fi atât de mare, încât este de mirare ca adultii si copii pot totusi sa aiba un ritm normal de viata. Fiecare zi aduce o noua tulburare a structurii voastre energetice fundamentale, din cauza energiilor create de om si care nu se potrivesc cu Fluxul Divin.

În schimb, aceste energii cauta sa invadeze si sa stapâneasca însasi baza energetica a tot ceea ce exista în jurul vostru. Tehnologia în sine nu este de natura întunecata, dar utilizarea sa ca atare, sau în mod necorespunzator, a creat o mare parte dintre tiparele energetice întunecate ori distorsionate care va învaluie în prezent pe voi si pe copiii vostri. Mai mult, aceasta interfereaza în mod dramatic cu tiparele voastre energetice naturale.

Este foarte important sa va asumati responsabilitatea de a crea un mediu cât de curat posibil pentru viata si, în special, pentru somnul copiilor vostri. Dormitoarele pline cu televizoare, aparate video, sisteme audio-video cu CD-uri, telefoane mobile, ceasuri electronice si alte asemenea dispozitive trebuie „evitate”. Copiilor trebuie sa li se ofere un mediu echilibrat si curat în care sa doarma, sa creasca si sa se regenereze în fiecare noapte. Nivelul de toxicitate în care traiesc în prezent, cu alimentele, mediul si materialele voastre de constructie, trebuie examinat si corectat. Aceasta situatie nu duce la maturizarea si evolutia lor, în asa fel încât sa-si realizeze obiectivele pe care au venit aici sa le manifeste.

Acumularea de metale grele în sistemele fizice ale copiilor vostri este, de asemenea, un factor important ce contribuie la hiperactivitate, precum si la celelalte tulburari nervoase si metabolice.

Apa – apa curata – reprezinta o necesitate zilnica atât pentru acesti copii, cât si pentru oricine altcineva. În general, lichidele pe care voi si scumpii vostri copii le consumati zilnic sunt daunatoare corpului si sufletului vostru, iar acumularea devine din ce în ce mai mare. Sfatul nostru este sa creati un sistem de purificare a rezervelor de apa potabila si sa eliminati substantele chimice toxice, cum ar fi fluorurile. Aceia dintre voi care locuiesc în orase trebuie sa filtreze apa înainte de a o bea si, de asemenea, sa foloseasca produse de baie care sa filtreze substantele chimice toxice.

În prezent exista multe produse naturale si eficiente ce pot reduce nivelurile de toxicitate, pe care trebuie sa le cumparati în locul celor „la moda” în societatea în care traiti si sa le folositi zilnic pentru a asigura tuturor membrilor familiei voastre o forta vitala si un sistem echilibrat. Este imperios necesar sa reduceti sau sa eliminati complet bauturile carbogazoase, cele artificiale, cafeaua, bauturile alcoolice si alte substante toxice pe care v-ati obisnuit atât de mult sa le consumati, încât fac parte din dieta voastra zilnica. Apa pura ramâne înca principala voastra sursa de lichid care va ajuta sa restabiliti echilibrul corpului, pentru ca acesta sa revina la starea sa naturala de sanatate.
În fiecare caz, pentru fiecare copil în parte, solutia nu este de a-l „trece” pe un tratament medicamentos, ci de a-i corecta dezechilibrele create de mediu, în organismele lor. Ceea ce este necesar pentru restabilirea acestui echilibru se prezinta diferit pentru fiecare copil. În orice problema ce presupune vindecarea, fiecare individ are un set de caracteristici, care presupune un ansamblu unic de tehnici de vindecare. Procesul de vindecare ar trebui început prin intentia comuna a parintilor si a copiilor. În multe cazuri, copilul poate sa nu recunoasca diagnosticul de hiperactivitate; el stie doar ca traieste într-un mod pe care adultii si societatea îl socotesc necorespunzator. Acest gen de situatie creeaza la copil sentimentul de vinovatie sau de rusine – si este extrem de important ca acest lucru sa fie evitat.

Suntem cu totii fiinte ce cauta echilibrul si cu cât copilului i se arata mai mult un model de atingere a acestui echilibru, cu atât mai mult se va îndrepta catre el.

Noua generatie de copii este aici pentru a ne îndruma spre o mai mare întelegere a ceea ce mentine si echilibreaza, în prezent, energiile de la suprafata. Ei sunt aici pentru a ne conduce spre o maniera mai blânda de a ne trai vietile si un mod de abordare centrat mai mult pe inima în toate relatiile – atât personale, cât si sociale.

Prima sugestie pe care o ofer este de a va duce copilul la un vindecator, sau cum îi numiti voi la suprafata – un doctor în medicina alternativa, care se bazeaza pe intuitie si are experienta cu copiii. Cereti sa vi se spuna starea energetica obisnuita a copilului, deoarece este important de retinut ca simptomele fizice de hiperactivitate sunt pur si simplu, reactia organismului la un dezechilibru energetic. Exista multe metode naturale ce pot fi folosite pentru a echilibra corpurile energetice ale copilului vostru, iar acestea includ: plante, esente de flori, exercitiu, yoga, chi gong si tai chi. Acesti copii vor fi avantajati, în mod deosebit, de un regim alimentar bogat si echilibrat, constituit din fructe, legume si cereale organice si dintr-o cantitate adecvata de proteine sanatoase, deoarece copiii ce cresc în mediul vostru au nevoie de mai multe proteine de calitate. Regimul lor alimentar, ca de altfel si al vostru, ar trebui sa reprezinte un echilibru al tuturor acestor factori – respectiv, sa includa un amestec de acid/alcalin, un continut de zahar natural si nu obtinut prin procese chimice si suficiente alimente vii în locul alimentelor prelucrate, moarte.

De asemenea, se pot face multe din punct de vedere energetic, prin intermediul terapiei de echilibrare a chakrelor, cromatoterapiei si a cristaloterapiei. Sistemele lor pot beneficia foarte mult de pe urma metodelor ce folosesc sunetele si ritmul. Meloterapia reprezinta o forma foarte potrivita de echilibrare pentru copiii hiperactivi, cât si pentru ceilalti. Sedintele – în grup sau individual – care implica atât terapii verbale, cât si energetice sunt foarte indicate pentru reechilibrarea lor. Terapiile creative – cum ar fi pictura, desenul si scrisul – sunt, de asemenea, foarte potrivite. Jocurile video si privitul la televizor în exces nu constituie o solutie.

Copiii care s-au întrupat în prezent la suprafata se straduiesc sa-si reechilibreze caracteristicile chimice ale creierului, sistemul endocrin si simturile fizice pentru a accesa si functiona la o vibratie energetica mai înalta. Ei au intrat în întrupare cu un sistem limbic diferit de cel pe care-l aveti voi, precum si cu o senzatie mai clara despre cum ar trebui sa fie simtita forta lor vitala.

Copiii se vor împotrivi tuturor încercarilor de a-i forta sa adopte un fel de a fi care nu rezoneaza, în mod natural, cu adevarata lor natura Divina.

Ei se vor „scurt-circuita” mai rapid decât orice generatie anterioara, daca nu li se ofera un mediu propice, linistitor si de sustinere, în care sa traiasca. De asemenea, nevoia lor de comunitate – una bazata pe ceea ce vine din inima – este foarte puternica. Legaturile pe care le aduc cu ei din comunitati cum ar fi cea din Telos si din alte orase vor vibra puternic în corpurile lor emotionale si lor trebuie sa li se raspunda în mod corespunzator. Ei nu vor crea doar grupuri de copii de vârsta lor, ci mai degraba comunitati de oameni de toate vârstele. Totodata, vor învata mult din toate situatiile la care vor fi invitati sa participe în grup, ca si din activitatile în cadrul comunitatii, cele civice si scolare, care le vor permite sa participe la un nivel creativ si responsabil superior celui pe care-l acordati în prezent copiilor vostri.

Este minunat sa-i lasati pe copiii vostri mai mari sa fie mentorii celor mai mici si sa permiteti tuturor copiilor sa lucreze cu adulti care sa le fie îndrumatori si modele. Acest lucru va duce la însasi transformarea miezului societatii voastre.

De fapt, toate lucrurile care le pot fi de ajutor copiilor vostri, hiperactivi sau nu, se gasesc pretutindeni în jurul vostru, fara a fi nevoie sa apelati la medicamente. Trebuie doar sa faceti schimbari pozitive în mediul vostru si al copiilor. Nu e nevoie sa le adormiti sistemele cu droguri care pot doar controla, într-un mod foarte sintetic, comportamentele pe care societatea voastra le considera necorespunzatoare. Este contraproductiv sa diagnostichezi simptomele, dar sa refuzi sa recunosti si sa tratezi cauzele. Solutia pentru a va ajuta copiii vine de la utilizarea instrumentelor si metodelor pe care le aveti deja în jurul vostru.

Acesti copii sunt aici pentru a va oferi prilejul de a manifesta ajutorul reciproc si cooperarea.

Ne aflam în Telos pentru a va ajuta si pe voi, si pe ei. Suntem aici pentru a va arata un model despre cum va puteti echilibra vietile voastre – si pe ale lor.

Profesorii, vindecatorii si copiii din Telos se gândesc în fiecare zi la copiii de la suprafata. Noi le trimitem iubirea si binecuvântarile noastre. Asteptam cu nerabdare momentul când legatura si comunicarea vor deveni mai directe. Îi invitam pe copiii dragi de la suprafata sa vina sa ne viziteze în Telos, în visele lor, deoarece împartasim cu ei dorinta noastra profunda de a ne juca împreuna, într-o vibratie de pace, compasiune, iubire si lumina. Pâna când vom vorbi din nou, le uram copiilor – si voua tuturor – multa bucurie si veselie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu