Pentru cititorii blogului

INVATA... ”Iti trimit o lumina, ca sa te imbratiseze cu iubire, Iti trimit o lumina, ca sa te aline cu iubire. Ca si tu sa iubesti, sa respecti si sa pretuiesti Acea fiinta unica ce tu insuti esti, Precum si fiecare fiinta a acestei lumi, Fiecare unica, fiecare s...peciala si fiecare mult iubita. Fie ca tu sa poti vedea bunatatea si frumusetea ta Reflectata oriunde ai privi, dar si in ochii celor care te privesc. Fie ca tu sa gasesti multumirea si uimirea copilareasca In fata darurilor pe care ni le ofera, din abundenta, Viata. Fie ca splendoarea fiintei tale Sa fie ghidul care sa iti calauzeasca limbajul, gandurile si actiunile. Fie ca durerea si frica cu care te-ai confruntat poate vreodata Sa se transforme in putere, intelegere si compasiune. Fie ca lumina fiintei tale sa radieze pace si armonie, Oriunde vei pasi si oriunde te vei afla. Fie ca fiinta ta sa cunoasca bucuria si fericirea, Facand din fiecare clipa o sarbatorire a vietii. Fie ca bunastarea si generozitatea ta Sa fie daruri pe care chiar tu insuti le impartasesti in jurul tau. Si fie ca bunatatea sufletului tau sa-i mangaie pe cei din jurul tau, ca un balsam vindecator, ca parfumul dulce al florilor. Fie ca tu sa ai parte de intregire, de sanatate si de bine, Si sa-i imbratisezi cu compasiunea ta si pe cei care sunt in suferinta. Fie ca lumina puritatii si perfectiunii tale Sa imprastie aburii discordiei, disperarii sau conflictului. Fie ca inteligenta si intelepciunea mintii tale deschise catre Infinit Sa-ti confere claritate, chiar si atunci cand lumea pare pierduta in confuzie. Fie sa cunosti si sa ai credinta in faptul ca esti perfect iubit, perfect ingrijit si perfect ajutat de catre Iubirea Infinita a Divinitatii - acum si intotdeauna. Fie ca sa ai cu adevarat parte de comoara fermecata a Recunostintei, care face ca totul sa devina Paradis. Si fie ca tu sa poti sa te opresti putin in fiecare zi, Ca sa-ti reamintesti aceasta binecuvantare. Prin care sa invoci adevarata splendoare a fiintei tale, Si sa oglindesti si tu, pentru ceilalti, splendoarea fiintei lor adevarate. Iti trimit aceasta raza de lumina, Ca sa vindece cu iubire, tot ceea ce este de vindecat.”Nota* Nicio terapie prezentata pe acest site nu inlocuieste vizita la medic,controlul medical si recomandarile primite .

vineri, 8 noiembrie 2013

Numerologie,calcul interesant.

Numerologie - Episodul 2 - Dorinta Inimii 

Pentru ca precedentul articol despre numerologie a starnit destul interes revin cu informatii din aceasta zona.
Numerologia este bazata pe o veche conceptie conform careia fiecare om este o fiintaspirituala ce se incarneaza in repetate randuri, pentru a evolua catre o stare din ce in ce mai inalta de constiinta.
De-a lungul multiplelor incarnari ni se ofera ocazia de a invata si de a acumula intelepciune. De multe ori facem alegeri bune, care in vietile viitoare se intorc in favoarea noastra; facem insa si multe greseli, iar uneori abuzam de darurile cu care am fost inzestrati.
Prin ce numere ne poate descifra numerologia personalitatea si destinul ?

Dorinta Inimii,
Calea Vietii,
Personalitate,
Numarul de Exprimare,
Ziua de Nastere,
Numerele de proba
Numarul Maturitatii (Numarul Cosmic, Telul de Aur),
Oportunitatile
Provocarile (Numerele care ne ajuta sa crestem)
Numerele karmice (sau Lectiile karmice)

O sa le prezentam pe rand pe fiecare ca modalitate de calcul si semnificatie in episoade diferite
Mai jos aveti valorile numerice ale literelor :
A, J, S - 1
B, K, T - 2
C, L, U - 3
D, M, V - 4
E, N, W - 5
F, O, X - 6
G, P, Y - 7
H, Q, Z - 8
I, R - 9

Dorinta Inimii

Dorinta Inimii este numarul obtinut prin adunarea vocalelor din nume, si ne vorbeste despre eul intim, despre dorintele, intentiile si motivatiile care stau in spatele actiunilor tale. Alte denumiri sub care poate fi intalnit acest numar: Aspiratia sufletului, Interior, Cifra vocalelor, Cifra dorintelor, Numarul intim. Acest numar are o influenta covarsitoare asupra alegerilor pe care le faci in viata, indiferent ca este vorba de viata intima sau de cea sociala si profesionala. Acest numar mai poate fi intalnit sub denumirea de “Aspiratia Sufletului”.

Daca numarul obtinut este 2/11 sau 4/22, se va citi interpretarea ambelor numere. Ramane sa tinem cont de faptul ca numerele 11 si 22 sunt Numere Maestre, purtatoare ale unor energii superioare, la care cer o vointa si o tarie de caracter de care nu intotdeauna dispunem. In acest caz ne vom regasi probabil mai degraba in interpretarea numerelor de baza din care ele provin, respectiv 2 si 4

Dorinta Inimii 1

Dorinta ta este sa fii cel mai bun. Esti fericit atunci cand reusesti in orice fel de competitie. Ai nevoie sa te simti ca un invingator in tot ceea ce faci. Izbanda iti da sentimentul ca esti acceptat si apreciat, si pentru tine aceasta este cheia catre implinirea sufleteasca. Numarul 1 reprezinta esenta individualitatii si a independentei. Iti expui ideile plin de incredere si convingere, caci nu te indoiesti niciodata de forta ta interioara si de capacitatea de a face fata oricarei provocari. In universul tau, tu esti soarele, si totul graviteaza in jurul tau. Iti place sa fii in centrul atentiei. In viata ta atragi situatii si persoane care iti permit sa exprimi aceasta trasatura; in caz contrar, o vei proiecta asupra celor din jur.
O lectie importanta pentru Numarul 1: sa realizeze ca “a domni inseamna a sluji”.

Dorinta Inimii 2

Dorinta ta este sa fii admirat si iubit de toata lumea. In adancul sufletului tau ai o nevoie profunda de dragoste si armonie. Ceea ce te-ar face sa te simti cu adevarat implinit ar fi sa te simti dorit de o persoana speciala din viata ta. Datorita sinceritatii, diplomatiei si adaptabilitatii de care dai dovada, poti fi un excelent mediator de conflicte. Sensibilitatea si blandetea ta reprezinta o adevarata forta vindecatoare ce aduce sprijin si armonie celor din jurul tau.In general ai tendinta sa te dai la o parte si sa ii lasi pe altii sa ia decizii pentru tine. Ai o incredere foarte mare in oameni, iar cand acestia te dezamagesc, te porti de parca ar fi venit sfarsitul lumii.
O lectie importanta pentru Numarul 2: sa accepte oamenii asa cum sunt.

Dorinta Inimii 3

Dorinta ta este sa creezi si sa iti exprimi personalitatea. De regula aceasta energie isi gaseste o forma de manifestare in lumea artistica. Stralucesti in orice activitate care presupune o desfasurare in public, precum actoria, muzica sau chiar politica. Esti creativ si iti folosesti inspiratia si imaginatia pentru a aduce bucurie si frumusete in viata celor din jurul tau. Fiind foarte sociabil si deschis, atmosfera de veselie si distractie iti prieste cel mai bine. Iti doresti atentia si admiratia celor din jur si vrei sa fii apreciat pentru talentele tale verbale sau scriitoricesti.
O lectie importanta pentru Numarul 3: sa accepte faptul ca intotdeauna va exista un critic (trebuie sa traiasca si ei din ceva!).

Dorinta Inimii 4

Sufletul tau tanjeste dupa stabilitate, ordine si armonie. Practic si organizat, ai nevoie sa te simti in siguranta, in special din punct de vedere financiar si profesional. Esti fericit atunci cand stii ca nu mai ai datorii. Esti un prieten loial si pentru tine este important ca munca ta sa ofere siguranta celor care te inconjoara. Iei viata in serios, iar ceilalti stiu ca se pot baza pe tine. Iti doresti ca familia, caminul si o viata ta sa fie construite pe o fundatie solida si practica, bazata pe munca cinstita. Te simti implinit atunci cand ceilalti te apreciaza pentru competenta si cunostintele tale. Activitatile simple si repetitive iti aduc satisfactie si te ajuta sa iti regasesti echilibrul emotional; dar cel mai bine te simti atunci cand poti repara ceva – un obiect, o situatie, sau o persoana.
O lectie importanta pentru Numarul 4: sa realizeze ca perfectiunea este o stare de spirit.

Dorinta Inimii 5

Schimbarea este combustibilul ce alimenteaza focul tau interior. Libertatea de a alege, de a te misca fara restrictii, de a absorbi informatii este vitala pentru sanatatea si starea ta de bine. Ai nevoie de o continua stimulare. Ai o minte iscoditoare, iar setea ta de aventura ce poate fi potolita doar de o serie de experiente neobisnuite, calatorii si, uneori, sporturi extreme. Viata e scurta, asa ca esti hotarat sa profiti din plin de fiecare clipa pe care o petreci pe pamant.
O lectie importanta pentru Numarul 5: sa realizeze ca libertatea nu exclude stabilitatea, organizarea si coerenta.

Dorinta Inimii 6

Dorinta ta este sa ii hranesti (in toate sensurile posibile) si sa ai grija de ceilalti. Ai o nevoie fundamentala de te simti necesar si util. Iubesti oamenii si consideri ca cel mai nobil lucru pe care il poti face pentru ei este sa le oferi educatie si calauzire. Esti fericit atunci cand vezi rezultatele pozitive ale influentei tale asupra celorlalti. Te simti implinit atunci cand familia, prietenii sau colegii isi exprima aprecierea pentru efortul si sprijinul tau. Relatiile de familie iti acapareaza cea mai mare parte din timp, caci intotdeauna vrei sa stii tot ce se intampla cu fiecare membru al familiei.
O lectie importanta pentru Numarul 6: sa invete acorde libertate celor pe care ii iubeste.
Transformarea incepe cu autocunoasterea.
Tu cine esti? Ce te motiveaza? Care sunt talentele si abilitatile tale?
Care este telul tau in viata?
Porneste ACUM in calatoria transformarii tale personale!

Dorinta Inimii 7

Chemarea ta cea mai inalta te indreapta catre domeniul stiintelor si al ocultismului. Cunoasterea este cea care iti hraneste sufletul. Iti place sa citesti subiecte legate de istorie, stiinta, fizica, metafizica, arheologie si religie, care iti alimenteaza imaginatia, iti aduc inspiratie si idei noi. Ai o puternica nevoie interioara de a dobandi o perspectiva spirituala asupra lumii. Filozof prin natura, esti calm si rezervat, preferand adesea singuratatea in locul societatii.
Te simti implinit atunci cand iti poti petrece timpul cufundat in propria ta lume, analizand misterele vietii, cautand sa patrunzi dincolo de lumea aparentelor, sau practicand meditatia.
O lectie importanta pentru Numarul 7: cunoasterea nu exclude legaturile umane.

Dorinta Inimii 8

Dorinta ta este de a “merge si a te inmulti”, in special cand este vorba de a perpetua familia si averea. In adancul tau rezida o puternica nazuinta de a reusi in plan material si de a dobandi o pozitie de autoritate si influenta. Pentru tine fericirea inseamna libertate financiara, o afacere prospera sau macar un serviciu sigur si bine platit. Iti doresti sa devii lider de grup sau sa ocupi o functie in care este nevoie de organizare, forta si determinare. Te simti implinit atunci cand detii un statut social si profesional inalt si poti sa oferi o viata mai buna familiei sau angajatilor tai. Sprijini orice proiect care aduce frumusete, scop si profit lumii.
O lectie importanta pentru Numarul 8: sa realizeze ca banii nu inseamna totul.

Dorinta Inimii 9

Cea mai inalta expresie a sufletului tau se manifesta printr-o legatura mistica cu ceilalti. Viata ta graviteaza in jurul iubirii; te afli aici pentru a primi si a oferi dragoste. Esti fericit atunci cand poti face ceva in beneficiul umanitatii; iar dragostea ta e atat de atotcuprinzatoare, incat nu se limiteaza la rasa umana. Condus de compasiune si spiritul iertarii, esti generos si impresionabil. Iti doresti sa schimbi lumea in bine. Dotat cu o intuitie fina si capacitate de analiza, nonconformist si idealist, traiesti dupa propriile tale reguli, increzator in fortele tale, in puterea divina si in viitor.
O lectie importanta pentru Numarul 9: sa ii lase pe ceilalti sa invete din propriile lor greseli.

Dorinta Inimii 11

Aspiratia sufletului tau este sa iti transpui idealurile in realitate; chemarea ta cea mai inalta este sa devii maestru al unei religii sau al unui domeniu spiritual. Manifestandu-ti cu intelepciune creativitatea si imaginatia, ii poti inspira pe ceilalti sa viseze si sa isi puna visele in practica. Ai calitati latente de mediu si clarvazator, pe care le poti dezvolta pentru a-i ajuta pe altii. Esti aflat in cautarea adevarului, si esti capabil sa mergi pana la capatul lumii pentru a gasi un maestru spiritual. Aceasta cautare te va conduce pe o cale plina de capcane si dezamagiri. Vei constata ca cei mai multi dintre asa-zisii “invatatori” nu au nici pe departe calitatile pe care si le atribuie; si chiar adevaratii maestri in final raman tributari naturii umane.
O lectie importanta pentru Numarul 11: sa realizeze ca adevaratul Maestru se afla in interiorul sau.

Dorinta Inimii 22

Chemarea sufletului tau este de a transforma lumea, asemeni unui arhitect, impingand-o catre o noua treapta de evolutie. Te-ai nascut cu toate uneltele de care ai nevoie pentru a implini acest lucru: spirit de lider, o perceptie si o constienta largita, o personalitate stabila, inteligenta, curaj si carisma. Dorinta ta este sa iti folosesti abilitatile in cadrul unor proiecte umanitare de amploare, si sa exprimi forta care te anima din interior intr-o maniera concreta, ca si constructor, inginer, diplomat – orice iti permite sa aduci o contributie semnificativa la binele lumii. Pe de alta parte, energia imensa care anima Numarul 22 se poate dovedi greu de stapanit si canalizat. Manifestarea negativa a acestui numar implica o natura agitata si nervoasa si o tendinta de dominare excesiva.
O lectie importanta pentru Numarul 22: sa inteleaga ca puterea nu exclude cooperarea.

Dorinta Inimii 33

Dorinta ta este de a ridica nivelul de constiinta al lumii prin intermediul iubirii si al cunoasterii. Ai spirit de misionar, precum si calitatile ce decurg din aceasta: onestitate, disciplina si curaj. Iti doresti sa ii hranesti pe cei flamanzi – fie prin mancare, fie prin educatie, arta, medicina sau credinta. Vocatia ta este cea a salvatorului.
Dispui de o capacitate extraordinara de a genera idei care aduc oamenii impreuna, oferindu-le o noua viziune asupra vietii. O astfel de capacitate se poate dovedi utila in multe activitati legate de conducerea unor grupuri largi – de la intreprinderi la natiuni, sau chiar intreaga umanitate.
Tentatia si capcana de care trebuie sa te feresti este aceea de a te vedea ca un Mesia al lumii, care duce poverile altora pe umerii sai.
O lectie importanta pentru Numarul 33: sa inteleaga ca mila nu este acelasi lucru cu iubirea.
(sursa)
http://www.numereledestinului.ro/

Terapia Norbekov

(sursa Forumul Teranat)
« Secretul primilor 150 ani de viata » !
 
Consta in refacerea “templului lui Dumnezeu” – corpul nostru, “chivotul viu al Legii celei noi”.
Toate exercitiile se fac cu foarte multa dragoste si recunostinta pentru propria fiinta.
Se incepe cu constientizarea respiratiei: Inspiram Duhul Sfant al lui Dumnezeu. La expiratie aerul trece prin Focul Sacru, care transforma tot ce e nociv in noi, devenind Bucurie si Recunostinta.
 
Exercitiile este bine sa se faca dimineata, la trezire. Primul set de exercitii se face in pat!
Toate exercitiile care urmeaza se vor face de 13 ori, in trei timpi fiecare!

Primul set

1-      Se apasa punctul dintre sprancene de 13 ori. Fiecare apasare dureaza trei timpi.
2-      Se apasa cele doua pcte de la radacina nasului (stanga, dreapta)
3-      Mijlocul barbiei
4-      Se asaza degetele inelare la coada ochiului (stg, dr), palmele cuprind obrajii.Se va presa cu degetele mijlocii in punctele in care cad ele- de 13 ori (3 timpi pt fiecare)
5-      Se preseaza cele doua pcte de pe ceafa, la baza craniului, stg, dr. Se folosesc degetele mari de la maini, palmele se asaza pe cap.(pcte pt rinichi)
6-      Punctul de la mijlocul cefei, de la baza craniului - “poarta gandurilor”
7-      Cele doua scobituri ale articulatiei temporo-mandibulare(dr, stga), langa ureche
8-      Urechile
-degetele mari in urechi se rotesc (miscare melc) si tragem in sus in acelasi timp-13 ori
-aceeasi miscare tragand in jos
-aceeasi miscare in lateral, stga si dr
-pliem urechile si le acoperim cu palmele facand miscari circulare orare (13 ori) si apoi antiorare (13 ori)
-din degetele aratator si mare de la fiecare mana facem o furca; prindem urechile in aceasta furca si facem miscari in sus si jos de o parte si de alta a urechii.
 
9-      Ochii: miscam in sus de13 ori (mai putin la inceput). Incepem treptat, fiecare in ritmul lui, fara sa fortam! Apoi in jos, stanga dreapta, rotiri orare, antiorare. Pentru cei critici sau autocritici! Cand nu vrei sa vezi “ceva”, il critici!
 
Ne spalam, igena zilnica.
 

Consacrarea

Facem consacrarea fiintei noastre catre Dumnezeu. Multumim fiecare in felul sau, sau spunem o rugaciune de multumire:
In mainile Bunavointei Tale celei mari, O, Bunule, Dumnezeule imi incredintez sufletul si trupul meu, simtirile si graiurile, sfaturile si gandurile,  lucrurile si toate cele trebuincioase sufletului si trupului meu. Iara Tu, deci, Binecuvanteaza-le si Sfinteste-le in tot locul pentru ca, traind viata fara de pacat, in toate zilele vietii mele, sa ajung la viata vesnica, cu sfintii Tai, in imparatia Ta si cu dansii laolalta sa te slavim in veci. Amin”
Multumim Mamei Pamant ca ne hraneste din Focul ei Sacru, ca ne asigura toate resursele necesare trupurilor noastre, fiintarea acum si aici.
 

Al doilea set

Se misca usor corpul cu miscari ca de dans, focalizand atentia pe muschii spatelui. Acestia se vor intari si vor forta vertebrele sa mearga la locul lor.
1-      In picioare, miscam capul cu barbia spre piept-13 ori
      -capul spre spate- 13 ori
      -stanga, apoi dreapta, sens orar, antiorar – fiecare de 13 ori
2-      Ridicam si coboram  umerii –13 ori. Focalizam atentia pe muschii spatelui, inspirand-expirand.
3-      In picioare, aplecam capul spre fata si ne imaginam ca imbratisam pamantul cu bratele si-l strangem cu recunostinta la piept - de 13 ori. Facem apoi miscarea complementara, spre spate. Flux-reflux.
4-      Mainile in fata, la piept si tragem de coate spre genunchi. Lasam mainile in jos si tragem de ele spre genunchi ca si cum am vrea sa atingem genunchii. Barbia in piept, atentia pe muschii spatelui.
5-      Ne imaginam ca facem cu umerii cercuri, intai mici, apoi din ce in ce mai mari. Fata- spate de cate 13 ori.
6-      In picioare, coloana dreapta. Cu capul intors spre umarul stang, rotim corpul din mijloc spre spate, incercand sa privim cu coada ochiului spre calcaiul drept (13 ori).Apoi aceeasi miscare se face cu umarul drept (13 ori).
7-      Unim mainile deasupra capului – “sarutul Cerului”! Tragem in sus de 13 ori. Apoi, sarutul Pamantului »  -de13 ori, miscarea catre stanga si apoi spre dreapta.
8-      Stam pe scaun si incercam sa ridicam scaunul cu noi cu tot; barbia in piept, picioarele pe sol lipite. Apoi capul spre spate, mainile pe scaun, incercam sa unim coatele si sa ridicam scaunul cu noi cu tot. Stand pe scaun, privim inainte, mainile la piept, degetele mijlocii  se ating. Rotim corpul, intai in sens orar de 13 ori, apoi antiorar.
9-      In picioare, mainile pumn pe rinichi, iar cu degetele mari apasam pe suprarenale.
10-   Jos pe sol, picioarele departate, mainile imbratisate ne aplecam spre piciorul stang, apoi spre cel drept de 13 ori.
    -Jos pe sol ne aplecam spre varfurile picioarelor de 13 ori (pt persoanele rigide, inflexibile)
    -In picioare, facem podul cu mainile curgand in jos.
    -Jos pe sol, picioarele departate, repetam miscarile cu mainile imbratisate (stanga, dreapta)
    -Miscarea de aplecare cu mainile spre varfuri. Privim in jos.
11-  Fetele contracta vaginul, baietii contracta anusul – de 13 ori.
 
Se face din nou Consacrarea.
 
Constientizare, Consacrare, Iubire, Zambet!
 
Se mai pot adauga lovituri de risipire a nodurilor/blocajelor de energie:
-          lovituri usoare in cap cu pumnul –“castane”
-          lovituri cu pumnul pe timus
-          lovituri cu pumnul pe osul sacral
-          lovituri cu pumnul in dreptul organelor
-          se freaca unghiile de la ambele maini -unele de altele- cu miscari rapide.


Exercitii pentru echilibrarea emisferelor celebrale si refacerea conexiunilor cu Universul
 
1. Cu mainile incrucisate - masarea sprincenelor - cca 20 sec
2. Cu mainile incrucisate - masarea urechilor - cca 20 sec
3. Cu degetele mici (punctul interior de linga unghie) - masarea celor doua puncte, de deasupra si dedesubtul buzelor (Marele Guvernor si Intestinul Subtire), cu inversarea celor doua degete 10 + 10 sec.
4. Pieptanatul cu mainile (succesiv) prin cap, fiecare mina asupra propriei emisfere - cca 10 sec
5. Masajul reciproc (prin batai) a canturilor palmelor - cca 10 sec
6. Masajul cu pumnul asupra palmei opuse - 10 + 10 sec
7 . Atingerea genunchiului opus cu cotul - cca 10 sec
8. Rotirea globilor oculari (cu ochii inchisi), prin mutarea directiei - sus , stinga, jos, dreapta - cca 10 sec. Se poate roti in orice directie, in ambele, dar se incheie cu directia orara.

joi, 7 noiembrie 2013

Reteta pentru vitiligo

Tratamentul cu piperina 
a) Preparare : 200 ml alcool rafinat 20 g piper negru macinat ; se lasa 1-2 saptamini pina cind se coloreaza; se agita odata pe zi ; 
se filtreaza cu o strecuratoare deasa hirtie de filtru sau hirtie de servetel. Se poate adauga o mica cantitate de deodorant lichid sau after shave dar nu e obligatoriu . 
b) Administrare : Se aplica odata pe zi folosind vata sau un tub gol de deodorant cu bila ( se gaureste tubul , se introduce solutia cu o seringa fara ac , se acopera gaura cu orice banda adeziva ). Nu se aplica pe zonele sensibile caci ustura . Linga ochi se poate aplica cu atentie.