Pentru cititorii blogului

INVATA... ”Iti trimit o lumina, ca sa te imbratiseze cu iubire, Iti trimit o lumina, ca sa te aline cu iubire. Ca si tu sa iubesti, sa respecti si sa pretuiesti Acea fiinta unica ce tu insuti esti, Precum si fiecare fiinta a acestei lumi, Fiecare unica, fiecare s...peciala si fiecare mult iubita. Fie ca tu sa poti vedea bunatatea si frumusetea ta Reflectata oriunde ai privi, dar si in ochii celor care te privesc. Fie ca tu sa gasesti multumirea si uimirea copilareasca In fata darurilor pe care ni le ofera, din abundenta, Viata. Fie ca splendoarea fiintei tale Sa fie ghidul care sa iti calauzeasca limbajul, gandurile si actiunile. Fie ca durerea si frica cu care te-ai confruntat poate vreodata Sa se transforme in putere, intelegere si compasiune. Fie ca lumina fiintei tale sa radieze pace si armonie, Oriunde vei pasi si oriunde te vei afla. Fie ca fiinta ta sa cunoasca bucuria si fericirea, Facand din fiecare clipa o sarbatorire a vietii. Fie ca bunastarea si generozitatea ta Sa fie daruri pe care chiar tu insuti le impartasesti in jurul tau. Si fie ca bunatatea sufletului tau sa-i mangaie pe cei din jurul tau, ca un balsam vindecator, ca parfumul dulce al florilor. Fie ca tu sa ai parte de intregire, de sanatate si de bine, Si sa-i imbratisezi cu compasiunea ta si pe cei care sunt in suferinta. Fie ca lumina puritatii si perfectiunii tale Sa imprastie aburii discordiei, disperarii sau conflictului. Fie ca inteligenta si intelepciunea mintii tale deschise catre Infinit Sa-ti confere claritate, chiar si atunci cand lumea pare pierduta in confuzie. Fie sa cunosti si sa ai credinta in faptul ca esti perfect iubit, perfect ingrijit si perfect ajutat de catre Iubirea Infinita a Divinitatii - acum si intotdeauna. Fie ca sa ai cu adevarat parte de comoara fermecata a Recunostintei, care face ca totul sa devina Paradis. Si fie ca tu sa poti sa te opresti putin in fiecare zi, Ca sa-ti reamintesti aceasta binecuvantare. Prin care sa invoci adevarata splendoare a fiintei tale, Si sa oglindesti si tu, pentru ceilalti, splendoarea fiintei lor adevarate. Iti trimit aceasta raza de lumina, Ca sa vindece cu iubire, tot ceea ce este de vindecat.”Nota* Nicio terapie prezentata pe acest site nu inlocuieste vizita la medic,controlul medical si recomandarile primite .

vineri, 7 august 2009

mesaj important!

A ajuns la mine acest mesaj primit prin channeling si am simtit sa-l transmit mai departe...

Sananda Domnul

‘Un apel la actiune catre toti Lucratorii in Lumina’

mesaj primit prin channeling de Judith K. Moore (SUA) (20 iulie 2009)

Maestrii Inaltati sustin calea de inaltare a Pamantului: trei raze cosmice puternice se deplaseaza in spatiul vostru, in unghiuri diferite, din diferite parti ale constiintei cosmice, care este mintea formei maestre. Pamantul a avut experienta acestor raze si inainte, la sfarsitul erei dinozaurilor.

Sananda explica despre aceste trei raze cosmice ca ele se intersecteaza in Pamant. Mi se arata un triunghi, ale carui varfuri se intersecteaza in diferite locuri de pe planeta. Doua raze se intersecteaza si trec prin planeta, iar a treia se intersecteaza cu cele doua de cealalta parte a planetei, formand un triunghi.

Forta cosmica a acestor raze este nemaintalnita si are o vibratie care deja a inceput sa afecteze echilibrul vostru ionic. Mi se spune ca, prin emanatia celei de a Saptea Raze a lui Sananda, putem sa sprijinim Pamantul, sa treaca prin ceea ce urmeaza sa se intample.

Toate grilele energetice, care au fost activate prin lucrarea Lucratorilor in Lumina, servesc pentru a crea o mantie de ioni negativi, de lumina cristalina, de lumina vindecatoare - iar acum, Octava a Noua este viabila. Eu, Domnul Sananda, va vorbesc acum prin mesagerul meu. Iubirea pe care o generati prin inimile voastre, credinta pe care o aveti este cea care, in aceste momente, creeaza un nou potential pentru Pamant. Aceasta este capacitatea voastra de a trece dincolo de impactul hologramei, atunci cand razele cosmice vor intersecta planeta. Acum, puteti sa depasiti cataclismul. Asta se refera la sfarsitul posibil a unei mari parti din ecosistemul Pamantului - un moment de schimbare completa la nivelul atmosferei planetei. Acum intelegeti sfarsitul erei dinozaurilor, vremea cand planeta si-a pierdut capacitatea de a fi viabila si majoritatea biosistemelor au fost distruse.

Acum, prin Sananda si prin Maestrii Inaltati, formatiunea de constiinta este suficienta pentru a activa o mantie de energie din matricea inimii si a crea o inima holografica. Punctul de intersectie este prin Anglia. Primele doua raze se intersecteaza in Anglia. Apoi, daca trasam o linie imaginara, in unghi fata de planeta, putem localiza cu usurinta punctele de intersectie pentru celelalte doua raze, iar cea de a treia raza vine prin nucleul planetei, prin mantaua planetei.
A treia raza are potentialul sa sfasie mantaua planetei. A treia raza poate avea un astfel de impact. Punctele de intersectie pot sa declanseze [miscarea] placilor tectonice si sa provoace schimbari masive pe Pamant. Acest lucru poate fi evitat, dar noi, Maestrii Inaltati, trebuie sa lucram cu toti oamenii care se pot conecta cu noi. Exista multe forme de inteligenta din afara planetei, extraterestre, care va vor sprijini sa creati o bresa temporala. Pamantul trebuie deplasat pentru o scurta perioada dincolo de spatiu si timp. Evenimentele intense care au fost observate in aceasta ultima saptamana sunt de natura ionica, afectate de schimbarile ionice produse de intrarea acestor prime doua raze cosmice in planurile Pamantului. Ele nu s-au intersectat inca, dar acest lucru se va intampla pe planeta la 7 august.

Acum, armonia porumbelului, armonia pacii este viabila. Octava a Noua este esentiala, iar comunitatea Lucratorilor in Lumina se va putea concentra pe Mamele-Bunici, pentru a constitui o matrice a inimii, o manta. Asta pentru a stabiliza energia dinamica a Pamantului, pentru a pregati transcenderea spatio-temporala, in vederea evitarii locului din continuumul spatio-temporal in care fisura va sfasia mantaua Pamantului. Cele 13 Mame-Bunici au pregatit un moment de rugaciune globala pentru pace. Noi, Maestrii Inaltati si binevoitoarea voastra familie cosmica, ne vom conecta cu voi in acel moment. Este esential ca fiecare sa formeze o inima, o inima holografica. Aceasta inima holografica va sustine impactul intersectarii din 7 august in Anglia si, in cele din urma, Pamantul va fi deplasat dincolo de spatiu-timp pe 7 august si va fi returnat pe aceasta linie temporala dupa cataclism.

Poate ca unii dintre voi ati vazut cum se intampla astfel de lucruri, in cazul accidentelor de masina, cand timpul este imbinat si pasagerii sunt deplasati dincolo de deteriorarile produse de accident. Acum, trebuie sa facem acest lucru pentru Pamant. Trebuie sa deplasam Pamantul dincolo de cadrul temporal al cataclismului, atunci cand razele cosmice patrund in mantaua planetei. Acest lucru poate fi facut prin deschiderea unei inimi holografice pe 5 august - si vom continua sa ne concentram pe pace. Zilele acestea - 5, 6 si 7 august - sunt ultimele zile pentru manifestarea noii constiinte, a polaritatilor armonice si a interactiunilor intre mintea voastra si Mintea lui Dumnezeu, Inima Creatiei.

Este esential sa va pastrati propriul echilibru personal, sa ramaneti in centrul pasnic si sa nu permiteti energiilor extreme ale fricilor nerezolvate sau oricarui alt factor de haos sa creeze disfunctii sau dizarmonie. Dupa 5-7 august, este esential sa va rugati pentru pace in timpul deplasarilor si activitatilor voastre zilnice. Acum, comunitatea de credinta de pe aceasta planeta este o forta puternica de creatie.

Voi, cei care primiti acest mesaj, veti fi convertorii colectivului si, lucrand cu acest camp, incercati sa vizualizati, prin Raza lui Sananda, ca Pamantul devine inima holografica. Chakra inimii de pe planeta va fi sprijinita de spirala cosmica si de toate celelalte sisteme de chakre. Toate celelalte sisteme de chakre sprijina chakra inimii, iar Pamantul va fi absorbit in energia chakrei inimii. Acesta este un moment care ne cere compasiunea, un moment cand iubirea voastra trebuie sa fie forta creatiei care va transcende realitatea fizica potentiala si va crea o alta realitate, prin inima holografica - Raza lui Sananda. La randul sau, aceasta va declansa reactia inimii in aceste trei zile, reactie care va fi simtita de toti oamenii, la un nivel sau altul. Vi se cere sa simtiti iubire - si sa o simtiti cu putere. Aceste trei zile sunt esentiale pentru experienta comunicarii iubitoare, a schimbului iubitor din inima sursa a Sinelui vostru Dumnezeiesc. Acest lucru va declansa unde ale vibratiei lui Sananda, care vor penetra toata experienta globala colectiva.

Nu va cerem sa meditati timp de trei zile. In schimb, vi se cere sa fiti constienti de actiunile, de gandurile, de cuvintele si de faptele voastre in aceste trei zile, concentrandu-va total pe inima si pe ganduri pozitive. Campurile voastre de energie genereaza forte ionice puternice. Atunci cand ganditi pozitiv, acest lucru sprijina Pamantul pe parcursul transformarilor si al provocarilor prin care trece. Atunci cand dati voie mintilor voastre sa fie ocupate cu modul de gandire al vechilor paradigme, acest lucru afecteaza campul ionic al planetei. Voi sunteti Cei Ce Aduc Zorile. Voi ati iesit in fata, ca sa fiti agenti ai armoniei pentru polaritatile opuse care creeaza discordie prin vibratii dense. Acum, trebuie sa sustineti fiecare minte, fiecare fiinta omeneasca de pe aceasta planeta cu ganduri de compasiune si de sprijin. Inaltati-i pe semenii vostri oameni, inaltati-i in lumina, inaltati-i in inima lui Sananda, inaltati-i in Raza lui Sananda. Vibratia intregii planete, prin Raza Porumbelului, prin raza pacii, prin cea de a Noua Octava, trebuie sa sustina o armonie pe care o veti fi realizat in timpul rugaciunilor voastre pentru pacea globala.

Aceasta armonie trebuie sustinuta in timpul zilelor de 5, 6 si 7 august. Acest lucru trebuie facut nu numai prin rugaciunile si meditatiile voastre, ci si prin modul in care traiti, caci acest mod este cea mai mare rugaciune si cea mai mare meditatie. Compasiunea voastra zilnica este cea mai mare rugaciune si cea mai mare meditatie: concentrarea voastra zilnica pe comunicare pasnica, pe rezolvarea conflictelor, pe visat. Acesta va fi un moment puternic, pentru a visa lucruri care vor aduce armonie pe Pamant - planurile pe care le aveti pentru proiectele de reinnoire globala. Acesta este momentul in care sa va concentrati pe aspectul de manifestare al proiectelor de pace, al proiectelor de educatie, al proiectelor de vindecare. Concentrati-va! Daca sunteti vindecatori, concentrati-va pe vindecarea voastra, in aceste zile. Folositi-va darurile, folositi-va aptitudinile. Daca sunteti artisti, concentrati-va pe arta. Daca sunteti mame, concentrati-va pe copiii vostri. Oricare ar fi vocatia si activitatea voastra, faceti sa rodeasca toate energiile voastre, prin capacitatea voastra de a manifesta pace, de a crea frumusete si de a sustine armonia in aceste trei zile. Acesta este modul in care noi, Maestrii Inaltati, avem nevoie de asistenta voastra. O concentrare deplina, timp de trei zile.

Disonanta ionica a inceput deja. Acest mesaj va vorbeste despre campul esential la care puteti participa, impreuna cu noi si cu fratii vostri cosmici, cu Consiliul Christic, cu Fratia Luminii, prin familia voastra de lumina, prin Christul Cosmic. Mesajul acesta trebuie transmis in reteaua mondiala, de la Domnul Sananda. Atunci cand primiti acest mesaj, sa stiti si sa aveti incredere ca deja ati depasit aceasta provocare. Nu aveti de ce sa va temeti. Cataclismul acesta nu va avea loc, dar participarea voastra este un element absolut esential al tiparului care va va purta in directia transformarii. Dupa ce razele cosmice vor patrunde prin Poarta Treimii pe Gaia, acest tipar se va deschide pentru a primi forta cosmica. Dar aceasta patrundere va avea un mare impact, iar voi veti putea sa ajutati la evitarea efectelor catastrofale asupra mantalei Pamantului si in ceea ce priveste transformarile Pamantului.

Aducem acest mesaj inimii voastre si voua, familiei de lumina, care sunteti instrumentele pentru energiile Inaltarii. Multidintre voi traiti deja in tipare ascensionale, traiti deja pe noi linii temporale. Trebuie sa va vedeti ca si cum v-ati afla intr-o barca - in corabia Inaltarii, corabia de lumina asemanatoare celor care au slujit la inaltarea bastinasilor americani Anasazi (sau Anastasi). Voi va aflati acum in acel plan ascensional si puteti forma o pluta a vietii pentru Pamant, cu inima holografica a lui Sananda, cu Raza lui Sananda. Noi, Maestrii Inaltati, vom fi cu voi. Familia voastra Cosmica de Lumina Christica va sprijina si lucreaza prin voi: maestrii si ghizii vostri vor lucra prin voi. Totul este in regula, totul este in armonie Divina si perfecta. Faptul ca sunteti constienti ca aveti cu adevarat ocazia sa depasiti acest cataclism masiv creeaza un tipar pentru transformarea hologramei planetei voastre.

Dupa ce poarta Gaiei si razele treimii sunt la locul lor, in matricea inimii Pamantului, va exista o forta cosmica puternica, ce va facilita transformarea vechii holograme. Calendarul Numaratorii Vulturului este calendarul temporal, este ritmul dupa care sa transcendeti si sa depasiti tot ce este potential fizic si sa nu mai fiti limitati de perceptia provocarilor fizice. Acest lucru vi s-a aratat, de exemplu, prin cazurile de vindecari miraculoase de cancer. Nu mai sunteti limitati de corpul fizic si de Pamant, care nu mai este limitat de restrictiile sale fizice istorice, care au creat modificari ale Pamantului in trecut si in decursul marilor cicluri de transformare.

Dar acesta este un moment absolut si ultim pentru cooperare intre grupurile de fiinte de lumina, in ciuda diferentelor lor aparente. Acum este momentul pentru unitate, pentru ca inima holografica a lui Sananda sa sustina planeta si sa transceanda orice fel de limitari fizice.

Eu, Sananda, va aduc acest mesaj cu deplina incredere ca deja v-ati pregatit. Ca v-ati predat pacii, ca v-ati predat credintei si ca v-ati pregatit. Dar aceste trei zile vor fi cele care deschid cel mai maret potential si cea mai mareata ocazie pentru voi. Iar pe 8 august veti ajunge la Poarta Infinitatii.

Kadoish, Kadoish, Kadoish, Adonai, Sebayot
Yod Hey Vod Hey, Yahweh
Cum e deasupra, asa e si dedesubt, cum e spiritul, asa e si sufletul
Cum e in afara, asa e si inauntru, cum e inauntru, asa e si in afara.
Fiti binecuvantati. Asa sa fie si asa este. Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu