Pentru cititorii blogului

INVATA... ”Iti trimit o lumina, ca sa te imbratiseze cu iubire, Iti trimit o lumina, ca sa te aline cu iubire. Ca si tu sa iubesti, sa respecti si sa pretuiesti Acea fiinta unica ce tu insuti esti, Precum si fiecare fiinta a acestei lumi, Fiecare unica, fiecare s...peciala si fiecare mult iubita. Fie ca tu sa poti vedea bunatatea si frumusetea ta Reflectata oriunde ai privi, dar si in ochii celor care te privesc. Fie ca tu sa gasesti multumirea si uimirea copilareasca In fata darurilor pe care ni le ofera, din abundenta, Viata. Fie ca splendoarea fiintei tale Sa fie ghidul care sa iti calauzeasca limbajul, gandurile si actiunile. Fie ca durerea si frica cu care te-ai confruntat poate vreodata Sa se transforme in putere, intelegere si compasiune. Fie ca lumina fiintei tale sa radieze pace si armonie, Oriunde vei pasi si oriunde te vei afla. Fie ca fiinta ta sa cunoasca bucuria si fericirea, Facand din fiecare clipa o sarbatorire a vietii. Fie ca bunastarea si generozitatea ta Sa fie daruri pe care chiar tu insuti le impartasesti in jurul tau. Si fie ca bunatatea sufletului tau sa-i mangaie pe cei din jurul tau, ca un balsam vindecator, ca parfumul dulce al florilor. Fie ca tu sa ai parte de intregire, de sanatate si de bine, Si sa-i imbratisezi cu compasiunea ta si pe cei care sunt in suferinta. Fie ca lumina puritatii si perfectiunii tale Sa imprastie aburii discordiei, disperarii sau conflictului. Fie ca inteligenta si intelepciunea mintii tale deschise catre Infinit Sa-ti confere claritate, chiar si atunci cand lumea pare pierduta in confuzie. Fie sa cunosti si sa ai credinta in faptul ca esti perfect iubit, perfect ingrijit si perfect ajutat de catre Iubirea Infinita a Divinitatii - acum si intotdeauna. Fie ca sa ai cu adevarat parte de comoara fermecata a Recunostintei, care face ca totul sa devina Paradis. Si fie ca tu sa poti sa te opresti putin in fiecare zi, Ca sa-ti reamintesti aceasta binecuvantare. Prin care sa invoci adevarata splendoare a fiintei tale, Si sa oglindesti si tu, pentru ceilalti, splendoarea fiintei lor adevarate. Iti trimit aceasta raza de lumina, Ca sa vindece cu iubire, tot ceea ce este de vindecat.”Nota* Nicio terapie prezentata pe acest site nu inlocuieste vizita la medic,controlul medical si recomandarile primite .

miercuri, 13 august 2008

anxietatea

anxietatea este ceva ce nu e definit ca o boala palpabila.de fapt nu te doare nimic ci esti intr-o stare de alerta permanenta,ti-e frica dar nu stii de ce,nu-ti gasesti linistea si nu stii de ce,esti vesnic intr-o cautare a ceva ce de fapt nu stii si binenteles ca nu esti crezut ca ai ceva,nu te ajuta nimeni ca nu te intelege,cauti tu si nu gasesti ce ai.Bine,ai zice si ce faci/binenteles ca urmeaza atacurile de panica dar nu-i obligatoriu.dar ce faci vand vin si astea si vin si cand nu te-astepti,vin noaptea si vin "din senin".E greu,pleci la doctor care da tranchilizante care binenteles ca nu au nu stiu ce efect si iar esti bolnav.Pleci la psihiatru,la psiholog,faci sedinte,iar medicamente dar de fapt nu esti multumit de rezultate.Ce faci?Un sfat: du-te la homeopat dar un bun homeopat care mai are si un aparat de biorezonanta magnetica si vezi ca scapi de pardalnica de "boala"care nici o analiza nu o arata ca o ai.Multa bafta!

marți, 12 august 2008

Insomnia;cred ca nu exista om care sa nu sufere sau sa nu fi suferit de insomnii.Ea vine cind nici nu te astepti si se si instaleaza pirdalnica de ea si nici nu vrea sa plece.Ce facem? Cautam cauza.Care ar fi/ multe nici nu una.................Zgomote noaptea,caldura mare,spatiu neaerisit,munca fizica si munca intelectuala peste masura,boli,dureri,copil mic care plinge cind ai vrea sa dormi si tu......,cearta in familie,depresie,nemultumiri,lipsa de bani,de afectiune,singuratate sau din contra prea multe persoane la un loc si cauzele ar putea fi chiar si 1000.Cum procedam:Definim bine cauza si incercam sa ne ajutam cumva eliminand rand pe rand ce ne sta in putinta noastra.Apoi ne gandim la un ceai calmant de:sunatoare,talpa gastii,hamei,valeriana,tei,Un pahar spre seara indulcit cu miere daca ne permite sanatatea si buzunarul,apoi la ora 22 stingem lumina,punem dopuri in urechi sau vata si tragem storurile sa fie intunerec.Ne linistim in pat si meditam:dorm,dorm,dorm sau pace,pace,pace fara ane lasa mintea sa hoinareasca la problemele pe care nu le-am rezolvat ziua(ca oricum noaptea nu le putem rezolva)apoi vom aluneca in somn.In caz ca mintea"zburda"tragem mental un sertar(incercam sa vizualizam sau sa ni-l imaginam si punem acolo toate problemele de peste zi inchidem cu cheia imaginara si spunem asa in gand:maine rezolv totul si iar repetam pace,liniste,dorm swi o sa vedeti ca functioneaza.Niciodata sa nu va culcati suparati pe cineva si nici sa aveti vreo problema mentala de rezolvat cu cineva Lasati pe maine...................Cine poate sa bea un pahar de lapte cald cu miere inainte de culcare iar este bine.In rest SOMN USOR!

duminică, 10 august 2008

viata sanatoasa

Numai atunci poti avea o viata sanatoasa,daca stii sa ti-o faci. Binenteles in conditiile de azi ar fi greu spun unii, dar eu spun ca, daca stii sa-ti gestionezi actiunile cotidiene, se poate.
Avem la dispozitie atitea posibilitati.................doar ca motivam ca nu avem timp, bani conditii etc. dar de fapt facem foarte multe si fara bani si fara a sesiza ca avem si timp, dar, il folosim pentru alte activitati marunte si uitam de NOI.
Si eu am avut parte de astea si cind am vazut ca ma fund in neputinta. saracie,boala am ridicat ochii in sus si am strigat: Doamne cand se vor termina toate astea?si binenteles ca am primit raspuns.Ghiciti cand?unde,cum?daca sunteti interesati va voi raspunde si va voi impartasi din experienta mea.