Pentru cititorii blogului

INVATA... ”Iti trimit o lumina, ca sa te imbratiseze cu iubire, Iti trimit o lumina, ca sa te aline cu iubire. Ca si tu sa iubesti, sa respecti si sa pretuiesti Acea fiinta unica ce tu insuti esti, Precum si fiecare fiinta a acestei lumi, Fiecare unica, fiecare s...peciala si fiecare mult iubita. Fie ca tu sa poti vedea bunatatea si frumusetea ta Reflectata oriunde ai privi, dar si in ochii celor care te privesc. Fie ca tu sa gasesti multumirea si uimirea copilareasca In fata darurilor pe care ni le ofera, din abundenta, Viata. Fie ca splendoarea fiintei tale Sa fie ghidul care sa iti calauzeasca limbajul, gandurile si actiunile. Fie ca durerea si frica cu care te-ai confruntat poate vreodata Sa se transforme in putere, intelegere si compasiune. Fie ca lumina fiintei tale sa radieze pace si armonie, Oriunde vei pasi si oriunde te vei afla. Fie ca fiinta ta sa cunoasca bucuria si fericirea, Facand din fiecare clipa o sarbatorire a vietii. Fie ca bunastarea si generozitatea ta Sa fie daruri pe care chiar tu insuti le impartasesti in jurul tau. Si fie ca bunatatea sufletului tau sa-i mangaie pe cei din jurul tau, ca un balsam vindecator, ca parfumul dulce al florilor. Fie ca tu sa ai parte de intregire, de sanatate si de bine, Si sa-i imbratisezi cu compasiunea ta si pe cei care sunt in suferinta. Fie ca lumina puritatii si perfectiunii tale Sa imprastie aburii discordiei, disperarii sau conflictului. Fie ca inteligenta si intelepciunea mintii tale deschise catre Infinit Sa-ti confere claritate, chiar si atunci cand lumea pare pierduta in confuzie. Fie sa cunosti si sa ai credinta in faptul ca esti perfect iubit, perfect ingrijit si perfect ajutat de catre Iubirea Infinita a Divinitatii - acum si intotdeauna. Fie ca sa ai cu adevarat parte de comoara fermecata a Recunostintei, care face ca totul sa devina Paradis. Si fie ca tu sa poti sa te opresti putin in fiecare zi, Ca sa-ti reamintesti aceasta binecuvantare. Prin care sa invoci adevarata splendoare a fiintei tale, Si sa oglindesti si tu, pentru ceilalti, splendoarea fiintei lor adevarate. Iti trimit aceasta raza de lumina, Ca sa vindece cu iubire, tot ceea ce este de vindecat.”Nota* Nicio terapie prezentata pe acest site nu inlocuieste vizita la medic,controlul medical si recomandarile primite .

miercuri, 29 mai 2013

Bautura miraculoasa

Miracle Drink este o băutură consumată de chinezi de foarte mult timp, pentru menținerea unui stil de viață sănătos. Lui Seto, un bolnav de cancer pulmonar, un celebru nutriționist din China i-a recomandat să o consume timp de 3 luni, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Si Seto s-a vindecat de cancer! Este o băutură minune și este atât de simplu de preparat!
Pentru a face acest suc, ai nevoie de o sfeclă roșie, un morcov și un măr, toate crude. Se spală bine, se taie cubulețe, se pun în blender (cu tot cu coajă) cu puțină apă plată și sucul se bea imediat.

Acest suc va ajuta în următoarele afecțiuni:

  1. Previne dezvoltarea celulelor canceroase.
  2. Preveni bolile de ficat, rinichi, pancreas și poate vindeca ulcerul.
  3. Întărește plămânii, previne atacurile de cord și tensiunea arterială ridicată.
  4. Întărește sistemului imunitar.
  5. Benefic pentru vedere, tratează ochii roșii, obosiți și uscați.
  6. Ajută la diminuarea durerilor musculare.
  7. Detoxifiază, ajută tranzitul intestinal, tratează constipația. Tratează acneea și înfrumusețează pielea.
  8. Elimină respirația urât mirositoare, datorată indigestiei sau infecțiilor în gât.
  9. Diminuează durerile de orice fel.
  10. Vindecă febra fânului (rinita alergică).

Alte beneficii:

  • Nu există absolut niciun efect secundar
  • Extrem de hrănitoare și ușor de absorbit
  • Foarte eficientă în cazul în care vrei să pierzi în greutate
  • Vei observa că sistemul tău imunitar va fi îmbunătățit după doar 2 săptămâni

Cât și când se bea?

Amestecul obtinut din cele 3, la care se adauga si apă, astfel sa obtinem aprox. 250 ml. de suc, ce reprezinta o porție.
Pentru rezultate maxime, se bea de 2 ori/zi.
Dimineața pe stomacul gol (micul dejun trebuie să fie după o oră de la consumarea sucului) și seara până în ora 17.
Sursa Aici

luni, 27 mai 2013

DE RETINUT PENTRU SANATATE

Sănătatea se citeşte pe faţa omului

Acum trei ani am găsit o imagine cu bolile care pot fi citite pe chipul omului.
M-a uimit o doctoriţă din Sanatoriul Morşîn din Ucraina, care numai privind la mine mi-a spus despre sănătatea mea. Au urmat analizele medicale care au confirmat spusele doctoriţei.
De curând am găsit şi aceste explicaţii:
.Nu-i asa ca uneori ne dam seama ca cineva nu se simte bine doar privindu-i chipul? Medicina chinezeasca sustine ca fata este o adevarata harta a starii de sanatate a omului. Privind-o cu atentie, putem descoperi afectiunile de care sufera organismul. Si stiinta medicala investigheaza trasaturile particulare ale chipului, deoarece acestea ofera informatii valoroase pentru stabilirea diagnosticului. Priviti-va atent in oglinda si descoperiti simptomele unor posibile afectiuni, conform principiilor medicinii traditionale chineze.
Informatii utile in diagnoza
Primele informatii privind starea generala de sanatate se observa pe chip. Cu alte cuvinte, boala se citeste pe fata omului. Medicii stiu ca o paloare icterica a tenului poate sugera o afectiune hepato-biliara, o culoare bronzata poate insemna boala Addison , cianoza sugereaza o afectiune cardiaca, sau o boala maligna, cum ar fi cancerul. Exoftalmia inseamna boala Basedow, o eruptie faciala sub forma de fluture, defineste un lupus eritematos diseminat. O piele intinsa, dura, cu riduri perpendiculare pe buze indica o sclerodermie. Un bolnav care acuza o durere de inima are o anumita paloare a fetei si prezinta un facies ingrozit. Astenia si ameteala pot fi observate intr-o oarecare masura pe fata obosita si apatica sau palida si anxioasa. De asemenea, medicul urmareste pe chipul omului mimica, reactiile in timpul discutiilor sau la palpare. Se spune ca, prin observatie, medicul primeste cea mai mare cantitate de informatii apreciata la 3 milioane biti pe secunda. Putem sa ne privim si noi insine pentru a descoperi semnele bolii, cercetindu-ne cu atentie ridurile si tenul.

Culoarea tenului
Asadar, asezati-va in fata oglinzii. Eventual, folositi una concava, care mareste. Observati, mai intii, aspectul general. Un facies ridat, deshidratat, cu tegumente groase de culoare bruna, indica tulburari renale. Tenul uscat, cu reflexe pamintii, indica afectiuni gastrice, in special ulcer gastric. Tenta maronie indica disfunctii cauzate de consumul mare de tigari, in special intoxicare tabagica (masca tabagica). Fata palida, cu reflexe verzui, indica afectiuni hepatice. Bolile pulmonare se reflecta pe chip printr-un facies alburiu. La fel, si anemia. Daca pielea este galbena, umflata, acesta e un semn al disfunctiilor pancreasului si splinei. Fata rosie indica boli cardiovasculare.

Ce prevestesc ridurile?
Toata lumea are riduri. Acestea nu sint numai semnele virstei, ci si indicii ale unor dereglari functionale. Ridurile orizontale pe frunte indica afectiuni ale sistemului nervos. Daca sint incrucisate, e semn ca organismul este supus exceselor alimentare. Ridurile verticale de la radacina nasului sugereaza consumul excesiv de produse animaliere. Urechile rosii sint semne ale bolilor de rinichi si de circulatie. Urechile uscate, cu aspect prafuit indica afectiuni osoase. Santul orizontal pe lobul inferior al urechii este semnul tulburarilor cardiovasculare. Acelasi lucru il indica si nasul rosu. Despicatura pe peretele dintre cele doua narine este tot un indiciu pentru boli cardiovasculare. Functionarea deficitara a rinichilor se reflecta in cearcanele de sub ochi (pungi). Al doilea rind de cearcane sugereaza afectiuni intestinale. Buzele excesiv de rosii inseamna afectiuni ale splinei si pancreasului. Buzele uscate, uneori livide, sint specifice afectiunilor gastrice si colitelor. Bolile de stomac se manifesta prin umflarea buzei superioare. Daca se umfla cea inferioara, e vorba de dereglari ale intestinelor. Barbia umflata semnaleaza bolile de rinichi. Despicatura din barbie este asociata cu vitalitatea, robustetea, forta sexuala.

Limba spune multe
Culoarea si aspectul limbii sint indicii pretioase in stabilirea starii de sanatate generale. Daca aceasta este rosie si indurata pe toata suprafata, prevesteste un accident vascular cerebral. Bolile cardiovasculare inseamna limba rosie, tumefiata si indurata la baza. O limba de culoare rosu inchis este semn al tulburarilor intestinale. Daca e rosu inchis, spre violet, cu depozite umede, e vorba de o slaba oxigenare a singelui. Bolile infectioase dau o limba de culoare rosu deschis, iar anemia, roz, pal. Daca e rosie si uscata, e vorba de afectiuni gastrice. Daca e alburie, excesiv de umeda si cu depozite galbene, bolnavul are o boala de pancreas sau splina. Cind e galbena, cu depozite verzui, se poate spune ca pacientul sufera de disfunctii hepatobiliare. Limba galbena si uscata sugereaza afectiuni pulmonare, iar cea alburie si subtiata, enterite si colite. Limba purpurie cu depozite alburii indica prezenta ciupercii candida.

Cariile nu apar intimplator
Medicii stomatologi au stabilit ca aparitia cariilor nu este intimplatoare, acestea anuntind anumite afectiuni. Astfel, cariile nu sint numai boli ale dintilor, ci si semnele bolilor mai grave. Cariile aparute pe maxilarul superior la incisivi anunta bolile cardiovasculare, pe canini - afectiuni pulmonare si ale cailor respiratorii, la premolari - boli ale sistemului nervos si endocrin, iar pe molari - boli de stomac, hepatobiliare si endocrine. Cariile care se fac pe maxilarul inferior, indica afectiuni genitale daca apar pe incisivi, afectiuni renale - pe canini, boli ale intestinului gros si ale intestinului subtire - pe premolari si afectiuni hepatobiliare, endocrine si ale splinei - pe molari.

Pielea, harta sanatatii
Putem obtine indicii asupra sanatatii si studiind aspectul si culoarea pielii. Daca aceasta este rosie, probabil e vorba de o boala cardiovasculara. Afectiunile hepatobiliare dau pielii culoarea galbena cu reflexe verzui. Daca e alba-bruna, e semn de boala a rinichilor si cailor urinare. Pielea alburie inseamna boli de plamini si anemie. Daca e galbuie - boli ale splinei si pancreasului. O piele cu aspect uscat indica tulburari endocrine, nervoase, gastrice, pulmonare si de circulatie. Daca e hiperhidratata - afectiuni renale, hepatobiliare si cardiovasculare. Pielea seboreica anunta tulburari endocrine, neuropsihice, intestinale si avitaminoze A si E. Pielea groasa, carnoasa, cu porii dilatati indica tulburari hepatobiliare, metabolice si ale pancreasului. Afectiunile nervoase, endocrine, digestive si de circulatie dau o piele cuperozica, iar anemiile si tulburarile endocrine, o piele subtire, uscata, palida, cu aspect de pergament.
Portretul omului sanatos
Cum arata capul unui om sanatos? Medicina chineza considera ca vitalitatea se manifesta prin urmatoarele aspecte:
- ten curat, lucios (discret), cu tesut subcutanat bine reprezentat (obraji carnosi)
- par lucios, rezistent, des
- retea densa a irisului si absenta petelor pe iris
- gura nu prea larga
- dinti regulati, sanatosi, fara carii
- forma rotunda a fetei, frunte inalta
Corpul tau iti trimite mesaje?
Citeste cu atentie pina la capat si da mai departe celorlalti.
Sanatatea pielii tale, a degetelor, a parului, urechilor sau a gurii iti dau indicii asupra sanatatii nutritionale a corpului tau, in totalitate. Ti-au aparut pete albe pe unghii? Sau poate ca ai aproape tot timpul mainile si picioarele reci. Toate aceste lucruri minore, pe care este posibil sa le ignori, iti spun de fapt ca din alimentatia ta lipsesc vitamine sau minerale esentiale pentru sanatatea organismului tau.
Doza zilnica recomandata (DZR) reprezinta ghidul impus de Ministerul Sanatatii in ceea ce priveste consumul recomandat de vitamine si minerale la care trebuie sa se supuna majoritatea producatorilor de suplimente alimentare. DZR ofera o sugestie asupra consumului zilnic de nutrienti pentru prevenirea deficientelor nutritionale severe.
Cateva semne fizice ale unor deficiente nutritionale:
Par uscat si degradat - lipsa de acizi grasi esentiali.
Albirea prematura a parului - deficienta de acid pantotenic (B5).
Caderea parului - lipsa acidului folic, a vitaminelor B5, B6 si a acizilor grasi esentiali. Poate indica prezenta unor tipuri de substante toxice in organism.
Matreata - deficienta de acizi grasi esentiali, antioxidanti (in special seleniul), vitamina B6 si in general deficienta de vitamine din complexul B. Poate indica un nivel scazut al acidului gastric.
Acneea - deficienta de zinc, acizi grasi esentiali sau vitamina A. Nivel scazut de acid la nivelul stomacului si consumul ridicat de grasimi.
Carii dentare - deficienta de vitamina B6 si minerale (in special calciu si bor).
Sangerarea gingiilor - deficienta de vitamina C si bioflavonoide.
Crapaturi in colturile gurii - lipsa elementelor din complexul B sau a riboflavinei.
Limba umflata - lipsa acidului folic, a vitaminei B12, zincului sau fierului.
Limba deschisa la culoare - nivel scazut de fier.
Cearcane - nivel scazut de quercitina sau vitamina C. Deformarea unghiilor - deficienta de fier.
Inflamarea cuticulelor - deficienta de zinc.
Pielea uscata - deficienta de acizi grasi esentiali, vitamina A sau vitamina E.
Vindecarea lenta a ranilor - deficienta de vitamina A, vitamina C, zinc sau acizi grasi esentiali.
Invinetire rapida - nivel scazut al vitaminelor K, C, E sau bioflavonoidelor.
Maini reci - lipsa acizilor grasi, a vitaminelor E si B12 sau a fierului.
Lista de mai sus are un caracter "orientativ". Cand iti "examinezi" corpul, trebuie sa ai in vedere mostenirea ta genetica si alti factori care tin de sanatate si care pot cauza unele simptome asemanatoare. In general, semnele fizice pot spune destul de superficial care sunt carentele tale nutritionale, dar cel mai important este sa faci o vizita medicului tau inainte de a te repezi la diverse suplimente alimentare. Poti acoperi nevoile organismului tau printr-o alimentatie adecvata deficientelor nutritionale pe care intuiesti ca le ai.
 
va costa doar 1 leu curatatul ...rinichilor! e f.important!

Anii trec si rinichii nostri filtreaza sangele inlaturand sarea, otravurile si alte lucruri nedorite care intra in corpul nostru. Cu timpul sarurile se acumuleaza si e nevoie sa-i curatam. Cum se face asta? Este foarte simplu.
Luati un manunchi de patrunjel si spalati-l bine. Apoi taiati in bucati mici, puneti-l intr-un vas, turnati apa curata- un litru- peste el si fierbeti timp de 10 minute. Apoi lasati sa se raceasca, strecurati si pune-ti intr-o sticla curata pe care o veti pastra in frigider .
Beti un pahar pe zi si veti observa ca toata sarea si otrava acumulata in rinichi se elimina prin urina. De asemenea veti observa diferenta pe care nu ati mai simtit-o pana acum. Patrunjelul este cunoscut ca cel mai bun tratament pentru rinichi si este natural!