Pentru cititorii blogului

INVATA... ”Iti trimit o lumina, ca sa te imbratiseze cu iubire, Iti trimit o lumina, ca sa te aline cu iubire. Ca si tu sa iubesti, sa respecti si sa pretuiesti Acea fiinta unica ce tu insuti esti, Precum si fiecare fiinta a acestei lumi, Fiecare unica, fiecare s...peciala si fiecare mult iubita. Fie ca tu sa poti vedea bunatatea si frumusetea ta Reflectata oriunde ai privi, dar si in ochii celor care te privesc. Fie ca tu sa gasesti multumirea si uimirea copilareasca In fata darurilor pe care ni le ofera, din abundenta, Viata. Fie ca splendoarea fiintei tale Sa fie ghidul care sa iti calauzeasca limbajul, gandurile si actiunile. Fie ca durerea si frica cu care te-ai confruntat poate vreodata Sa se transforme in putere, intelegere si compasiune. Fie ca lumina fiintei tale sa radieze pace si armonie, Oriunde vei pasi si oriunde te vei afla. Fie ca fiinta ta sa cunoasca bucuria si fericirea, Facand din fiecare clipa o sarbatorire a vietii. Fie ca bunastarea si generozitatea ta Sa fie daruri pe care chiar tu insuti le impartasesti in jurul tau. Si fie ca bunatatea sufletului tau sa-i mangaie pe cei din jurul tau, ca un balsam vindecator, ca parfumul dulce al florilor. Fie ca tu sa ai parte de intregire, de sanatate si de bine, Si sa-i imbratisezi cu compasiunea ta si pe cei care sunt in suferinta. Fie ca lumina puritatii si perfectiunii tale Sa imprastie aburii discordiei, disperarii sau conflictului. Fie ca inteligenta si intelepciunea mintii tale deschise catre Infinit Sa-ti confere claritate, chiar si atunci cand lumea pare pierduta in confuzie. Fie sa cunosti si sa ai credinta in faptul ca esti perfect iubit, perfect ingrijit si perfect ajutat de catre Iubirea Infinita a Divinitatii - acum si intotdeauna. Fie ca sa ai cu adevarat parte de comoara fermecata a Recunostintei, care face ca totul sa devina Paradis. Si fie ca tu sa poti sa te opresti putin in fiecare zi, Ca sa-ti reamintesti aceasta binecuvantare. Prin care sa invoci adevarata splendoare a fiintei tale, Si sa oglindesti si tu, pentru ceilalti, splendoarea fiintei lor adevarate. Iti trimit aceasta raza de lumina, Ca sa vindece cu iubire, tot ceea ce este de vindecat.”Nota* Nicio terapie prezentata pe acest site nu inlocuieste vizita la medic,controlul medical si recomandarile primite .

miercuri, 16 septembrie 2009

influienta fazelor lunii asupra organismului uman

(dupa Georgeta Licsandru)Influenta Lunii asupra proceselor biologice

In vechile legende se spune ca in timpurile de demult Luna era o planeta calda si plina de viata, insa dupa aceea viata pe ea a murit, iar acum Luna moarta lumineaza in fiecare noapte Pamintul cu razele sale triste. Rolul ei in activitatea vitala a Pamintului este urias si toate procesele care au loc pe planeta noastra sint legate de ciclurile Lunii, incepind cu refluxurile marilor si oceanelor si terminind cu bioritmul oricarui organism viu – de la plante la oameni.

Exista patru faze principale, asa-numitul ciclu sinodic al timpului, in perioada in care Luna isi parcurge drumul de la Luna Noua pina la Luna Noua. Aceste faze sint: Luna Noua, primul patrar, Luna Plina si ultimul patrar. 

  In perioadele de Luna Noua se acutizeaza diferite afectiuni, organismul bolnav este deosebit de slabit, de aceea nu trebuie supus unui efort suplimentar. Persoanele care sufera de afectiuni cardiovasculare trebuie sa fie foarte atente si sa se odihneasca mai mult; in cazul afectiunilor organelor digestive, ale ficatului, rinichilor, trebuie sa va straduiti sa respectati o dieta stricta. Fata si parul dumneavoastra, oglinda starii interne a organismului, vor arata mult mai bine daca veti asculta de sfaturile Lunii. 

In acelasi timp, Luna Noua este o perioada foarte buna pentru a avea grija de parul dumneavoastra, de unghii; taiatul parului in aceasta perioada este deosebit de eficient daca nu coincide cu dominarea Varsatorului, Gemenilor sau Sagetatorului. 

 

 

  In perioada de Luna Plina nu este recomandat sa va atingeti de rani, unghiile pot suferi unele traume, iar hemoragiile cu cauza diferita pot fi mai intense. Parul tuns in aceasta perioada va creste mai incet, unghiile pot incepe sa se exfolieze. Cel mai bine este sa aveti grija de tenul dumneavoastra in aceasta perioada. In aplicarea mastilor este de preferat folosirea asa-numitelor produse reci, cum ar fi citricele, compresele cu ierburi calmante: musetel, funze de mesteacan.

 

 

  Printre astrologi este foarte raspindita parerea ca in cazul lunii in crestere este recomandat taiatul parului, pentru ca aceasta este o perioada de crestere intensa a parului si unghiilor. Este adevarat ca in acest interval cresterea se intensifica, dar este slabit sistemul radacinilor, pentru ca in cazul Lunii care creste activitatea vitala a organismului este indreptata de la centru catre periferie si de jos in sus. Astfel, in organism are loc un schimb intens, indreptat din interior catre exterior. Trebuie de asemenea sa aveti mare grija de pielea dumneavoastra: aplicati-va comprese cu plante, puneti-va masti care sa imbunatateasca procesele metabolice. Fiti atenti atunci cind va faceti manichiura si pedichiura sa nu va raniti pielea.

 

 

  In cazul Lunii in scadere, procesele din organism se petrec in ordine inversa – de la periferie catre centru si de sus in jos. In aceasta perioada, este intensa activitatea sistemului de radacini, dar firele de par nu mai sint foarte rezistente, suporta prost vopsitul chimic. 

 

 

  In zilele eclipselor de Luna si de Soare trebuie sa va abtineti sa va tundeti, sa va vopsiti parul, sprincenele, unghiile.

 

Caracteristicile semnelor zodiacale

Berbecul este semn de Foc si este favorabil pentru taierea parului, manichiura, pedichiura, pentru ingrijirea pielii.

Taurul este semn de Pamint si este favorabil pentru orice proceduri cosmetice, insa indepartarea parului de prisos in aceasta perioada este putin eficienta, pentru ca va creste foarte repede.

Gemenii sint semn de Aer; parul care este taiat in aceasta perioada va creste foarte incet, este foarte eficienta insa indepartarea parului de pe corp, datul unei forme sprincenelor si alte proceduri cosmetice.

Racul este semn de Apa, este favorabil pentru orice proceduri cosmetice, insa indepartarea parului este foarte putin eficienta. Straduiti-va in aceasta perioada sa folositi cit mai putin foehnul pentru aranjarea parului, vara acoperiti-va parul de Soare, nu profitati in exces de baile de Soare. Folositi cit se poate de mult mijloacele de catifelare a pielii.

Leul este semn de Foc si nu are nici un fel de contraindicatii, dar totusi trebuie sa fiti atenti in timpul vopsitului chimic al parului, trebuie sa scadeti timpul de actiune a preparatelor chimice. Daca doriti sa va tundeti periuta, este bine sa faceti acest lucru dupa perioada de Luna Noua.

Fecioara este semn de Pamint si nu are contraindicatii.

Balanta este semn de Aer si nu are contraindicatii. 

Scorpionul este semn de Apa si este unul dintre cele mai favorabile semne pentru punerea in aplicare a procedurilor cosmetice. In aceasta perioada nu trebuie sa va vopsiti parul, sprincenele si genele cu mijloace chimice. Va puteti folosi in acest scop de plante, cum ar fi florile de musetel.

Sagetatorul este semn de Foc si este favorabil pentru folosirea unor proceduri cosmetice, insa indepartarea parului de prisos este putin eficienta.

Capricornul este semn de Pamint si nu are contraindicatii.

Varsatorul este semn de Aer. Cind Luna este in Varsator este bine sa va ocupati cu suplinirea insuficientelor cosmetice, cu tratarea afectiunilor cutanate, a seboreei uscate sau grase, a cosurilor. In lupta cu bolile, Varsatorul va este primul ajutor. Nu trebuie insa sa va taiati parul si unghiile in aceasta perioada, nu va vopsiti sprincenele, genele sau parul. 

Pestii sint semn de Apa; este o perioada foarte favorabila pentru aplicarea mijloacelor cosmetice; indepartarea parului de prisos in aceasta perioada este foarte putin eficienta. 

Cresterea excesiva a parului de pe picioare este un prilej de continua nemultumire pentru femei. Daca veti urma procedurile de indepartare a parului de prisos in zilele in care domina Varsatorul, Gemenii sau Sagetatorul efectul va fi de durata.

 

Georgeta Licsandru

 

  Influenta fazelor Lunii asupra  

  organismului uman

  In cele ce urmeaza o sa vedem cum influenteaza fazele Lunii (Luna Noua, Luna Plina, primul si al treilea patrar) miscarea energiei si a fluidelor din organismul uman. Pentru aceasta ne vom folosi de vechea terminologie Yin si Yang. 

1. Cu termenul Yang este denumita gravitatia paminteasca, iar prin Yin - cea lunara si solara. 

2. Pozitia: Yang - interioara, Yin - exterioara. 

3. Directia: Yin urca, Yang coboara. 

4. Tendinta: Yin largeste, Yang restringe. 

5. Greutate: Yin este usor, Yang este greu. 

6. In organismul uman, energia Yang merge de sus in jos, iar energia Yin de jos in sus. 

 

La Luna Noua

In perioada de Luna Noua partile fluide ale organismului prin intermediul gravitatiei colective a Lunii si a Soarelui se indreapta catre capul omului. Luna Noua este prima perioada deosebita, in care Yin se afla in punctul lui maxim si se petrece astfel nasterea opusului, Yang. 

In perioada de Luna Noua procesele de crestere si de urcare se transforma in opusele lor - procese de restringere, indreptate in jos. O asemenea intorsatura brusca duce la niste cerinte crescute fata de organismul uman.  

In prima faza

In prima faza incepe scaderea gravitatiei colective a Lunii si Soarelui, ajungind pina la neutralizarea lor reciproca. Astfel, din punct de vedere exterior, influenta Yin asupra fluidelor din organism scade, in timp ce influenta Yang, influenta paminteasca, creste. Aceasta se explica prin faptul ca fluidele din zona capului se indreapta in jos si se dispun uniform in organism. Prima faza a Lunii inseamna cresterea activitatii Yang asupra organismului uman. 

Punctul primului patrar se caracterizeaza printr-o activitate extraordinara a organismului - manifestarea energiei Yang. 

Greutatea omului in punctul primului patrar al Lunii este cea mai mare. In acest punct de tranzitie, cind Yang este la valoarea maxima, ia nastere opusul sau, Yin. In organism sub actiunea fortelor Yin incepe procesul de dilatare. Schimbul dintre aceste procese contradictorii necesita o munca interioara uriasa, un adevarat stres pentru organism.  

In cea de-a doua faza 

In cea de-a doua faza creste treptat gravitatia exterioara a Lunii si a Soarelui. Yin creste, Yang scade. Energiile si fluidele din organismul uman se indreapta din interior catre exterior. De aceea, aceasta perioada este cea mai favorabila pentru purificarea organismului. Activitatea fizica trebuie redusa, pentru a nu perturba fluxul de energie.  

In perioada de Luna Plina 

In perioada de Luna plina influenta contradictorie a Lunii si a Soarelui asupra Pamintului este maxima. In organismul uman energia se revarsa liber din interior catre exterior. 

In perioada de Luna Plina are loc o intorsatura de la largire catre restringere, are loc o lupta, o ruptura in cele mai subtile niveluri ale organismului uman. Aceasta inseamna un stres colosal pentru organism. 

In cea de-a treia faza 

In cea de-a treia faza, dupa ruptura produsa de stresul largirii si al restringerii, procesele de restringere - Yang - incep sa domine. Acum energia si partile fluide ale organismului uman se indreapta in profunzime. In acest timp intra in actiune toate procesele Yang si organele legate de ele. Omul capata puteri noi, vrea sa se miste cit mai mult, sa faca sport, sa supuna organismul unui efort. Aceasta este cea mai buna perioada pentru eforturi fizice pe care organismul le depaseste fara nici o problema. In aceasta faza activitatea sexuala are un nivel foarte ridicat. 

Cel de-al treilea patrar este punctul restringerii maxime in organism a energiei gravitationale Yang, energia paminteasca. Se naste astfel o intorsatura interna de la restringere catre largire. Aceasta zi de furtuna interioara trebuie petrecuta in liniste, trebuie evitate eforturile foarte mari, mincarurile grele si alte asemenea lucruri - tot ceea ce trezeste in organism stresul.  

In cea de-a patra faza 

In cea de-a patra faza, fluxul de energie si fluidul din interiorul organismului uman se indreapta catre cap, greutatea corpului scade, intra in actiune toate organele Yin. In plan exterior aceasta faza se caracterizeaza prin cresterea pasivitatii, eliminarea toxinelor din organism, purificarea naturala a organismului. 

duminică, 13 septembrie 2009

sanatate link extern

the secret

The Secret - Secretul de Rhonda Byrne

Pe măsură ce aflaţi Secretul, veţi ajunge să ştiţi cum să aveţi, să fiţi ori să faceţi tot ceea ce doriţi. Veţi ajunge să stiţi cine sunteţi cu adevărat. Veţi ajunge să cunoaşteti adevărata măreţie care vă aşteaptă în viaţă.
Parti din Marele Secret s-au aflat în traditiile orale, în literatura, în diferite religii si filozofii, de-a lungul secolelor. Pentru prima data, toate partile Secretului au fost reunite într-o revelatie incredibila, care va transforma vietile celor ce o traiesc.
Din aceasta carte, veti învata cum sa folositi Secretul în toate aspectele vietii dumneavoastra – obtinerea banilor, pastrarea si redobândirea sanatatii, relatiile interumane, fericirea si în orice interactiune pe care o aveti în aceasta lume. Veti începe sa întelegeti puterea ascunsa, nefolosita, care se afla în launtrul vostru si aceasta revelatie poate aduce bucurie fiecarui aspect al vietii dumneavoastra.
Secretul cuprinde întelepciune de la învatatori din vremea noastra – barbati si femei care au folosit-o pentru a dobândi sanatate, bunastare si fericire. Aplicând cunoasterea Secretului, ei aduc la lumina întâmplari captivante de vindecare a unor boli, de redobândire a sanatatii, de depasire a unor obstacole si de obtinere a ceea ce multi oameni ar considera imposibil.

Marele Secret a fost transmis de-a lungul epocilor, a fost mult râvnit, ascuns, pierdut, furat si adus cu mari sume de bani. Acest Secret vechi de secole a fost înteles de câtiva dintre cei mai importanti oameni din istorie: Platon, Galileo Galilei, Beethoven, Edison, Carnegie, Einstein – alaturi de alti inventatori, teologi, oameni de stiinta si mari gânditori. Acum, Secretul a fost dezvaluit lumii.
„Pe masura ce aflati Secretul, veti ajunge sa stiti cum sa aveti, sa fiti ori sa faceti tot ceea ce doriti. Veti ajunge sa stiti cine sunteti cu adevarat. Veti ajunge sa cunoasteti adevarata maretie care va asteapta în viata.” - din Introducere.
Pentru mai multe informatii despre versiunea ecranizata a Secretului, vizitati website-ul www.thesecret.tv .

Secretul dezvaluit

Marele Secret al Vietii este legea atractiei. Legea atractiei spune ca lucrurile asemanatoare se atrag, astfel încât un gând atrage catre dumneavoastra gânduri asemanatoare. Gândurile sunt magnetice si au o anumita frecventa. Pe masura ce gânditi, ele sunt transmise în Univers si atrag „magnetic” toate lucrurile care sunt pe aceeasi frecventa. Orice emisie se întoarce la sursa – la dumneavoastra. Sunteti asemenea unui turn de transmisie uman, care transmite pe frecventa gândurilor dumneavoastra. Daca vreti sa schimbati ceva în propria viata, schimbati frecventa prin schimbarea gândurilor dumneavoastra. Gândurile dumneavoastra actuale va creeaza viata din viitor. Lucrurile la care va gânditi cel mai mult sau asupra carora va concentrati cel mai mult se vor manifesta ca experienta dumneavoastra de viata. Gândurile dumneavoastra se materializeaza.

Secretul simplificat

Legea atractiei este o lege a naturii. Este la fel de impartiala ca si legea gravitatiei. Nimic nu apare în viata dumneavoastra fara sa fi fost chemat prin gânduri persistente. Pentru a sti ce gânditi, puneti-va întrebarea cum va simtiti. Emotiile sunt instrumente de valoare care va spun pe loc ceea ce gânditi. Este imposibil sa va simtiti rau si sa aveti în acelasi timp gânduri bune. Gândurile va determina frecventa si sentimentele si senzatiile va spun imediat pe ce frecventa sunteti. Atunci când va simtiti rau, sunteti pe o frecventa care atrage mai multe lucruri rele. Atunci când va simtiti bine, atrageti catre dumneavoastra, cu putere, mai multe lucruri bune. Pârghiile Secrete, cum ar fi amintiri placute, scene din natura sau muzica preferata, va pot schimba sentimentele si senzatiile si va pot comuta frecventa într-o clipa. Sentimentul iubirii are cea mai înalta frecventa pe care o puteti emite. Cu cât este mai mare iubirea pe care o simtiti si o emiteti, cu atât mai mare va fi puterea pe care o puteti folosi.

Cum sa folosim Secretul

Asemenea Duhului chemat de Aladdin, legea atractiei ne îndeplineste orice porunca. Procesul Creatiei va ajuta sa creati ceea ce doriti cu trei pasi simpli: cereti, credeti si primiti. A cere Universului ceea ce doriti este o ocazie de a va lamuri ce vreti. Atunci când v-ati clarificat spiritul si mintea, ati cerut de fapt. A crede înseamna sa actionati, sa vorbiti si sa gânditi ca si cum ati fi primit deja ceea ce ati cerut. Atunci când emiteti frecventa specifica receptarii, legea atractiei mobilizeaza oamenii, evenimentele si circumstantele pentru ca dumneavoastra sa primiti ceea ce doriti. A primi înseamna sa simtiti la fel cum ati simti atunci când dorinta v-ar fi împlinita. Simtindu-va bine acum, va comutati pe frecventa a ceea ce doriti. Pentru a slabi, nu va concentrati pe „pierderea în greutate”. În schimb, concentrati-va pe greutatea dumneavoastra ideala, perfecta. Traiti senzatia ca aveti greutatea optima si o veti „chema”. Universul nu are nevoie de timp pentru a materializa ceea ce doriti. Este la fel de usor sa materializeze un dolar sau un milion de dolari. A începe cu lucruri mici, cum ar fi o ceasca de cafea ori cu locurile de parcare, este o cale usoara de a aplica legea atractiei în tot ceea ce faceti. Manifestati-va cu putere intentia pentru a atrage lucruri mici. Pe masura ce va veti încerca puterea de a atrage, veti ajunge sa creati lucruri mult mai importante. Creati-va anticipat fiecare zi, gândindu-va la felul în care vreti sa se desfasoare si astfel va veti crea în mod premeditat întreaga viata.

Procese puternice

Asteptarile constituie o forta de atractie puternica. Asteptati-va sa obtineti lucrurile pe care le doriti si nu va asteptati la lucrurile pe care nu le doriti. Recunostinta este un proces puternic de schimbare a energiei si de aducere în viata dumneavoastra a cât mai mult din ceea ce doriti. Fiti recunoscatori pentru ceea ce aveti deja si veti atrage mai multe lucruri bune. Multumind anticipat pentru ceea ce doriti, dati mai multa forta dorintelor si trimiteti un semnal mult mai puternic Universului. Vizualizarea este procesul crearii de imagini mentale în care va bucurati de ceea ce doriti. Atunci când vizualizati, generati gânduri si sentimente puternice ca aveti acum ceea ce doriti. Legea atractiei va retrimite acea realitate, exact asa cum ati vazut-o mental. Pentru a folosi legea atractiei în avantajul dumneavoastra, transformati-o într-un mod obisnuit de a fi, nu doar într-un eveniment momentan. La sfârsitul fiecarei zile, înainte de a merge la culcare, faceti o trecere în revista a evenimentelor prin care ati trecut în acea zi. Toate evenimentelor sau momentele care nu au fost asa cum doreati trebuie retraite mental în felul în care ati fi dorit sa se petreaca.

Secretul folosit pentru obtinerea banilor

Pentru a atrage banii, concentrati-va pe bunastare. Este imposibil sa aduceti mai multi bani în viata dumneavoastra, atunci când va concentrati pe lipsa banilor. Este util sa va folositi imaginatia si sa simulati ca ati primit deja banii pe care îi doriti. Practicati jocuri în care traiti bunastarea si va veti simti mai bine în privinta banilor; pe masura ce va veti simti mai bine în privinta lor, se vor revarsa mai multi bani în viata dumneavoastra. Cea mai rapida cale de a aduce banii în viata dumneavoastra este sa va simtiti bine acum. Stabiliti-va intentia de a privi orice lucru care va place si de a spune: „Îmi pot permite acest lucru. Pot cumpara acest lucru.” Va veti schimba modul de gândire si va veti simti mai bine în privinta banilor. Donati bani pentru a primi mai multi bani în propria viata. Atunci când sunteti generosi cu banii si va simtiti bine când îi donati altora, spuneti: „Am destui bani.” Vizualizati cecuri în cutia postala. Fixati-va echilibrul gândurilor pe bunastare. Gânditi bunastarea.

Secretul folosit pentru optimizarea relatiilor

Atunci când vreti sa „atrageti” o relatie, asigurati-va ca atât gândurile, cuvintele si actiunile dumneavoastra, cât si conditiile din mediul înconjurator nu va contrazic dorintele. „Munca” dumneavoastra sunteti chiar dumneavoastra. Daca nu va „umpleti” mai întâi propria fiinta, nu aveti nimic de daruit nimanui. Tratati-va cu iubire si cu respect si veti atrage oameni care va vor arata iubire si respect. Atunci când nu va simtiti bine în propria piele, blocati iubirea si veti atrage în schimb mai multi oameni si mai multe situatii care vor continua sa perpetueze aceeasi senzatie. Concentrati-va asupra calitatilor pe care le apreciati la dumneavoastra si legea atractiei va va arata mai multe lucruri minunate despre propria persoana. Pentru a face ca o relatie sa fie asa cum doriti, concentrati-va pe ceea ce apreciati la cealalta persoana si nu pe lucrurile despre care ati putea sa va plângeti. Atunci când va concentrati asupra punctelor tari, veti avea de-a face cu mai multe manifestari asemanatoare.

Secretul în slujba sanatatii

Efectul placebo este un exemplu al legii atractiei în actiune. Atunci când un pacient crede cu adevarat ca tableta este leacul, el primeste ceea ce crede si se vindeca. „Concentrarea pe sanatatea perfecta” este ceva ce putem face toti în profunzimea fiintei noastre, în ciuda tuturor lucrurilor care se pot întâmpla în afara noastra. Râsul atrage bucuria, elimina negativitatea si duce la vindecari miraculoase. Boala este tinuta în corp de gând, prin observarea bolii si prin atentia acordata starii de boala. Daca se întâmpla sa nu va simtiti bine, nu vorbiti despre asta, altfel situatia se va agrava. Daca ascultati oamenii vorbind despre boala lor, adaugati energie bolii. Mai bine, schimbati discutia catre lucruri bune si trimiteti gânduri puternice, vizualizându-i pe acei oameni în stare de sanatate deplina. Credintele privind îmbatrânirea sunt doar în mintile noastre, deci sa eliminam acele gânduri din constiinta noastra. Sa ne concentram pe sanatatea perfecta si pe tineretea fara batrânete. Nu ascultati mesajele societatii privind bolile si îmbatrânirea. Mesajele negative nu va slujesc.

Secretul în slujba lumii

Atrageti lucrurile carora le rezistati, fiindca sunteti puternic concentrati asupra lor din punct de vedere emotional. Nu puteti ajuta lumea concentrându-va asupra lucrurilor negative. În timp ce va concentrati asupra evenimentelor negative, nu numai ca le furnizati energie, dar aduceti si mai multe lucruri negative în viata dumneavoastra. În loc sa va concentrati pe problemele lumii, acordati atentie si energie încrederii, iubirii, belsugului, educatiei si pacii. Nu vom epuiza niciodata lucrurile bune, fiindca sunt mai mult decât suficiente pentru fiecare. Viata presupune abundenta. Aveti capacitatea de a accesa aceste provizii nelimitate, prin gândurile si sentimentele dumneavoastra, si de a le aduce în propria viata. Pretuiti si binecuvântati toate lucrurile din lume si veti anihila negativitatea si neîntelegerile, trecând astfel pe cea mai înalta frecventa – cea a iubirii.

Secretul în slujba dumneavoastra

Totul este energie. Sunteti un magnet de energie, astfel încât energizati „electric” totul catre dumneavoastra si va energizati „electric” pe dumneavoastra catre orice doriti. Sunteti o fiinta spirituala. Sunteti energie si energia nu poate fi creata sau distrusa – îsi schimba doar forma. Prin urmare, esenta dumneavoastra pura a existat dintotdeauna si va exista întotdeauna. Universul apare prin intermediul gândului. Noi suntem creatorii nu numai ai propriului nostru destin, ci si ai Universului. Avem la dispozitie o rezerva nelimitata de idei. Întreaga cunoastere, toate descoperirile si toate inventiile se afla în Mintea Universala ca posibilitati, asteptând ca mintea omeneasca sa le scoata la lumina. Pastrati totul în propria constiinta. Suntem cu totii interconectati si toti suntem Unu. Dati încolo dificultatile din trecut, codurile culturale si credintele sociale. Sunteti singura persoana care va poate crea viata pe care o meritati. O cale mai scurta de manifestare a dorintelor este sa vedeti ceea ce doriti ca un fapt absolut. Puterea se afla în gândurile dumneavoastra, deci ramâneti în stare de trezie. Cu alte cuvinte, „Amintiti-va sa va amintiti.”

Secretul în slujba vietii

Trebuie sa umpleti tabla propriei vieti cu orice doriti. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa va simtiti bine acum. Cu cât folositi mai mult puterea din interiorul dumneavoastra, cu atât veti atrage mai multa putere catre dumneavoastra. Acum e momentul sa primiti cu bucurie propria maretie. Traim în miezul unei epoci minunate. Pe masura ce lasam sa plece gândurile de limitare, vom trai adevarata maretie a omenirii, în orice domeniu al creatiei. Faceti ceea ce va place. Daca nu stiti ce va aduce bucurie, întrebati-va: „Ce îmi produce bucurie?” În timp ce cautati bucuria, veti atrage o avalansa de lucruri pline de bucurie, fiindca radiati bucurie. Acum, pentru ca ati dobândit cunoasterea Secretului, ce veti face cu aceasta cunoastere depinde de dumneavoastra. Orice veti alege e bine, e corect. Puterea va apartine în totalitate.