Pentru cititorii blogului

INVATA... ”Iti trimit o lumina, ca sa te imbratiseze cu iubire, Iti trimit o lumina, ca sa te aline cu iubire. Ca si tu sa iubesti, sa respecti si sa pretuiesti Acea fiinta unica ce tu insuti esti, Precum si fiecare fiinta a acestei lumi, Fiecare unica, fiecare s...peciala si fiecare mult iubita. Fie ca tu sa poti vedea bunatatea si frumusetea ta Reflectata oriunde ai privi, dar si in ochii celor care te privesc. Fie ca tu sa gasesti multumirea si uimirea copilareasca In fata darurilor pe care ni le ofera, din abundenta, Viata. Fie ca splendoarea fiintei tale Sa fie ghidul care sa iti calauzeasca limbajul, gandurile si actiunile. Fie ca durerea si frica cu care te-ai confruntat poate vreodata Sa se transforme in putere, intelegere si compasiune. Fie ca lumina fiintei tale sa radieze pace si armonie, Oriunde vei pasi si oriunde te vei afla. Fie ca fiinta ta sa cunoasca bucuria si fericirea, Facand din fiecare clipa o sarbatorire a vietii. Fie ca bunastarea si generozitatea ta Sa fie daruri pe care chiar tu insuti le impartasesti in jurul tau. Si fie ca bunatatea sufletului tau sa-i mangaie pe cei din jurul tau, ca un balsam vindecator, ca parfumul dulce al florilor. Fie ca tu sa ai parte de intregire, de sanatate si de bine, Si sa-i imbratisezi cu compasiunea ta si pe cei care sunt in suferinta. Fie ca lumina puritatii si perfectiunii tale Sa imprastie aburii discordiei, disperarii sau conflictului. Fie ca inteligenta si intelepciunea mintii tale deschise catre Infinit Sa-ti confere claritate, chiar si atunci cand lumea pare pierduta in confuzie. Fie sa cunosti si sa ai credinta in faptul ca esti perfect iubit, perfect ingrijit si perfect ajutat de catre Iubirea Infinita a Divinitatii - acum si intotdeauna. Fie ca sa ai cu adevarat parte de comoara fermecata a Recunostintei, care face ca totul sa devina Paradis. Si fie ca tu sa poti sa te opresti putin in fiecare zi, Ca sa-ti reamintesti aceasta binecuvantare. Prin care sa invoci adevarata splendoare a fiintei tale, Si sa oglindesti si tu, pentru ceilalti, splendoarea fiintei lor adevarate. Iti trimit aceasta raza de lumina, Ca sa vindece cu iubire, tot ceea ce este de vindecat.”Nota* Nicio terapie prezentata pe acest site nu inlocuieste vizita la medic,controlul medical si recomandarile primite .

joi, 19 ianuarie 2012

Bautura miracol.....

Este ca o bautura miracol! Este simplu.
Ai nevoie de un cartof, un morcov si un mar care se combină împreună pentru a face suc!
Se spală cele de mai sus, fara a le curata se taie bucăţi şi se pun în storcătorul de fructe şi imediat beţi suc. Puteţi adăuga lamaie sau lime pentru gust mai racoritor.
Aceasta bautura miracol va fi eficienta pentru următoarele maladii:
1. Prevenirea dezvoltarii celulelor canceroase - impiedica cresterea celulelor canceroase.
2. Poate vindeca ulcerul,  de asemenea poate preveni afectiunile grave la ficat, rinichi şi pancreas.
3. Consolidare pulmonara, previne atacurile de cord si hipertensiunea arteriala.
4. Consolidare a sistemului imunitar
5. Bună pentru vedere, elimina ochii rosii si obositi sau uscati
6. Ajutor pentru a elimina durerea cauzata de munca fizică, dureri musculare
7. Detoxifiaza, ajuta tranzitul intestinal, elimina constipaţia. Prin urmare, va face o piele sanatoasa si un aspect mai radiant. Foarte eficient in acnee.
8. Îmbunătăţeste respiratia urat mirositoare din cauza indigestie, infecţiilor la nivelul gâtului.
9. Reduce durerile menstruale
10. Ajuta la coborarea temperaturii in cazul puseurilor severe de febra.
Nu există absolut nici un efect secundar. Foarte hrănitor şi se absoarbe uşor! Foarte eficient în cazul în care aveţi nevoie sa pierdeti în greutate. Veţi observa îmbunătăţirea sistemul imunitar după consumarea zilnic timp de 2 săptămâni. Vă rugăm să vă asiguraţi că beti sucul imediat din storcător pentru cel mai bun efect.
CÂND se bea:
Se bea dimineata pe stomacul gol! Dupa o ora se poate lua micul dejun. Pentru rezultate rapide beti de 2 ori pe zi, dimineaţa şi inainte de ora 17.
 
.

duminică, 15 ianuarie 2012

cele 16 reguli ale lui Bob Parsons

  • Pleaca din zona ta de confort si ramai in afara ei. Cred ca nu se intampla lucruri semnificative cand stam in zona noastra de confort. Oamenii spun “Dar ma intereseaza siguranta (certitudinea) .” Raspunsul meu e simplu: “Siguranta (certitudinea) e pentru cadavre.”
  • Nu renuntati niciodata. Aproape nimic nu merge din prima incercare. Doar pentru ca ce faceti nu pare a merge, nu inseamna ca nu va merge. Inseamna doar ca poate nu merge in felul in care faceti. Daca ar fi fost usor, oricine ar fi putut face si n-ati mai fi avut voi ocazia.
  • Cand sunteti gata sa renuntati va aflati mai aproape decat va imaginati. Este o veche zicala chinezeasca pe care o iubesc si o consider asa de adevarata: “Tentatia renuntarii va fi cea mai mare tocmai cand esti pe punctul de-a reusi”.”
  • Legat de orice va ingrijoreaza, nu doar acceptati cel mai rau lucru care s-ar putea intampla, dar chiar faceti-va un scop din a cuantifica care-i cel mai rau lucru posibil. Rareori cea mai proasta urmare va fi aproape atat de rea ca un nor de “consecinte nedefinite”. Tatal meu imi spunea demult, pe cand ma luptam de-mi sarea camasa incercand sa fac sa functioneze Parsons Technology: “Ei, bine, Robert, daca n-o sa mearga, n-or sa te manance.”
  • Concentrati- va pe ce vreti sa se intample. Aduceti-va aminte de vechea zicala: “Cum vei gandi, asa vei fi.”
  • Luati lucrurile ‘cu ziua’. Indiferent cat de dificila este situatia in care va aflati, o puteti depasi daca nu priviti prea departe in viitor si va concentrati pe momentul prezent. Puteti trece prin toate luandu-le pe rand.
  • Inaintati continuu. Nu incetati niciodata sa investiti. Nu incetati niciodata sa imbunatatiti. Nu incetati niciodata sa faceti ceva nou. In clipa in care incetati sa va imbunatatiti organizatia, ea incepe sa moara. Faceti-va un scop din a fi mai buni in fiecare zi, in moduri / pasi mici. Amintiti-va conceptul japonez de Kaizen. Micile imbunatatiri zilnice duc, in timp, la avantaje uriase.
  • Fiti rapizi in luarea deciziilor. Amintiti-va ce spunea generalul George S. Patton: “Un plan bun executat violent astazi este de departe mai bun decat un plan perfect maine.”
  • Masurati tot ce este semnificativ. Jur ca e adevarat. Orice este masurat si supravegheat se imbunatateste.
  • Orice lucru care nu este coordonat se va deteriora. Daca vreti sa descoperiti problemele ascunse, acordati-va timp si priviti cu atentie la zonele pe care nu le-ati supravegheat de o vreme. Va garantez ca problemele voastre se afla acolo.
  • Acordati atentie competitorilor vostri, dar acordati mai multa atentie celor pe care le faceti voi. Cand va priviti competitorii, aduceti-va aminte ca totul pare perfect de la distanta. Chiar planeta Pamant arata ca un loc pasnic, privita de destul de departe.
  • Nu permiteti niciodata nimanui sa va calce in picioare. In societatea noastra, cu legile si campul de desfasurare, voi aveti aceleasi drepturi ca oricine altcineva sa faceti ceea ce faceti, cu conditia ca ceea ce faceti sa fie legal.
  • Nu va asteptati niciodata ca viata sa fie corecta / echitabila. Viata nu este corecta / echitabila. Va faceti singuri bresele. Veti face bine daca singura semnificatie de “corect” este ceea ce platiti cand va urcati in autobuz (fare = bilet; fair = corect).
  • Rezolvati-va propriile probleme. Veti afla ca venind cu propriile solutii, veti realiza un hotar de competenta. Masura Ibuka, co-fondatorul companiei Sony, a spus-o cel mai bine: “Nu vei reusi niciodata in tehnologie, afaceri sau orice altceva, urmandu-i pe ceilalti.” Mai este si o zicala veche asiatica de care imi amintesc frecvent: “Un om intelept isi da singur sfaturi (tine singur consiliu).”
  • Nu va luati prea in serios. Inseninati-va. Adeseori, cel putin jumatate din ce realizam se datoreaza norocului. Nici unul dintre noi nu detine atata control pe cat ne place sa gandim ca detinem.
  • Exista intotdeauna un motiv pentru a zambi. Gasiti-l! In fond, suntem cu adevarat norocosi doar sa traim. Viata este scurta. Din ce in ce mai mult sunt de acord cu fratele meu mai mic. Mereu imi aminteste: “Nu suntem aici pentru un timp indelungat. Suntem aici pentru un timp minunat.”
sursa: http://www.scribd.com/doc/46795512/Cele-16-reguli-ale-lui-Bob-Parsons