Pentru cititorii blogului

INVATA... ”Iti trimit o lumina, ca sa te imbratiseze cu iubire, Iti trimit o lumina, ca sa te aline cu iubire. Ca si tu sa iubesti, sa respecti si sa pretuiesti Acea fiinta unica ce tu insuti esti, Precum si fiecare fiinta a acestei lumi, Fiecare unica, fiecare s...peciala si fiecare mult iubita. Fie ca tu sa poti vedea bunatatea si frumusetea ta Reflectata oriunde ai privi, dar si in ochii celor care te privesc. Fie ca tu sa gasesti multumirea si uimirea copilareasca In fata darurilor pe care ni le ofera, din abundenta, Viata. Fie ca splendoarea fiintei tale Sa fie ghidul care sa iti calauzeasca limbajul, gandurile si actiunile. Fie ca durerea si frica cu care te-ai confruntat poate vreodata Sa se transforme in putere, intelegere si compasiune. Fie ca lumina fiintei tale sa radieze pace si armonie, Oriunde vei pasi si oriunde te vei afla. Fie ca fiinta ta sa cunoasca bucuria si fericirea, Facand din fiecare clipa o sarbatorire a vietii. Fie ca bunastarea si generozitatea ta Sa fie daruri pe care chiar tu insuti le impartasesti in jurul tau. Si fie ca bunatatea sufletului tau sa-i mangaie pe cei din jurul tau, ca un balsam vindecator, ca parfumul dulce al florilor. Fie ca tu sa ai parte de intregire, de sanatate si de bine, Si sa-i imbratisezi cu compasiunea ta si pe cei care sunt in suferinta. Fie ca lumina puritatii si perfectiunii tale Sa imprastie aburii discordiei, disperarii sau conflictului. Fie ca inteligenta si intelepciunea mintii tale deschise catre Infinit Sa-ti confere claritate, chiar si atunci cand lumea pare pierduta in confuzie. Fie sa cunosti si sa ai credinta in faptul ca esti perfect iubit, perfect ingrijit si perfect ajutat de catre Iubirea Infinita a Divinitatii - acum si intotdeauna. Fie ca sa ai cu adevarat parte de comoara fermecata a Recunostintei, care face ca totul sa devina Paradis. Si fie ca tu sa poti sa te opresti putin in fiecare zi, Ca sa-ti reamintesti aceasta binecuvantare. Prin care sa invoci adevarata splendoare a fiintei tale, Si sa oglindesti si tu, pentru ceilalti, splendoarea fiintei lor adevarate. Iti trimit aceasta raza de lumina, Ca sa vindece cu iubire, tot ceea ce este de vindecat.”Nota* Nicio terapie prezentata pe acest site nu inlocuieste vizita la medic,controlul medical si recomandarile primite .

luni, 9 septembrie 2013

Reteta sigura pentru fisura anala si hemoroizi

Reteta care merge sigur pentru orice fisura anala:

Am avut hemoroizi si fisura anala si am suferit 9 luni de zile, incercand fel si fel de supozitoare si creme (intai de la farmacie apoi de la naturiste). Parea ca nimic nu se poate face si ca nu e ceva vindecabil eventual trebuie ajuns la chirurgie. In cele din urma am rezolvat fara chirurgie si ma simt in masura sa va dau reteta care da rezultate imediate indiferent de cat ati avut de suferit pana in prezent. Urmati-o cu incredere exact asa cum este scrisa mai jos si veti avea rezultate imediat.

Iata Reteta:
1. a) Cumparati coada calului planta (de la plafar sau magazin de naturiste). O macinati in rasnita de cafea pana o faceti o pulbere fina. Cu cat mai fina cu atat mai bine. Evident nu trebuie sa exagerati. Pulberea o tineti intr-un borcan cu capac, sa nu se rasufle. Se macina si se ia in zilele urmatoare sa fie proaspata (sa zicem max o sapt-doua).
b) Luati dimineata pe stomacul gol, o lingurita mai plina, cu o cana de apa (beti atata apa cat simtiti nevoie). Atentie sa nu inspirati pulberea in plamani. In general nu cred ca e cazul dar am lasat aici avertismentul ca sa aveti in vedere.
c) Nu se mananca dupa asta timp de o ora. Daca va e foame nu conteaza, pulberea de coada calului va indeparta senzatia de foame.

2. a) Cumparati supozitoare cu Procto-Glyvenol. 
b) dupa fiecare defecatie introduceti un supozitor cu procto-glyvenol.
c) pentru ca supozitorul sa intre usor, puteti unge putin zona anala inainte de introducere cu unguent cu tataneasa (vezi punctul 3)
d) Un supozitor f bun pentru cei care nu au probleme cu alergiile este cel cu propolis.
Va recomanc cu caldura produsul MIPRO SEPT, realizate de Institutul de Cercetare-Dezvolatare pentru Apicultura SA. Il gasiti cu usurinta in magazinele de produse naturiste. In caz ca mergeti pe aceasta varainta cumparati-l pe acesta deoarece este verificat si da rezultate f bune. 
e) NU folsoti si procto-glyvenol si supozitor cu propolis. Ori una ori alta. Daca aveti alergii sau nu sunteti sigur folositi Procto-Glyvenol supozitoare.
f) Nu folositi alte supozitoare deoarece nu dau rezulate. 

3. a) Cumparati de la plafar/naturiste unguent cu tataneasa. 
Sa fie numai tataneasa, nu amestecuri de tataneasa cu altceva. Cautati sa luati ceva de calitate, nu luati neaparat produsul cel mai ieftin. Eu am luat un unguent produs de plafar sibiu, Sunt niste cutiute albe relativ mici, de 20g si costa 3,50 lei cutia.
b) va ungeti cu mana de 1-2-3 ori pe zi dupa nevoie. Eu m-am uns de 1-2 ori pe zi (in special dupa defecatie, inainte si dupa ce ati introdus supozitorul). Masati usor zona cu rana/hemoroizi. Trebuie sa puneti suficient de mult insa nici prea mult, atat cat sa fie bine uns in interior.
c) deaorece nu se gasesc supozitoare cu tataneasa, trebuie sa faceti urmatorul lucru.
Cuparati o seringa mica de 2 cm cubi de la farmacie.
Seara, inainte de culcare, ungeti zona anala un pic cu unguent cu tataneasa cat sa alunece acea seringa care ati cumparat-o 
Trageti in seringa 1 cm cub (poate fi un pic mai mult sau mai putin nu conteaza) de unguent cu tataneasa (uneori necesita un pic de timp insa in general se rezolva relativ repede). 
Intruduceti seringa pe toata lungimea ei in rect si descarcati acolo unguentul.
Suplimentar va mai puteti unge apoi cu degetul in zona apropiata de exterior.
d)Dupa ce ati capatat experienta cu punctele de mai sus puteti sa va ungeti cum credeti de cuviinta, dar ungerea seara, la culcare si introducerea de unguent cu seringa inainte de culcare este f importanta.

4. a) Cumaparti de la naturiste sau farmacie un flacon cu L-Lysine (500mg) de la Secom.
Desi poate sa lipseasca din reteta de mai sus totusi poate sa va ajute f mult. 
Acest aminoacid esential luat asa cum trebuie nu are contraindicatii sau reactii adverse, 
dimpotriva este un component de baza al alimentatiei noastre. Se numeste aminoacid esential intrucat organismul nu poate sa-l produca singur ci il ia (ar trebui sa il ia, in functie de ce alimentatie aveti) din alimente.
L-Lysine este un aminoacid esential in refacerea pielii si tesuturilor colagenoase (vase de sange, tendoane, oase etc).
b) Luati o pastila pe zi (500mg), pe stomacul gol. Il puteti lua dimineata cand luati si coada calului. (se pot lua pana la 3 pe zi insa eu va recomand doar una pe zi. Daca doriti sa luati mai mult studiati bine prolema inainte. Desi doza de 3 pe zi de ex nu va va face neaprat ceva rau - este o doza uzuala - trebuie totusi sa studiati daca aveti sau nu nevoie de o cantitate mai mare si cat anume)
c) Nu va speriati de o pastila pe zi de L-Lysine (500mg), este un produs f bun si complet natural, fara reactii adverse.

Rezultatele sunt garantate de a doua zi. Functie de gravitatea problemei vindecarea poate dura 2-3 saptamani, insa merge f bine, se simte imediat. Nu mai e nevoie de chirurgie.(material primit in email)