Pentru cititorii blogului

INVATA... ”Iti trimit o lumina, ca sa te imbratiseze cu iubire, Iti trimit o lumina, ca sa te aline cu iubire. Ca si tu sa iubesti, sa respecti si sa pretuiesti Acea fiinta unica ce tu insuti esti, Precum si fiecare fiinta a acestei lumi, Fiecare unica, fiecare s...peciala si fiecare mult iubita. Fie ca tu sa poti vedea bunatatea si frumusetea ta Reflectata oriunde ai privi, dar si in ochii celor care te privesc. Fie ca tu sa gasesti multumirea si uimirea copilareasca In fata darurilor pe care ni le ofera, din abundenta, Viata. Fie ca splendoarea fiintei tale Sa fie ghidul care sa iti calauzeasca limbajul, gandurile si actiunile. Fie ca durerea si frica cu care te-ai confruntat poate vreodata Sa se transforme in putere, intelegere si compasiune. Fie ca lumina fiintei tale sa radieze pace si armonie, Oriunde vei pasi si oriunde te vei afla. Fie ca fiinta ta sa cunoasca bucuria si fericirea, Facand din fiecare clipa o sarbatorire a vietii. Fie ca bunastarea si generozitatea ta Sa fie daruri pe care chiar tu insuti le impartasesti in jurul tau. Si fie ca bunatatea sufletului tau sa-i mangaie pe cei din jurul tau, ca un balsam vindecator, ca parfumul dulce al florilor. Fie ca tu sa ai parte de intregire, de sanatate si de bine, Si sa-i imbratisezi cu compasiunea ta si pe cei care sunt in suferinta. Fie ca lumina puritatii si perfectiunii tale Sa imprastie aburii discordiei, disperarii sau conflictului. Fie ca inteligenta si intelepciunea mintii tale deschise catre Infinit Sa-ti confere claritate, chiar si atunci cand lumea pare pierduta in confuzie. Fie sa cunosti si sa ai credinta in faptul ca esti perfect iubit, perfect ingrijit si perfect ajutat de catre Iubirea Infinita a Divinitatii - acum si intotdeauna. Fie ca sa ai cu adevarat parte de comoara fermecata a Recunostintei, care face ca totul sa devina Paradis. Si fie ca tu sa poti sa te opresti putin in fiecare zi, Ca sa-ti reamintesti aceasta binecuvantare. Prin care sa invoci adevarata splendoare a fiintei tale, Si sa oglindesti si tu, pentru ceilalti, splendoarea fiintei lor adevarate. Iti trimit aceasta raza de lumina, Ca sa vindece cu iubire, tot ceea ce este de vindecat.”Nota* Nicio terapie prezentata pe acest site nu inlocuieste vizita la medic,controlul medical si recomandarile primite .

miercuri, 10 august 2011

Bautura miraculoasa detoxifianta



Ai nevoie de un mar, un cartof si un morcov, toate de marime potrvita. Orienteaza-te spre produse romanesti. Produsele se spala bine, sub jet puternic de apa, pentru morcov si cartof se poate folosi o perie speciala sau un spalator de plastic si, fara sa le curati de coaja, le tai cubulete si le dai prin storcatorul de fructe.

Apoi, cu o lingurita, amesteci bine in lichidul obtinut si-l bei imediat. Nu se pastreaza din acest suc pentru mai tarziu, nici chiar la frigider, deoarece cartoful se oxideaza foarte repede si devine toxic.

Bautura este eficienta in prevenirea dezvoltarii celulelor canceroase, poate vindeca ulcerul si preveni afectiunile grave la ficat, rinichi si pancreas. Previne atacurile de cord si hipertensiunea arteriala, intareste sistemul imunitar, ferind organismul de infectii.

Este buna pentru vedere, vindeca ochii rosii, obositi sau uscati. Elimina durerile musculare provocate de munca fizica sau exercitii fizice fara antrenament suficient. Bautura ajuta tranzitul intestinal, elimina constipatia, detoxifica organismul. Vindeca bolile de piele, curata pielea, este eficienta in acnee.

Bautura are puterea de a vindeca respiratia urat mirositoare din cauza indigestiei deficitare sau a infectiilor de la nivelul gatului. Se recomanda in dureri premenstruale si menstruale si coboara temperatura in cazul puseurilor severe de febra. Acest suc, extrem de hranitor si care se absoarbe usor, se recomanda fara rezerve, persoanelor care vor sa slabeasca.

Sucul se prepara dimineata si se bea imediat. Dupa o ora se poate servi micul dejun. Pentru rezultate rapide si eficienta mai mare, se recomanda doua sucuri pe zi, al doilea, dupa amiaza, inainte de ora 5. Dupa o ora se poate servi o gustare. Cura dureaza doua saptamani si este bine de urmat, mai ales, la schimbare de anotimp.

Sucul, absolut natural prin natura ingredientelor care intra in compozitie, nu are nici un efect secundar, nu face rau nimanui, nu creeaza dependenta.

Ar fi bine ca in perioada cat faceti acesta cura, si hrana de zi cu zi sa fie cat mai sanatoasa, sa consumati multe lichide naturale si mancare gatita, fructe si legume proaspete.

Sa avem sanatate!

luni, 8 august 2011

10 legi universale ale succesului si fericirii



Existenta ne este guvernata de legile subtile ale universului.Nu le putem percepe clar , dar stim ca ele exista.Atunci cand ne conformam acestor legi, gandurile si actiunile noastre sunt integrate implinirii universale si curentului divin.Cand ne impotrim lor , nu facem altceva decat sa ne cream framantari , corvoada si durere.

Urmatoarele 10 legi stau sub semnul atractiei universale.Ele iti pot fi de ajutor in obtinerea adevaratului succes in viata.

Abundenta

Atunci cand iti creezi in minte imagini ale abundentei legate de viata ta , atragi energia belsugului in propria ta realitate.Abundenta nu inseamna numai bani.Poate exista o abundenta a iubirii , relatiilor interumane, pacii, armoniei , oportunitatilor , credintei sau. succesului.

Actiunea

Dumnezeu actioneaza impreuna cu noi, si nu pentru noi.Oricat de talentat, plin de potential , ori merituos ai fi , numai actiunea iti poate materializa obiectivele.Daca te complaci in a fi un participant pasiv la viata ta , tot ce vei putea realiza va fi sa iti vizualizezi viata asemeni unui film de la televizor.Ca participant activ , poti deveni personajul principal al filmului vietii tale.

Curentul divin

Trairea clipei, mentinerea unei constante stari de iubire , recunostiinta pentru ceea ce ai si esti, precum si ajutorul dat altora , te pot incadra in curentul curgerii divine.Ca efect al acestei atitudini , te poti simti mult mai conectat cu tine insuti , cu altii, cu universul si Dumnezeu.Acest simtamant adanc de conexiune iti daruieste mai multa iubire , pace , puritate , compasiune si sincronism cu universul , toate acestea la un loc reprezentand curentul divin.

Economia

Aceasta lege guverneaza energia si materia zamislita de ea.Energia urmeaza intotdeuna calea minimei rezistente.Atunci cand incerci sa aduci pe lume fapte care nu reprezinta intregul tau potential , aceste actiuni intampina rezistenta si nu conduc catre succes.Consumul de energie pentru infrangerea rezistentei si a legilor universale reprezinta o energie risipita in van .O energie ce putea fi folosita acolo unde este curgere divina si receptivitate.Cu cat economistesti mai multa energie , cu atat posezi un potential mai mare pe care il poti folosi pentru faptele care conteaza cu adevarat.

Anticiparea

Energia urmeaza intotdeuna calea gandurilor tale.Atunci cand te astepti la lucruri rele , vei avea parte de lucruri rele.Atunci cand te astepti la lucruri bune si crezi in implinirea lor , lucruri bune ti se vor intampla.In acest fel , gandurile tale dau mereu forma experientelor si anticiparilor tale.

Buna vointa

Atunci cand iti controlezi energia gandurilor si actiunilor , si creezi ganduri si dorinte bune pentru tine si cei din jurul tau , zamislesti , in mod automat , energia bunavointei.Daca este inteleasa de mai multe fiinte umane in acelasi timp , aceasta energie da nastere unei constiinte colective a bunavointei , care are capacitatea de a inlatura reaua vointa a altora.

Starea de gratie

Atunci cand iti creezi o karma buna si te focalizezi in exteriorul tau , in scopul vindecarii altor oameni si a Mamei Pamant , atragi asupra ta legea starii de gratie.Asta inseamna ca vei putea primi cu mult mai mult decat te-ai straduit prin munca sau decat meriti , permitandu-ti-se astfel sa iti materializezi idealurile intr-o mai mare masura .

Intentia

Energia se canalizeaza intodeuna pe fagasul intentiei.Atunci cand faci o fapta buna si ai intentia de a fi recunoscut pentru bunatatea ta , legea universala a intentiei va face sa nu fii rasplatit in nici un fel.Pentru a avea parte de succes , fapta trebuie sa poarte aceeasi amprenta ca si intentia.Daca , spre exemplu , ai intentia sa faci mai multi bani si , in acest scop , reduci cheltuielile pentru lucruri neesentiale si devii mult mai responsabil asupra domeniului finantelor , vei reusi sa atragi de partea ta mai multi bani.In acelasi fel , dintr-o alta perspectiva , atunci cand demonstrezi ca poti face mai mult , universul iti va darui mai mult.

Punerea in practica

Atunci cand gandesti, vizualizezi si vorbesti despre ceea ce vrei sa faci , ca si cum acel lucru ( sau acea fapta) a si avut loc in viata ta , activezi legea "punerii in practica".Lucrul dorit a se intampla trebuie sa fie focalizat pozitiv , punandu-se accentul pe ceea ce vrei sa creezi si nu pe ceea ce nu-ti doresti a fi creat.

Rabdarea

Rabdarea iti permite sa inveti mai multe despre tine , valorile tale , modul de a practica credinta si abandonarea in bratele universului.Prin rabdare ai de invatat cum sa te incadrezi in ritmul divin si cum sa crezi ca tot ceea ce speri are sa se intample in propria-i ordine divina.

Cele 3 cereri

Atunci cand repeti de trei ori cererile pe care le faci universului , activezi puterea universala a numarului 3 si atragi o mai mare energie asupra lucrurilor pe care ti le doresti a fi implinite.Adeseori, in acest fel , scurtezi perioada de timp necesara materializarii obiectivelor tale.