Pentru cititorii blogului

INVATA... ”Iti trimit o lumina, ca sa te imbratiseze cu iubire, Iti trimit o lumina, ca sa te aline cu iubire. Ca si tu sa iubesti, sa respecti si sa pretuiesti Acea fiinta unica ce tu insuti esti, Precum si fiecare fiinta a acestei lumi, Fiecare unica, fiecare s...peciala si fiecare mult iubita. Fie ca tu sa poti vedea bunatatea si frumusetea ta Reflectata oriunde ai privi, dar si in ochii celor care te privesc. Fie ca tu sa gasesti multumirea si uimirea copilareasca In fata darurilor pe care ni le ofera, din abundenta, Viata. Fie ca splendoarea fiintei tale Sa fie ghidul care sa iti calauzeasca limbajul, gandurile si actiunile. Fie ca durerea si frica cu care te-ai confruntat poate vreodata Sa se transforme in putere, intelegere si compasiune. Fie ca lumina fiintei tale sa radieze pace si armonie, Oriunde vei pasi si oriunde te vei afla. Fie ca fiinta ta sa cunoasca bucuria si fericirea, Facand din fiecare clipa o sarbatorire a vietii. Fie ca bunastarea si generozitatea ta Sa fie daruri pe care chiar tu insuti le impartasesti in jurul tau. Si fie ca bunatatea sufletului tau sa-i mangaie pe cei din jurul tau, ca un balsam vindecator, ca parfumul dulce al florilor. Fie ca tu sa ai parte de intregire, de sanatate si de bine, Si sa-i imbratisezi cu compasiunea ta si pe cei care sunt in suferinta. Fie ca lumina puritatii si perfectiunii tale Sa imprastie aburii discordiei, disperarii sau conflictului. Fie ca inteligenta si intelepciunea mintii tale deschise catre Infinit Sa-ti confere claritate, chiar si atunci cand lumea pare pierduta in confuzie. Fie sa cunosti si sa ai credinta in faptul ca esti perfect iubit, perfect ingrijit si perfect ajutat de catre Iubirea Infinita a Divinitatii - acum si intotdeauna. Fie ca sa ai cu adevarat parte de comoara fermecata a Recunostintei, care face ca totul sa devina Paradis. Si fie ca tu sa poti sa te opresti putin in fiecare zi, Ca sa-ti reamintesti aceasta binecuvantare. Prin care sa invoci adevarata splendoare a fiintei tale, Si sa oglindesti si tu, pentru ceilalti, splendoarea fiintei lor adevarate. Iti trimit aceasta raza de lumina, Ca sa vindece cu iubire, tot ceea ce este de vindecat.”Nota* Nicio terapie prezentata pe acest site nu inlocuieste vizita la medic,controlul medical si recomandarile primite .

duminică, 30 ianuarie 2011

Retete naturale pentru constipatie

n loc să fugi la farmacie după laxative la primele semne de constipaţie, încearcă unul din tratamentele naturiste cu efect sigur şi rapid. Află care sunt eficiente şi sănătoase!

Ca să nu fii nevoită să recurgi la laxative, care sunt periculoase pentru sistemul digestiv şi crează dependenţă, încearcă să combaţi constipaţia prin metode naturale. Nu uita totuşi că şi unele remedii naturiste sunt destul de agresive cu sistemul tău digestiv.

FIBRELE, SOLUŢIA NATURALĂ PENTRU CONSTIPAŢIE

Ca să previi şi să tratezi constipaţia ai nevoie de fibre cât mai multe. Le găseşti în fructe, legume – prunele uscate sunt remediul cel mai cunoscut şi mai eficient – dar şi în oleaginoase.

Acestea conţin, pe lângă fibre, şi grăsimi vegetale care au o mulţime de beneficii. Bogate în fibre sunt seminţetele de in, susan sau floarea soarelui, migdalele şi arahidele, deci le poţi adăuga pe toate în salată sau într-un iaurt. La fel de eficiente sunt tărâţele de grâu. Orice ai alege, important este să bei şi un pahar mare de apă. Pentru a-şi face efectul fibrele trebuie să absoarbă multă apă, altfel formează în colon o masă greu de eliminat.

CEAIUL DE CRUŞIN DĂ DEPENDENŢĂ

Chiar dacă este un remediu natural, ceaiul de cruşin seamănă mai degrabă cu laxativele de la farmacie. Cruşinul conţine o substanţă care irită pereţii intestinelor provocându-le spasme care duc la eliminarea scaunului. Totuşi, ceaiul de cruşin este mai blând decât medicamentele şi poate fi utilizat pe o perioadă mai lungă fără risc de dependenţă. Citeşte întotdeauna prospectul pentru a vedea pe ce perioadă este recomandat ceaiul repsectiv.
O altă soluţie asemănătoare este ceaiul de senna, care e un pic mai puternic decât cel de cruşin.

REŢETE NATURISTE PENTRU CONSTIPAŢIE

• Seara, pune într-un pahar cu apă câteva smochine uscate, iar dimineaţa mănâncă smochinele şi bea apa.

• Fierbe un pahar de lapte cu 10 stafide în el. Bea laptele, apoi mănâncă stafidele.

• Înainte de culcare bea un pahar de lapte în care ai pus două linguriţe de ulei de măsline.

• Dimineaţa, bea o ceaşcă de apă călduţă în care ai dizolvat o linguriţă de miere.

• Amestecă două-trei migdale şi câte o lingură cu seminţe de in, susan şi floarea soarelui. Dă amestecul prin râşniţă şi în fiecare zi consumă câte o lingură din acest amestec, într-un pahar cu suc de fructe, apă sau iaurt de băut.

• Amestecă trei linguriţe de ulei de măsline într-un pahar mic cu suc de portocale.

Sursa : Unica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu