Pentru cititorii blogului

INVATA... ”Iti trimit o lumina, ca sa te imbratiseze cu iubire, Iti trimit o lumina, ca sa te aline cu iubire. Ca si tu sa iubesti, sa respecti si sa pretuiesti Acea fiinta unica ce tu insuti esti, Precum si fiecare fiinta a acestei lumi, Fiecare unica, fiecare s...peciala si fiecare mult iubita. Fie ca tu sa poti vedea bunatatea si frumusetea ta Reflectata oriunde ai privi, dar si in ochii celor care te privesc. Fie ca tu sa gasesti multumirea si uimirea copilareasca In fata darurilor pe care ni le ofera, din abundenta, Viata. Fie ca splendoarea fiintei tale Sa fie ghidul care sa iti calauzeasca limbajul, gandurile si actiunile. Fie ca durerea si frica cu care te-ai confruntat poate vreodata Sa se transforme in putere, intelegere si compasiune. Fie ca lumina fiintei tale sa radieze pace si armonie, Oriunde vei pasi si oriunde te vei afla. Fie ca fiinta ta sa cunoasca bucuria si fericirea, Facand din fiecare clipa o sarbatorire a vietii. Fie ca bunastarea si generozitatea ta Sa fie daruri pe care chiar tu insuti le impartasesti in jurul tau. Si fie ca bunatatea sufletului tau sa-i mangaie pe cei din jurul tau, ca un balsam vindecator, ca parfumul dulce al florilor. Fie ca tu sa ai parte de intregire, de sanatate si de bine, Si sa-i imbratisezi cu compasiunea ta si pe cei care sunt in suferinta. Fie ca lumina puritatii si perfectiunii tale Sa imprastie aburii discordiei, disperarii sau conflictului. Fie ca inteligenta si intelepciunea mintii tale deschise catre Infinit Sa-ti confere claritate, chiar si atunci cand lumea pare pierduta in confuzie. Fie sa cunosti si sa ai credinta in faptul ca esti perfect iubit, perfect ingrijit si perfect ajutat de catre Iubirea Infinita a Divinitatii - acum si intotdeauna. Fie ca sa ai cu adevarat parte de comoara fermecata a Recunostintei, care face ca totul sa devina Paradis. Si fie ca tu sa poti sa te opresti putin in fiecare zi, Ca sa-ti reamintesti aceasta binecuvantare. Prin care sa invoci adevarata splendoare a fiintei tale, Si sa oglindesti si tu, pentru ceilalti, splendoarea fiintei lor adevarate. Iti trimit aceasta raza de lumina, Ca sa vindece cu iubire, tot ceea ce este de vindecat.”Nota* Nicio terapie prezentata pe acest site nu inlocuieste vizita la medic,controlul medical si recomandarile primite .

duminică, 30 ianuarie 2011

Alerta maxima

IMPORTANT DE CITIT CU ATENTIE, 
NU ESTE UN LANT,
ESTE PENTRU PREVENIREA NENOROCIRILOR SI SANATATE!!!
 

Trei femei au ajuns în 5 zile la diferite spitale, toate cu aceleaşi simptome. Febră, frisoane şi vomă, urmate de colaps muscular, paralizie şi chiar moarte. Nu erau semne externe ale unei traume. Autopsia a relevat toxicitate în sânge.
Aceste femei nu se cunoşteau între ele, păreau că nu aveau nimic în comun.
Fără îndoială, s-a descoperit că toate vizitaseră acelaş restaurant, câteva zile înainte de a muri.
Ministerul Sănătăţii a ordonat să se investigheze restaurantul.
Au inspectat şi au preluat probe de peste tot: alimente, apă, aer condiţionat şi n-au găsit nimic.
Şansa a fost că a ajuns la spital şi o chelneriţă a restaurantului, care prezenta aceleaşi simptome.
Le-a spus doctorilor că fusese în vacanţă şi venise la restaurant doar să-şi ia salariul.
Nu mâncase şi nu băuse nimic în timp ce stătuse acolo, dar fusese la toaletă.
Atunci un toxicolog din echipa de investigare şi-a amintit de un articol pe care l-a citit. S-a dus cu maşina la restaurant, a intrat la toaletă ridicand capacul closetului.
Sub capac, fără să se poată vedea la prima vedere, se afla un mic păianjen.
Păianjenul a fost prins şi dus la laborator, unde s-a determinat că era 
Telamonia dimidiata.
Telamonia dimidiata, numită aşa pentru culoarea ei roşiatică.
  This is the BEAST!!!  Brrrrrr !?!
Veninul acestui păianjen este în totalitate toxic, dar efectul său poate să apară câteva zile mai târziu. 
Le place clima rece, întunericul şi umezeala şi în marginile closetului au exact ambientul acesta.
După câteva zile au adus un avocat la sala de urgenţă a unui spital. 
Înainte de a muri, i-a spus doctorului că fusese în voiaj de afaceri cu avionul unei companii.
Deşi nu vizitase niciun restaurant, el avea pe fesa dreaptă, ca şi toate celelalte victime, o mică rană, care s-a dovedit a fi o înţepătură de păianjen.
Consiliul de Aeronautică Civil a ordonat inspecţia imediată a toaletelor din toate avioanele companiei şi au descoperit cuiburi de Telamonia dimidiata în 4 avioane diferite.
Acum se presupune credem că aceşti păianjeni se pot găsi în oricare parte a ţării. Aşa că vă rog, înainte de a folosi un closet public, ridicaţi capacul pentru a verifica dacă există păianjeni. Aceasta îţi poate salva viaţa!
Te rog deci, fă să circule acest mesaj la toată lumea care înseamnă ceva pentru tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu