Pentru cititorii blogului

INVATA... ”Iti trimit o lumina, ca sa te imbratiseze cu iubire, Iti trimit o lumina, ca sa te aline cu iubire. Ca si tu sa iubesti, sa respecti si sa pretuiesti Acea fiinta unica ce tu insuti esti, Precum si fiecare fiinta a acestei lumi, Fiecare unica, fiecare s...peciala si fiecare mult iubita. Fie ca tu sa poti vedea bunatatea si frumusetea ta Reflectata oriunde ai privi, dar si in ochii celor care te privesc. Fie ca tu sa gasesti multumirea si uimirea copilareasca In fata darurilor pe care ni le ofera, din abundenta, Viata. Fie ca splendoarea fiintei tale Sa fie ghidul care sa iti calauzeasca limbajul, gandurile si actiunile. Fie ca durerea si frica cu care te-ai confruntat poate vreodata Sa se transforme in putere, intelegere si compasiune. Fie ca lumina fiintei tale sa radieze pace si armonie, Oriunde vei pasi si oriunde te vei afla. Fie ca fiinta ta sa cunoasca bucuria si fericirea, Facand din fiecare clipa o sarbatorire a vietii. Fie ca bunastarea si generozitatea ta Sa fie daruri pe care chiar tu insuti le impartasesti in jurul tau. Si fie ca bunatatea sufletului tau sa-i mangaie pe cei din jurul tau, ca un balsam vindecator, ca parfumul dulce al florilor. Fie ca tu sa ai parte de intregire, de sanatate si de bine, Si sa-i imbratisezi cu compasiunea ta si pe cei care sunt in suferinta. Fie ca lumina puritatii si perfectiunii tale Sa imprastie aburii discordiei, disperarii sau conflictului. Fie ca inteligenta si intelepciunea mintii tale deschise catre Infinit Sa-ti confere claritate, chiar si atunci cand lumea pare pierduta in confuzie. Fie sa cunosti si sa ai credinta in faptul ca esti perfect iubit, perfect ingrijit si perfect ajutat de catre Iubirea Infinita a Divinitatii - acum si intotdeauna. Fie ca sa ai cu adevarat parte de comoara fermecata a Recunostintei, care face ca totul sa devina Paradis. Si fie ca tu sa poti sa te opresti putin in fiecare zi, Ca sa-ti reamintesti aceasta binecuvantare. Prin care sa invoci adevarata splendoare a fiintei tale, Si sa oglindesti si tu, pentru ceilalti, splendoarea fiintei lor adevarate. Iti trimit aceasta raza de lumina, Ca sa vindece cu iubire, tot ceea ce este de vindecat.”Nota* Nicio terapie prezentata pe acest site nu inlocuieste vizita la medic,controlul medical si recomandarile primite .

luni, 11 octombrie 2010

Al treilea secret de la FatimaSfânta Fecioară Maria de la FatimaAL TREILEA SECRET DE LA FATIMA

Biserica catolica a promis sa releve cel de al 3-lea secret de la Fatima dupa moartea sorei Lucia.

Aceasta facea 88 de ani de cand Fecioara Maria i-a aparut la Fatima in Portugalia !

1) Dupa Papa Pius VI vor fi 12 papi care vor ajunge la termenul lor de papalitate.
Papa Ioan Paul al II-lea era al 12-lea papa in discutie.

2) Papa care-l va precede va executa o perioada f. scurta de papalitate.
Ioan Paul I a murit la o luna dupa ce a fost desemnat;

3) Al 12-lea Papa va avea o papalitate f. Lunga.

Ioan paul al II-lea a ramas la Vatican 27 de ani, 1978-2005; este al 3-lea papa cu o istorie f. lunga;

4) Succesorul lui Ioan Paul al II-lea, dupa profetie, va provoca o revolutie in sanul bisericii catolice;

Biserica a dat permisiunea sa se releve cel de al 3-lea secret de la Fatima .
Maria, mama lui Iisus a aparut celor 3 copiii in 1917 la Fatim a in Portugalia. Aceste aparitii au putut fi probate
de manifestarile extraordinare care au avut loc; aceste aparitii au putut fi atestate de zeci de mii de persoane.
Unul din cei 3 copii a trait pana acum recent; ea raspundea la numele de Lucia, religioasa care traia in manastirea Coimbra
din Portugalia. Sora Lucia a facut cunoscut mesajul Mariei, Papei Pie XII care a fost socat cand l-a citit.
Dar el a mentinut secretul si nu l-a facut cunoscut public.
Ea l-a facut cunoscut de asemeni Papei Ioan XXIII care a facut acelasi lucru. Ei au actionat de maniera in care stiau ca o astfel de revolutie ar putea sa cauzeze disperare si o panica mondiala. In prezent o noua parte a secretului ne este relevat nu ptr. a ne infricosa, ci ptr. ca umanitatea trebuie sa cunoasca in sfarsit ce i se pregateste.

Fecioara Maria a incredintat Luciei:

Vezi copilul meu, eu am vrut sa arat lumii ceea ce se va petrece in anii 1950-2001.
Oamenii nu pun in practica cele 10 porunci pe care Dumnezeu, Tatal nostru ni le-a dat.

Satan este in curs de a dirija lumea, seamana ura si discordie in toate locurile. Oamenii fabrica arme mortale, jumatate din umanitate va fi distrusa oribil, iar razboiul va incepe Contra Romei.
Vor fi conflicte de ordin religios.
Dumnezeu va permite ca fenomene naturale ca fum, frig, apa, foc, inundatii, cutremure si ierni extrem de reci sa distruga incet, incet pamantul.

Acestea vor fi in proximitatea anului 2000.

Persoanele care nu vor sa creada aceasta, acum, este timpul, Mama Sacra a umanitatii va vorbeste.Practicati acte de caritate ptr. vecinii vostri care necesita ajutor. Cei care nu se iubesc unii pe altii, cum v-a iubit copilul meu Iisus, UNII DINTRE VOI VOR PUTEA SA SUPRAVIETUIASCA, milioane de oameni isi vor pierde bunurile in cateva secunde.
Pedepsele care sunt in fata noastra, pe pamant, sunt inimaginabile, si ele vor veni fara nici o indoiala.
Dumnezeu, tatal nostru pedepseste dur pe cei care nu cred in el, cei care-l reneaga si cei care nu au timp ptr el Eu fac apel la voi toti ptr ca voi sa veniti spre fiul meu Iisus Hristos. Dumnezeu este un ajutor ptr lume, dar toti cei care nu marturisesc fidelitate si loialitate, aceia vor fi distrusi dur.� Preotul Agustin care locuieste la Fatima , in Portugalia, spune ca papa Paul VI i-a dat permisiunea sa o viziteze pe sora Lucia, ptr ca ea era inchisa in manastirea Coimbra si nu putea nici sa iasa, nici sa primeasca vizite.

Preotul Agustin a povestit ca ea l-a primit cu inima deschisa si i-a spus:

Parinte, Mama noastra, Fecioara este f. trista ptr ca aproape nimeni nu se intereseaza de profetia sa din 1917;
si astfel cei buni trebuie sa mearga pe o cale stramta in aceasta lume, cei rai avand o cale larga care-I va conduce direct la propria lor distrugere; si crede-ma parinte ca pedeapsa va veni f. repede.
Multe suflete se vor pierde si multe natiuni vor dispare de pe suprafata pamantului, dar din pacate, daca oamenii ar medita, s-ar ruga, daca ar face actiuni bune, lumea ar putea fi salvata. In caz contrar, daca oamenii vor insista cu actiuni rele, lumea umana se va pierde ptr totdeauna Este timpul ptr toti sa se transmita mesajul Mame i Noastre Fecioara Maria ptr familiile lor, prietenilor lor si ptr lumea intreaga, de a incepe sa se roage, sa-si ridice sufletele, sa faca penitenta si sacrificii.

Noi suntem in proximitatea catastrofelor. Din cauza aceasta, multi oameni care sunt departe de Dumnezeu vor veni in bratele bisericii lui Iisus Hristos.

Toate tarile, Anglia, Rusia , China , etc., toate religiile, protestantii, musulmanii, budhistii si evreii, toti vor reveni, vor adera si vor crede in Dumnezeu, in trimisul sau Iisus Hristos si in Sfanta Fecioara Maria. Dar in ce trebuie sa speram?

In toate locurile se vorbeste de pace si de liniste, dar pedeapsa va veni.

Un barbat de nivel inalt va fi asasinat si aceasta va cauza razboi.

O puternica armata va merge prin toata Europa si va incepe razboiul nuclear
Acest razboi va distruge tot, obscuritatea va cadea pe tot pamantul timp de 72 de ore ( 3 zile). Abia o treime din umanitate va supravietui acestor 72 de ore de obscuritate si de oroare..

Si apoi, plecand de la aceasta, va incepe o noua era cu persoane pline de bunatate.

Intr-o noapte f. rece, 10 minute inainte de miezul noptii, UN MARE CUTREMUR va scutura pamantul timp de 8 ore; acesta va fi al 3-lea semn al lui Dumnezeu care ne va arata cine guverneaza pamantul.
Cei plini de bunatate, cei care cred in Iisus Hristos vor propaga acest mesaj, profetia Sfintei Fecioare Maria aparuta la Fatima , nu trebuie sa aveti FRICA, sa nu aveti nici un fel de teama.

Ce se va face cand se va intampla aceasta?

Ingenunchiati si cereti iertare lui Dumnezeu. Nu va parasiti casa si nu lasati pe nimeni strain sa intre,
ptr ca singur Bunul nu se va gasi in mainile raului si el va supravietui catastrofei.

Astfel trebuie sa va pregatiti.

Eu va voi da urmatoarele semne :
NOAPTEA VA FI EXTREM DE FRIGUROASA, VANTUL VA SUFLA F. PUTERNIC,
VA FI MULTA ANGOASA SI IN SCURT TIMP VA INCEPE UN MARE CUTREMUR PE TOATA SUPRAFATA TERREI Acasa, inchideti usile si ferestrele si nu vorbiti cu nimeni care nu este din casa voastra.
Nu priviti afara, nu fiti curiosi, caci furia Signeurului va fi in curs de actiune.

Aprindeti lumanari binecuvantate, caci timp de 3 zile nici o alta lumina nu va lumina.
Miscarea Terrei va fi atat de violenta incat axa sa se va inclina 20-23*. Apoi ea se va intoarce in pozitie normala.
Atunci o obscuritate absoluta si totala va acoperi intreaga Terra. Mult rau se va face sufletelor care nu vor vrea sa asculte acest mesaj si a celor care nu vor vrea sa-l raspandeasca.
Sufletele bune, credincioase isi vor aminti sa aprinda lumanari binecuvantate.

Pregatiti un altar sacru, cu un crucifix ptr a comunica cu Dumnezeu prin intermediul fiului sau Iisus Hristos si implorati-l sa va ierte.
Totul va fi in intuneric. Atunci, o mare cruce mistica va apare pe cer ptr a va aminti pretiosul pret pe care Hristos l-a platit ptr Dragostea sa ptr umanitate.

In casa voastra, unicul lucru care ar putea sa lumineze vor fi aceste lumanari binecuvantate. O data aprinse, ele nu vor putea sa se stinga inainte sa se termine aceste 3 zile de intuneric. Toti trebuie sa aveti apa binecuvantata (sfintita) cu care va trebui sa stropiti toata casa, in particular usile si ferestrele.. Suveranul va proteja proprietatile alese.

Ingenuncheati in fata puterii crucii lui Iisus, rugati-va cu credinta si apoi spuneti :
"DUMNEZEUL MEU, IARTA-NE NOUA PACATELE, SALVEAZA-NE DE FOCUL
INFERNULUI SI IA CU TINE TOATE SUFLETELE, IN PARTICULAR CELE CARE NECESITA MAI MULTA COMPASIUNE.
BLANDA MAMA MARIA, INTERVIN-O PTR. NOI! NOI VA IUBIM, SALVATI-NE LUMEA.
Cei care cred in aceste cuvinte, nu vor ezita s a le raspandeasca.
OAMENII DREPTI NU TREBUIE SA AIBA FRICA IN ACEASTA ZI DE STAPAN.

Vorbiti in jurul vostru in present, in vreme ce inca mai este timp; cei care vor tacea acum vor fi responsabili de un mare numar de suflete care se vor pierde in ignoranta. Cand Terra se va opri din cutremur, cei care nu vor crede totdeauna in Stapan, vor muri oribil.

Vantul va aduce gaze si le va imprastia pe toata Terra.. Soarele nu va apare. Poate ca veti trai dupa aceasta catastrofa.

Nu uitati ca pedeapsa lui Dumnezeu este sacra. O data inceputa, nu priviti afara, oricare ar fi ratiunea ptr care ati face-o, caci va fi tocmai o actiune dupa pacate.
Toate acestea se gasesc inscrise in Scrierile Sfinte, in Noul Testament :
- Sfantul Luca (Cap.21, verset 5.11, 12.19,20.20, 29.33)
- Cartile Sfantului Apostol Petru (cap. 3, 8-14)
- Profetiile lui Isaia (cap.40, 1.5.9)
Noi trebuie sa fim constienti de faptul ca Dumnezeu va face ca toat e acestea sa se intample.
Papa si episcopii asteapta un alt mesaj care va vorbi de iertare si rugaciune.
Amintiti-va intotdeauna ca, cuvantul lui Dumnezeu nu este o amenintare, ci o noutate buna.
Va rog trimiteti acest mesaj la toti cei pe care-I cunoasteti cu scopul ca toata lumea sa aiba
oportunitatea de a cere iertare si de a supravietui. Noi nu stim daca oamenii care primesc acest mesaj cred sau nu in EL.
Dar ganditi-va ca daca Dumnezeu permite ca acest mesaj sa le parvina, nu este decat ca Dumnezeu care i-a ales, oricare ar fi religia lor. Amintiti-va ca toate acestea pot fi evitate daca punem in practica cele 10 porunci ale lui Dumnezeu. Aceste 10 lucruri atat de simple, care puse in practica de noi toti, ne-ar face sa obtinem iertarea Sa.. Sora Lucia a decedat la 11 februarie 2005. De peste 20 de ani ea a fost alertata ca aceasta profetie va fi inteleasa dupa moartea sa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu