Pentru cititorii blogului

INVATA... ”Iti trimit o lumina, ca sa te imbratiseze cu iubire, Iti trimit o lumina, ca sa te aline cu iubire. Ca si tu sa iubesti, sa respecti si sa pretuiesti Acea fiinta unica ce tu insuti esti, Precum si fiecare fiinta a acestei lumi, Fiecare unica, fiecare s...peciala si fiecare mult iubita. Fie ca tu sa poti vedea bunatatea si frumusetea ta Reflectata oriunde ai privi, dar si in ochii celor care te privesc. Fie ca tu sa gasesti multumirea si uimirea copilareasca In fata darurilor pe care ni le ofera, din abundenta, Viata. Fie ca splendoarea fiintei tale Sa fie ghidul care sa iti calauzeasca limbajul, gandurile si actiunile. Fie ca durerea si frica cu care te-ai confruntat poate vreodata Sa se transforme in putere, intelegere si compasiune. Fie ca lumina fiintei tale sa radieze pace si armonie, Oriunde vei pasi si oriunde te vei afla. Fie ca fiinta ta sa cunoasca bucuria si fericirea, Facand din fiecare clipa o sarbatorire a vietii. Fie ca bunastarea si generozitatea ta Sa fie daruri pe care chiar tu insuti le impartasesti in jurul tau. Si fie ca bunatatea sufletului tau sa-i mangaie pe cei din jurul tau, ca un balsam vindecator, ca parfumul dulce al florilor. Fie ca tu sa ai parte de intregire, de sanatate si de bine, Si sa-i imbratisezi cu compasiunea ta si pe cei care sunt in suferinta. Fie ca lumina puritatii si perfectiunii tale Sa imprastie aburii discordiei, disperarii sau conflictului. Fie ca inteligenta si intelepciunea mintii tale deschise catre Infinit Sa-ti confere claritate, chiar si atunci cand lumea pare pierduta in confuzie. Fie sa cunosti si sa ai credinta in faptul ca esti perfect iubit, perfect ingrijit si perfect ajutat de catre Iubirea Infinita a Divinitatii - acum si intotdeauna. Fie ca sa ai cu adevarat parte de comoara fermecata a Recunostintei, care face ca totul sa devina Paradis. Si fie ca tu sa poti sa te opresti putin in fiecare zi, Ca sa-ti reamintesti aceasta binecuvantare. Prin care sa invoci adevarata splendoare a fiintei tale, Si sa oglindesti si tu, pentru ceilalti, splendoarea fiintei lor adevarate. Iti trimit aceasta raza de lumina, Ca sa vindece cu iubire, tot ceea ce este de vindecat.”Nota* Nicio terapie prezentata pe acest site nu inlocuieste vizita la medic,controlul medical si recomandarile primite .

vineri, 25 decembrie 2009

clasificarea alimentelor-hrana vie

Hrana vie este alimentatia pe baza numai si numai de alimente naturale 100%:fructe, legume, seminte, lapte proaspat muls, oleaginoase, produse apicole, cereale.

Alimentele pot fi clasificate in 4 grupe, dupa potentialul lor vital pe care il comunica corpurile noastre:

1.Alimentel BIOGENE care contin viata:seminte, cereale, leguminoase, verdeturi si legume germinate sau sub forma de lastari.

2.Alimente BIOACTIVE care activeaza viata:fructe, verdeturi, legume, leguminoase, seminte, cereale, oleginoase ajunse la maturitate si consumate in stare cruda (naturala).

Alimntele Bigene si Bioactive formeaza categoria alimentelor "vii".

3.Alimentel BIOSTATICE care incetinesc viata:alimente ale caror forte vitale au fost diminuate prin trecerea timpului (alimente crude stocate), prin frig (inghetate, supracongelate) sau prin caldura (coacere).Consumarea lor asigura functionarea minima a organismului nostru, dara ntreneaza imbatranirea celulelor, pt.ca nu aduc substante vii necesare.

4.Alimente BIOCIDICE care distrug viata:orice aliment supus prepararii termice.Ele slabesc incetul cu icnetul sistemul nostru de aparare, sunt cauza multiplelor tulburari ale sanatatii sid eskid poarta catre bolile "civilizatiei" (cardiovasculare, cancere, renmatisme, diabet).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu