Pentru cititorii blogului

INVATA... ”Iti trimit o lumina, ca sa te imbratiseze cu iubire, Iti trimit o lumina, ca sa te aline cu iubire. Ca si tu sa iubesti, sa respecti si sa pretuiesti Acea fiinta unica ce tu insuti esti, Precum si fiecare fiinta a acestei lumi, Fiecare unica, fiecare s...peciala si fiecare mult iubita. Fie ca tu sa poti vedea bunatatea si frumusetea ta Reflectata oriunde ai privi, dar si in ochii celor care te privesc. Fie ca tu sa gasesti multumirea si uimirea copilareasca In fata darurilor pe care ni le ofera, din abundenta, Viata. Fie ca splendoarea fiintei tale Sa fie ghidul care sa iti calauzeasca limbajul, gandurile si actiunile. Fie ca durerea si frica cu care te-ai confruntat poate vreodata Sa se transforme in putere, intelegere si compasiune. Fie ca lumina fiintei tale sa radieze pace si armonie, Oriunde vei pasi si oriunde te vei afla. Fie ca fiinta ta sa cunoasca bucuria si fericirea, Facand din fiecare clipa o sarbatorire a vietii. Fie ca bunastarea si generozitatea ta Sa fie daruri pe care chiar tu insuti le impartasesti in jurul tau. Si fie ca bunatatea sufletului tau sa-i mangaie pe cei din jurul tau, ca un balsam vindecator, ca parfumul dulce al florilor. Fie ca tu sa ai parte de intregire, de sanatate si de bine, Si sa-i imbratisezi cu compasiunea ta si pe cei care sunt in suferinta. Fie ca lumina puritatii si perfectiunii tale Sa imprastie aburii discordiei, disperarii sau conflictului. Fie ca inteligenta si intelepciunea mintii tale deschise catre Infinit Sa-ti confere claritate, chiar si atunci cand lumea pare pierduta in confuzie. Fie sa cunosti si sa ai credinta in faptul ca esti perfect iubit, perfect ingrijit si perfect ajutat de catre Iubirea Infinita a Divinitatii - acum si intotdeauna. Fie ca sa ai cu adevarat parte de comoara fermecata a Recunostintei, care face ca totul sa devina Paradis. Si fie ca tu sa poti sa te opresti putin in fiecare zi, Ca sa-ti reamintesti aceasta binecuvantare. Prin care sa invoci adevarata splendoare a fiintei tale, Si sa oglindesti si tu, pentru ceilalti, splendoarea fiintei lor adevarate. Iti trimit aceasta raza de lumina, Ca sa vindece cu iubire, tot ceea ce este de vindecat.”Nota* Nicio terapie prezentata pe acest site nu inlocuieste vizita la medic,controlul medical si recomandarile primite .

luni, 17 august 2009

pentru sanatatea noastra

http://www.slabire-sanatate.ro/electrosomatogr...

ELECTROSOMATOGRAF TRIDIMENSIONAL
Dispozitiv Medical de Investigare si
Diagnostic Functional Asistat de Calculator
certificat de
MINISTERUL SANATATII SI FAMILIEI DIN ROMANIA si
COMUNITATEA EUROPEANA

HARTA SANATATII
Electrosomatograma(esg) este o metoda noua, revolutionara de investigare globala a starii de sanatate prin scanarea computerizata a spatiului extracelular si evidentierea modificarilor echilibrului acido-bazic

ELECTROSOMATOGRAFUL TRIDIMENSIONAL

Este cel mai performant aparat de diagnosticare computerizata. Permite vizualizarea tridimensionala a organelor explorate functional cu posibilitatea investigarii aprofundate a numeroase zone din organism. Reprezinta metoda viitorului de examinare globala RAPIDA, NEINVAZIVA, NEDUREROASA a functionalitatii a 96 de organe oferind exprimarea rezultatului printr-o grafica moderna si dinamica.

- Reportaj la stirile PROTV Cluj in data de 15 ianuarie 2009 -
- Interviu Alpha Tv Cluj (Prima Tv) in data de 07 aprilie 2009 -

--------------------------------------------------- ------------------------------

PROGRAMARI:
Pentru jud. Cluj
Cabinet medical PROMPT-MED
Str. Tache Ionescu, Nr. 27 A, Cluj-Napoca
Tel: 0264 444 727; 0741-029271; 0724 240 559

Pentru jud. Sibiu
Policlinica Medica
Str. Frigoriferului nr. 1
Tel: 0724 240 559, 0741 029 271

Pentru jud. Maramures
Cabinet medical privat
Str. Ciprian Porumbescu, bl. 5, ap. 29, Baia Mare
Tel: 0724 240 559, 0741 029 271

Pentru jud. Satu Mare
Clinica SFANTUL ANTON
Str. Aurel Vlaicu, Nr.8, Satu Mare
L-S , 8-20
Tel: 0741-029271; 0724-240559

Pentru jud. Covasna
Str. Textilistilor, nr. 1, Sf. Gheorghe
Tel: 0723 695 082; 0724 240 559

Pentru jud. Alba
Str. Crisanei (fosta Partizanilor), nr. 1
Tel. 0741-029271; 0724-240559

--------------------------------------------------- ------------------------------

CONSULTATIA MEDICALA DE SPECIALITATE este asigurata de

Dr. MERCEA CALIN LAURENTIU

Medic primar CHIRURGIE GENERALA SI ONCOLOGICA
Medic Specialist UROLOGIE
Competenta in ECOGRAFIE GENERALA
Doctorand in Oncologie
Atestat in Ultrasonografie
Programari:
Tel: 0741 029 271
Email: doctor_mercea@yahoo.com

Cabinet medical PROMPT-MED
Str. Tache Ionescu, Nr. 27 A, Cluj-Napoca

Dr. Mercea Calin Laurentiu a urmat cursuri de specializare in utilizarea acestei metode si are atestat in ultrasonografie. Avand o practica medicala de peste 20 de ani atat in diagnosticare cat si in chirurgie Dr. Mercea Calin considera ca Electrosomatograma este un dispozitiv medical deosebit de eficient care permite atat diagnosticarea disfunctiilor prezente cat si a celor viitoare. Executa scanarea intregului organism cu vizualizarea starii functionale a fiecarui organ.

Consultatia consta intr-o examinare rapida, nedureroasa si neinvaziva oferind posibilitatea depistarii dezechilibrelor existente dar si prevenirea unor posibile imbolnaviri la care este predispus pacientul. Diagnosticul este sigur iar tratamentul include recomandari bazate atat pe medicatie alopata cat si pe produse si terapii naturiste.

--------------------------------------------------- ------------------------------

DDFAO-ESG ofera urmatoarele INFORMATII:

O imagine clara si globala a starii de sanatate a organismului uman
Analiza completa a organelor interne ale corpului
Rezultate specifice si usor de inteles de catre medic si pacient deopotriva
Diagnosticarea atat a disfunctiilor si bolilor prezente cat si analiza preventiva a predispozitiei organismului spre anumite dezechilibre viitoare
Starea sistemului imunitar
Starea centrilor energetici si a energiei globale a corpului
Gradul de stres oxidativ
Starea sistemului endocrin si neurovegetativ prin determinarea hormonilor
Ph-ul si gradul de oxigenare a tesuturilor
Nivelul blocajelor functionale la nivelul coloanei vertebrale
Tulburarile de nutritie si metabolism, carentele de vitamine si minerale
Ofera un bilant al tuturor punctelor bioenergetice dispunand de un dispozitiv stiintific unic in lume de masurare a meridianelor.

DDFAO-ESG prezinta urmatoarele AVANTAJE:

Este rapid: un test dureaza doar 10 minute
Sigur si nedureros, fara taieturi, fara ace, fara radiatii si fara substante chimice introduse in corp
Este o modalitate de diagnostic utilizata in multe tari de pe mapamond
Dispozitivul medical de Depistare si Diagnostic Functional Asistat de Calculator(DDFAO) este certificat de Ministerul Sanatatii si Familiei din Romania
Un instrument nepretuit pentru orice medic indiferent de specializare
Un punct forte al dispozitivului o constitue posibilitatea de masurare cu precizie a compatibilitatii unui remediu cu subiectul analizat. Intr-un timp foarte scurt putem stabili daca remediul selectionat(homeopatic, alopat sau de alta natura) va ameliora starea pacientului, o va agrava sau nu va produce nici o modificare.
Cercetarile stiintifice privind crearea unui sistem de analiza si diagnostic rapid pentru specialistii care lucreaza in conditii extreme (aviatie, spatiul cosmic, centrale nucleare, submarine, etc) au condus la realizarea unui dispozitiv complex, computerizat care nu are egal in lume. Aceasta noua tehnologie este fructul sintezei lucrarilor stiintifice a numerosi cercetatori, medici si informaticieni. Astazi Electrosomatograful este folosit in zeci de tari de catre sute de mii de pacienti.

DDFAO va schimba practica medicala cotidiana integrand componenta functionala a bolii si interconexiunea diferitelor organe si sisteme in relatia "psiho-neuro-endocrino-functionala". Fiabilitatea si precizia sistemului face ca acesta sa fie prezent in numeroase spitale din Europa si Centre de Sanatate din Franta, Germania, Israel, Rusia, Croatia, Romania.

Sistemul DDFAO permite masurarea activitatii electrice(conductanta, voltaj, intensitate) a lichidului extracelular al organismului in format 3D(tridimensional) prin aplicarea principiilor tomografiei prin impedanta electrica.
Corpul uman este un sistem deschis, cu un mediu interior care se numesteInterstitiu care este influentat de buna functionare a organelor si sistemelor. Aceasta se numeste Homeostazie. Interstitiul "scalda" ansamblul celulelor organismului. Acest mediu apos incarcat de ioni, de molecule si gaze serveste drept tampon intre sange si mediul intracelular. Interstitiul are un rol important in metabolismul celular.
Sistemul DDFAO prin analiza electrica a Interstitiului permite analiza mentinerii homeostaziei si implicit ofera indicatii privind modul de functionare a organelor si sistemelor. Examenul este neinvaziv si rapid.
Sistemul DDFAO si aplicatiile sale in cadrul medicinii predictive face parte din programul de diploma universitara in domeniul acupuncturii, neurofiziologiei si in examenul de diploma universitara in medicina preventiva si genetica din Franta.

Rezultatele testelor clinice complexe efectuate la Institutul Gustave Roussy din Paris, au concluzionat ca folosirea sistemului DDFAO in practica medicala permite investigarea, diagnosticarea si aplicarea unui tratament compatibil cu fiecare pacient:

Depistarea bolilor prezente cat si predispozitia spre anumite afectiuni viitoare
Prevenirea bolilor prin depistarea tulburarilor functionale intr-un stadiu incipient si indicarea unor investigatii tintite
Evaluarea profilului psihologic al pacientului, prin masurarea nivelelor de neuromediatori in punctele specifice
Stabilirea compatibilitatii intre pacient si medicament
Recomandarea unor tratamente alopate
Tratamente specifice complementare
Tratament prin biorezonanta
Tratament homeopatic
Tratament prin acupunctura
Tratament cu suplimente nutritive
In functie de situatia constatata aparatul indica si alte eventuale examinari necesare precizarii diagnosticului.
O abordare diferentiata a examenului lezional in sensul in care boala se prezinta sub forma unor grafice diferentiate corespunzatoare pronosticului sau eficacitati tratamentului
Principalele avantaje pentru practica medicala:

Masurarea cu precizie a compatibilitatii unui remediu cu subiectul analizat. Intr-un timp foarte scurt medicul poate stabili daca remediul selectionat va ameliora starea pacientului, o va agrava sau nu va produce nici o modificare, acest remediu putand fi unul homeopatic, alopat sau de alta natura
Scanarea incrucisata a bioconductibilitatii electrice in peste 22 de directii permite selectarea informatiilor privind starea functionala a peste 40 de sisteme individuale diferite, care acopera toate zonele corpului
Semnalul bioinformatic descrie corect si direct starea organelor investigate intrucit este creat de insusi organismul testat
Sistemul meridianelor energetice regleaza sau participa la reglarea tuturor functiilor organismului ceeace permite sa se estimeze si sa se monitorizeze functionarea organismului ca intreg chiar inainte de aparitia unor simptome manifeste.
Cea mai noua aplicatie o constituie soft-ul 3D(Tridimensional) care permite afisarea virtuala tridimensionala a organelor cu posibilitatea manipularii in diferite planuri, redimensionare etc. pentru a vizualiza in cele mai mici detalii rezultatele scanarii.
Testul ESG – DDFAO are un rol important in medicina preventiva si ofera posibilitatea anticiparii eventualelor patologii prin determinari functionale si urmarirea acestora in timpul si dupa incetarea tratamentului.
Prin compararea imaginilor obtinute in cursul mai multor masuratori succesive ESG ofera posibilitatea unei analize dinamice asupra starii de sanatate a subiectului. Aceasta permite aprecierea evolutiei in functie de eventuale tratamente aplicate.
Testul DDFAO controleaza echilibrul functional al organelor si sistemelor corpului, detectand acele zone care nu functioneaza corespunzator (hipo sau hiperfunctie).
D.D.F.A.O. este un sistem compus dintr-o unitate centrala prevazutacu trei perechi de electrozi (patru dintre ei de forma unor placi pe care se plaseaza palmele si talpile, iar doi de forma unor plasturi care se plaseaza in zona frontala) si un calculator la care aceasta este conectata. Unitatea centrala detecteaza, prin intermediul electrozilor, potentialul electric al diferitelor zone ale corpului si apoi transmite aceasta informatie calculatorului. Procesul de scanare a diferitelor parti ale organismului uman poate fi vizualizat pe toata durata sa pe monitorul calculatorului. Informatiile preluate de la unitatea centrala sunt prelucrate prin intermediul unui program care afiseaza apoi diagnosticul detaliat al starii de sanatate a persoanei examinate.O imprimanta conectata la calculator va lista rezultatele obtinute in mod direct prin intermediul programului de calculator precum si comentariile si recomandarile medicului care efectueaza testul.

Rezultate Precise si Complete

Sistemul DDFAO – ESG este sustinut de un program sofisticat si puternic, care se actualizeaza permanent. Prin intermediul acestui program complex, sistemul DDFAO furnizeaza medicilor si pacientilor deopotriva, rezultate clare, usor de citit si inteles. Numeroasele optiuni pe care le ofera sistemul cu ajutorului programului permit medicului sa puna un diagnostic exact. Simplitatea partilor componente, combinata cu perfectiunea programului, reduce la minim posibilitatea de eroare, DDFAO devenind astfel un dispozitiv de diagnostic de mare precizie.

Teoria conform careia activitatea electrica pe care sistemul DDFAO. o masoara in corpul uman este sesizata inaintea oricaror simptome clinice sau disfunctii, face ca acest sistem sa fie nu numai o excelenta metoda de diagnostic, dar si o modalitate unica de a evalua starea noastra de sanatate viitoare.

Rapoartele si datele pe care le genereaza programul DDFAO apar in forma electronica, oferind astfel posibilitatea de transmitere a rezultatelor (prin e-mail) catre alti medici, pentru verificare incrucisata, in vederea obtinerii unui diagnostic cat mai complet.

Toate caracteristicile mentionate fac din DDFAO un sistem de incredere, usor de utilizat, precis, care furnizeaza rezultate detaliate. Este un instrument util pentru medici, ajuntandu-i sa puna un diagnostic instantaneu si sa faca o prognoza a sanatatii pacientului.
← v

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu