Pentru cititorii blogului

INVATA... ”Iti trimit o lumina, ca sa te imbratiseze cu iubire, Iti trimit o lumina, ca sa te aline cu iubire. Ca si tu sa iubesti, sa respecti si sa pretuiesti Acea fiinta unica ce tu insuti esti, Precum si fiecare fiinta a acestei lumi, Fiecare unica, fiecare s...peciala si fiecare mult iubita. Fie ca tu sa poti vedea bunatatea si frumusetea ta Reflectata oriunde ai privi, dar si in ochii celor care te privesc. Fie ca tu sa gasesti multumirea si uimirea copilareasca In fata darurilor pe care ni le ofera, din abundenta, Viata. Fie ca splendoarea fiintei tale Sa fie ghidul care sa iti calauzeasca limbajul, gandurile si actiunile. Fie ca durerea si frica cu care te-ai confruntat poate vreodata Sa se transforme in putere, intelegere si compasiune. Fie ca lumina fiintei tale sa radieze pace si armonie, Oriunde vei pasi si oriunde te vei afla. Fie ca fiinta ta sa cunoasca bucuria si fericirea, Facand din fiecare clipa o sarbatorire a vietii. Fie ca bunastarea si generozitatea ta Sa fie daruri pe care chiar tu insuti le impartasesti in jurul tau. Si fie ca bunatatea sufletului tau sa-i mangaie pe cei din jurul tau, ca un balsam vindecator, ca parfumul dulce al florilor. Fie ca tu sa ai parte de intregire, de sanatate si de bine, Si sa-i imbratisezi cu compasiunea ta si pe cei care sunt in suferinta. Fie ca lumina puritatii si perfectiunii tale Sa imprastie aburii discordiei, disperarii sau conflictului. Fie ca inteligenta si intelepciunea mintii tale deschise catre Infinit Sa-ti confere claritate, chiar si atunci cand lumea pare pierduta in confuzie. Fie sa cunosti si sa ai credinta in faptul ca esti perfect iubit, perfect ingrijit si perfect ajutat de catre Iubirea Infinita a Divinitatii - acum si intotdeauna. Fie ca sa ai cu adevarat parte de comoara fermecata a Recunostintei, care face ca totul sa devina Paradis. Si fie ca tu sa poti sa te opresti putin in fiecare zi, Ca sa-ti reamintesti aceasta binecuvantare. Prin care sa invoci adevarata splendoare a fiintei tale, Si sa oglindesti si tu, pentru ceilalti, splendoarea fiintei lor adevarate. Iti trimit aceasta raza de lumina, Ca sa vindece cu iubire, tot ceea ce este de vindecat.”Nota* Nicio terapie prezentata pe acest site nu inlocuieste vizita la medic,controlul medical si recomandarile primite .

sâmbătă, 22 august 2009

despre graul incoltit

PRIETENUL NOSTRU HEMEL SE GANDESTE LA SANATATEA NOASTRA!

www.hemelco.com

Graul , baza , aliment sau medicament………

Istoria utilizarii graului incoltit (suc deshidratat de grau)incepe in 1984 , , cand directorul executiv al institutului Hipocrite, din Boston Massachusettes, pe nume Brian Clement , a prezentat munca de o viata a omului de stiinta AnnWugmorein domeniul cercetarii si consumului plantei de grau.
Rezultatele prezentate lumii au fost spectaculoase ! Comform doctorului Robinson “ Graul este un aliment organic . Prin puterea bioactiva pe care o are , opreste si vindeca acele cauze nocive pentru celule cu pana la 75% .Rezultatele investigatiilor au comfirmat faptul ca planta de grau este astazi printre cele mai eficiente programe bioactive de vindecare a organismului .
In anii 80 la initiativa Morariei Desaia , presedinta guvernului Indian , Ann Wigmore a stabilt cateva centre ambulante care faceau tratamente bioactive unde a inclus planta de grau ca si ingredient de baza in programul de hranire pentru bolile cronice , atat la pacientii varstnici , cat si la cei tineri . Rezultatele publicate au socat lumea.” Graul este plin de putere bioactiva care ne hraneste celulele . In acelasi timp ajuta celulele sa lupte impotriva toxinelor care ne ataca . este ideal pentru diabetici , atleti , persoane cu un stil de viata accelerat si pentru cei care se lupta cu boli si dureri .”
( Hipocrite, institute Boston, Ann Wigmore )

Graul de la aliment la supliment nutritiv

Aici incepe povestea . Ultimele cercetari ale institutului Hypocrites despre planta de grau ne-au entuziasmat , asa ca am unit ultimele noutati de stiinta ,tehnologia si cunostintele medicale si in demersul nostru am descoperit puterea particolelor bioactive din planta de grau.
Cele mai noi realizari in domeniul revitalizarii celulelor ,al distrugerii coagularilor sangelui , al clorofilei, enzimelor si antioxidantilor au rezultat in urma faptului ca am inceput sa dezvoltam produsul Fitogen.
Am creat structura stiintifica si tehnologica prin care se pastreaza proaspete sucurile graului incoltit intr-o asemenea forma incat consumatorul sa se bucure intr-un mod mult mai usor decat in cazul unui lung si anevoios proces de cultivare si stoarcere a sucului din planta de grau. Rezultatul acestei munci s-a numit Fitogen , calificat ca si supliment nutritiv.

PLANTA DE GRAU PUTEREA BIOACTIVA A VIETII …..

In vremurile moderne oamenii tot mai usor opteaza pentru suplimente nutritive care promit sa preia o mare parte din sarcina pe care viata o atarna zii de zii asupra SANATATII NOASTRE . Credem ca , daca o sa consumam multa viatmina C , o sa
ne protejam corpul de bacterii , ca luand glutamina , ne vom creste nivelul imunitatii . Pe de alta parte exageram in consumul de bauturi , alimente nesanatoase , ne supunem stresului si avem un stil de viata foarte agitat. Astfel se creeaza dezarmonia. Si asta inseamna ca noi cream conditiile ideale pentru dezvoltarea radicalilor simpli care, ascunsi, ne distrug inauntru organismul chiar de la baza celulelor . Cand acest echlibru este deranjat , apare boala care ne paote opri viata .
Cercetari indelungate in domeniul coagularii sangelui au aratat influenta parametrilor negativi mentionati mai sus asupra CREERI COAGULARILOR DE SANGE si astfel oprind aprovizionarea celulelor cu hrana necesara unei functionalitati normale .

Mai simplu spus : cand se creeaza coagularea sangelui numarul de molecule (independente ) de sange scade , in numar mic la inceput , apoi din ce in ce mai mare . Asfel celulele noastre primesc si mai putin oxigen , proteine , vitamine , enzime , antioxidanti … Din aceasta cauza c multe celule raman infometate si sarace . Apararea lor e tot mai slaba lasand loc sa intre radicalii simpli . Din aceasta cauza in unele situatii organismul si sistemul nostrum imunitar incep sa piarda batalia .
Dupa atatia ani de cercetari efectuate in acelasi timp de laboratoarele independente din toata lumea a fost creata scala asa numitelor elemente cu potential oxido-reductiv pozitiv (+ORP) , negative (-ORP) sau creat metode valoroase de neutralizare .
Consuml bauturilor carbonate simple duce la formare radicalilor simpli (negativi )
In concentratie de +600mV (miloviti). Pe de cealalta parte sucul de morcov are potential negative (bun ) – 120ORP, dar numai proaspat obtinut din cultivare organica spre deosebire de cel non-organic care are valoare ORP de 0! Dintre toate plantele si fructele cunoscute , plata de grau ( specia pe care noi am ales-o sa o folosim ) are cel mai bun ORP negativ de pana la 400 mV ! Am reusit sa pastram acea putere in mare masura chiar si in urma procesului de hidratare a sucului de grau. Datorita acestui lucru Fitogen este resura nepretuita a puterii naturale de neutralizare a radicalilor simpli .

Cauza acestui lucru consta in faptul ca Fitogen are la baza clorofila , multi aminoacizi ne-esentiali , vitamine si enzime care influenteaza , impreuna puterea de viata a plantei de grau . Fitogenul prin ORP-ul sau negativ ne protejeaza celulele pentru a lucra nederanjate . Fitogenul este suplimentul nutritiv natural , destinat tuturor celor care doresc sa-si ajute organismul

PLANTA DE GRAU DE LA GERMEN LA ESNTA DE GRAU
Dorinta de a pastra potentialul –ORP al plantei de grau a rezultat printr-o procedura stiintifica noua , care ajuta la pastrarea nevlului caracteristicilor antioxidante si anticoagulative prin procesul de deshidratare la rece a sucului de grau in pulbere.
Fitogen este suc de grau extras la rece , deshidratat care contine 95% elemente bioactive si numai 5% aditivi autorizati pentru alcatuirea tabletei .
Astfel obtinut acest procent ridicat de elemete bioactive , a trebuit sa-l pastram cu mare grija in toate fazele sale pana la aparitia esentei de grau .

Germeni de grau atent selectati de provenienta autohtona cu certificate UE pentru provenienta bio , au fost plantati intr-un sol natural organic , care nu a fost tratat chimic cu aditivi biochimici .
Am pastrat pajistea naturala printr-o tehnologie care permite si maruntirea celui mai rigid sol. Am pastrat in acest fel conditiile optime pentru cresterea plantei de grau fara aditivi .
Inainte ca planta de grau sa ajunga in faza in care creeaza glutenul , o taiem manual si printr-un process tehnologic rapid , din care obtinem cel putin 8% suc de grau , colectam aceasta esenta . Pulverizarea sucului se face printr-u (vaporizator ) care permite crearea microparticulelor de suc de grau chiar dupa terminarea tehnologiei de preparare fapt ce pstreaza caracteristicile bioactive ale plantei de grau . Asfel obinuta esenta de grau o transformam in tableta in conditii farmacologice fara conservanti si coloranti .
Doar producand in acest fel esenta de grau se poate garanta un supliment nutritiv cu atestat European . Datorita acestui lucru suntem mandri de produsul cunoasteri noastre .
Fitogen care reprezinta productia noastra in cooperare cu parteneri renumiti , care alaturi de noi se concentreaza pe calitate de top, standarde europene si care garanteaza pentru calitatea produsului .

ESENTA ARMONIEI FITOGENULUI IMPOTRIVA RADICALILOR SIMPLI
FITOGEN CONTINE AMINOACIZI ESENTIALI SI ENZIME .

Aminoacizii pot fi cu usurinta comparati cu materialul de constructie pe care-l folosim la construirea unei case, caz in care enzimele joaca rolul de constructori.. Aminoacizii si enzimele sunt responsabile pentru multe operatii si procese din organismul nostrum de la crearea hormonilor pana la formarea tesutului muscular , a sangelui si a organelor . Fitogen are 8 aminoacizi esentiali pe care corpul nu-I poate produce in mod independent dar pe care trebuie sa-I absoarba din alimente . Acestia sunt >
- Lisina , asa numitul factor antia-age , important in cresterea organismului , pentru o mai buna circulatie a sangelui .
- -izoleucina este importanta in special pentru cresterea tinerilor si pentru regularizarea proteinelor la adulti .
- Leucina mareste potentialul energetic si ne mentine treji .
- Triotofanul se intalneste in combinatiile vitaminelor si mineralelor si este foarte important pentru formarea sangelui , pentru un par si o piele sanatoasa , avand complexul de vitamine B , calmeaza starea de nervozitate si imbunatateste digestia .
- Fenilanina imbunatateste activitatea glandei tiroide prin crearea hormonilor tiroixina - -important pentru stabilitatea mentala si spirituala
- Teronina are o influenta pozitiva la digerarea alimentelor si a asupra metabolismului .
- Valina activeaza functiile creerului , influenteaza coordonarea activitatii musculare si calmeaza nervonitatea .
- Lipsa ei paote afecta calitatea somnului .
- Metionina ajuta la curatarea si regenerarea rinichilor si a ficatului si stimuleaza cresterea parului .

Pe langa acestia mai contin urmatorii aminoacizi:
-alanina agent al sangelui
- arginina ,agent important al lichidului seminal.
- histidina , influenteaza auzul si sistemul nervos
- tirosina, importanta penrtru formarea parului si a pieli precum si pentru protejaraea celulleor impotriva imbatraniri.
Fitogen , contine clorofila .
Dintre toate ingredientele plantei de grau clorofila este printre cele mai importante . Clorofila este un fel de substanta a vieti , sangele plantelor care transforma energia solara in hrana , care transforma fitogenul intr-un depozit de energie solara . Clorofila este prin structura sa foarte asemanatoare hemoglobinei . Diferenta este data de existenta magneziului in centrul clorofilei , in timp ce hemoglobina contine fier . Odata cu intrarea clorofilei in corp , rezultatele sangelui se imbunatatesc , de asemenea si transmisia oxigenului spre celule si structura celulara.

FITOGEN CONTINE SILICIU
Silicul are un rol important in formarea si functionarea celulelor si opreste procesul de imbatranire in tesut . Este de asemenea vitala pentru alcatuirea si functionarea intregului tesut conjunctiv , mentine rezistenta siflexibiliatatea sistemului sangvin.
Silicu este prezent in corp ca si micro-element si realizeaza functii importante pentru un aspect sanatos , frumos si tanar .
Printr-o continua absorbtie de siliciu procesul de imbatranire este redus , pentru ca organismul nu are nevoie sa ia silicu din rezerva care se afla in tesutul conjunctiv , ci din alimente si/sau fitogen.

FITOGEN IN ARMONIE CU TIMPUL….
Stim ca procesul de dezvoltare trebuie sa continue chiar si dupa ce produsul este gata . Tehnologia pe care am dezvoltat-o face sa cream multe suplimente nutritive pe baza bioactiva cu o mare putere de absorbtie chiar si a celor mai puternice concentratii , intr-un mod usor pentru consumator . Tinem pasul cu timpul si datorita acestui lucru punem Fitogen la dispozitia consumatorilor ca si posibilitate , nu doar ca si privilegiu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu