Pentru cititorii blogului

INVATA... ”Iti trimit o lumina, ca sa te imbratiseze cu iubire, Iti trimit o lumina, ca sa te aline cu iubire. Ca si tu sa iubesti, sa respecti si sa pretuiesti Acea fiinta unica ce tu insuti esti, Precum si fiecare fiinta a acestei lumi, Fiecare unica, fiecare s...peciala si fiecare mult iubita. Fie ca tu sa poti vedea bunatatea si frumusetea ta Reflectata oriunde ai privi, dar si in ochii celor care te privesc. Fie ca tu sa gasesti multumirea si uimirea copilareasca In fata darurilor pe care ni le ofera, din abundenta, Viata. Fie ca splendoarea fiintei tale Sa fie ghidul care sa iti calauzeasca limbajul, gandurile si actiunile. Fie ca durerea si frica cu care te-ai confruntat poate vreodata Sa se transforme in putere, intelegere si compasiune. Fie ca lumina fiintei tale sa radieze pace si armonie, Oriunde vei pasi si oriunde te vei afla. Fie ca fiinta ta sa cunoasca bucuria si fericirea, Facand din fiecare clipa o sarbatorire a vietii. Fie ca bunastarea si generozitatea ta Sa fie daruri pe care chiar tu insuti le impartasesti in jurul tau. Si fie ca bunatatea sufletului tau sa-i mangaie pe cei din jurul tau, ca un balsam vindecator, ca parfumul dulce al florilor. Fie ca tu sa ai parte de intregire, de sanatate si de bine, Si sa-i imbratisezi cu compasiunea ta si pe cei care sunt in suferinta. Fie ca lumina puritatii si perfectiunii tale Sa imprastie aburii discordiei, disperarii sau conflictului. Fie ca inteligenta si intelepciunea mintii tale deschise catre Infinit Sa-ti confere claritate, chiar si atunci cand lumea pare pierduta in confuzie. Fie sa cunosti si sa ai credinta in faptul ca esti perfect iubit, perfect ingrijit si perfect ajutat de catre Iubirea Infinita a Divinitatii - acum si intotdeauna. Fie ca sa ai cu adevarat parte de comoara fermecata a Recunostintei, care face ca totul sa devina Paradis. Si fie ca tu sa poti sa te opresti putin in fiecare zi, Ca sa-ti reamintesti aceasta binecuvantare. Prin care sa invoci adevarata splendoare a fiintei tale, Si sa oglindesti si tu, pentru ceilalti, splendoarea fiintei lor adevarate. Iti trimit aceasta raza de lumina, Ca sa vindece cu iubire, tot ceea ce este de vindecat.”Nota* Nicio terapie prezentata pe acest site nu inlocuieste vizita la medic,controlul medical si recomandarile primite .

joi, 24 martie 2011

Reteta pentru eliminarea pietrelor de la fiere

prima zi ....1 bob de tamaie +1 lingura de ulei masline
a doua zi....2 bobite de tamaie + 1lingura de ulei masline
a treia zi ..3 bobite de tamaie + 1lingura de ulei masline

...etc..pana in

a 12-a zi ...12 bobite de tamaie + 2-3linguri de ulei masline

pe urma se iau in ordine descrescatoare

a 13-a zi ...11 bobite de tamaie + 2-3linguri de ulei masline
a 14-a zi ...10 bobite de tamaie + 2-3linguri de ulei masline

..etc..

a 22-a zi ...2 bobite de tamaie + 1lingura de ulei masline
a 23-a zi ...1 bob de tamaie +1 lingura de ulei masline

Dupa aceasta zi se termina tratamentul se face pauza 1 zi, dupa care se beau timp de 3 zile 2 cani pe zi una dimineata si una seara de ceai de pelin.

Foarte important !!
Tamaia se pune direct pe limba,se inghite si pe urma se ia uleiul de masline, nu trebuie ca tamaia sa aibe contact cu dintii deoarece ii ataca!!


cine are pietre f mari sa consulte medicul in prealabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu