Pentru cititorii blogului

INVATA... ”Iti trimit o lumina, ca sa te imbratiseze cu iubire, Iti trimit o lumina, ca sa te aline cu iubire. Ca si tu sa iubesti, sa respecti si sa pretuiesti Acea fiinta unica ce tu insuti esti, Precum si fiecare fiinta a acestei lumi, Fiecare unica, fiecare s...peciala si fiecare mult iubita. Fie ca tu sa poti vedea bunatatea si frumusetea ta Reflectata oriunde ai privi, dar si in ochii celor care te privesc. Fie ca tu sa gasesti multumirea si uimirea copilareasca In fata darurilor pe care ni le ofera, din abundenta, Viata. Fie ca splendoarea fiintei tale Sa fie ghidul care sa iti calauzeasca limbajul, gandurile si actiunile. Fie ca durerea si frica cu care te-ai confruntat poate vreodata Sa se transforme in putere, intelegere si compasiune. Fie ca lumina fiintei tale sa radieze pace si armonie, Oriunde vei pasi si oriunde te vei afla. Fie ca fiinta ta sa cunoasca bucuria si fericirea, Facand din fiecare clipa o sarbatorire a vietii. Fie ca bunastarea si generozitatea ta Sa fie daruri pe care chiar tu insuti le impartasesti in jurul tau. Si fie ca bunatatea sufletului tau sa-i mangaie pe cei din jurul tau, ca un balsam vindecator, ca parfumul dulce al florilor. Fie ca tu sa ai parte de intregire, de sanatate si de bine, Si sa-i imbratisezi cu compasiunea ta si pe cei care sunt in suferinta. Fie ca lumina puritatii si perfectiunii tale Sa imprastie aburii discordiei, disperarii sau conflictului. Fie ca inteligenta si intelepciunea mintii tale deschise catre Infinit Sa-ti confere claritate, chiar si atunci cand lumea pare pierduta in confuzie. Fie sa cunosti si sa ai credinta in faptul ca esti perfect iubit, perfect ingrijit si perfect ajutat de catre Iubirea Infinita a Divinitatii - acum si intotdeauna. Fie ca sa ai cu adevarat parte de comoara fermecata a Recunostintei, care face ca totul sa devina Paradis. Si fie ca tu sa poti sa te opresti putin in fiecare zi, Ca sa-ti reamintesti aceasta binecuvantare. Prin care sa invoci adevarata splendoare a fiintei tale, Si sa oglindesti si tu, pentru ceilalti, splendoarea fiintei lor adevarate. Iti trimit aceasta raza de lumina, Ca sa vindece cu iubire, tot ceea ce este de vindecat.”Nota* Nicio terapie prezentata pe acest site nu inlocuieste vizita la medic,controlul medical si recomandarile primite .

duminică, 12 decembrie 2010

Din invatatura budista

- Toate lucrurile si experientele sunt marcate de suferinta, frustrare si sunt nearmonice!
- Aparitia suferintei, lipsei de armonie si a frustrarii decurg din dorinta, ravna si atatare!
- Pentru a obtine incetarea suferintei lipsei de armonie si frustrarii abandoneaza dorinta si ravna!
- Daca te opresti si realizezi cat de perfect este totul iti vei lasa capul pe spate si vei zambi privind cerul.
- Intunecat cu rezultate intunecate, luminos cu rezultate luminoase, intunecat si luminos cu rezultate intunecate si luminoase, niciodata intunecat nici luminos cu rezultate nici intunecate nici luminoase
- Aveti compasiune pentru toate lucrurile, bogate sau sarace deasemenea; toate au suferintele lor. Unele sufera prea mult, altele prea putin!
- Mintea este totul. Ceea ce gandesti ca vei deveni!
- Trei lucruri nu pot fi ascunse, soarele, luna si adevarul!
- Nici focul nici vantul, nici nasterea nici moartea nu pot sterge faptele noastre bune!
- Suntem ceea ce credem. Tot ceea ce cream cu gandurile noastre. Cu gandurile noastre, cream lumea noastra!
- Ceea ce credem, vom deveni!
- Cel care iubeste 50 de oameni are 50 de doruri; cel care nu iubeste pe nimeni nu are nici un dor!
- Este propria minte, si nu cea a inamicului, cea care te ademeneste pe cai necurate.
- E mai bine sa calatoresti bine decat sa ajungi la destinatie!
- Piciorul simte talpa cand simte pamantul!
- Pacea vine din interior, nu o cauta afara!
- Nimeni nu poate sa ne salveze in afara de noi insine, nimeni nu poate si nimeni nu are voie. Noi insine trebuie sa urmam calea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu