Pentru cititorii blogului

INVATA... ”Iti trimit o lumina, ca sa te imbratiseze cu iubire, Iti trimit o lumina, ca sa te aline cu iubire. Ca si tu sa iubesti, sa respecti si sa pretuiesti Acea fiinta unica ce tu insuti esti, Precum si fiecare fiinta a acestei lumi, Fiecare unica, fiecare s...peciala si fiecare mult iubita. Fie ca tu sa poti vedea bunatatea si frumusetea ta Reflectata oriunde ai privi, dar si in ochii celor care te privesc. Fie ca tu sa gasesti multumirea si uimirea copilareasca In fata darurilor pe care ni le ofera, din abundenta, Viata. Fie ca splendoarea fiintei tale Sa fie ghidul care sa iti calauzeasca limbajul, gandurile si actiunile. Fie ca durerea si frica cu care te-ai confruntat poate vreodata Sa se transforme in putere, intelegere si compasiune. Fie ca lumina fiintei tale sa radieze pace si armonie, Oriunde vei pasi si oriunde te vei afla. Fie ca fiinta ta sa cunoasca bucuria si fericirea, Facand din fiecare clipa o sarbatorire a vietii. Fie ca bunastarea si generozitatea ta Sa fie daruri pe care chiar tu insuti le impartasesti in jurul tau. Si fie ca bunatatea sufletului tau sa-i mangaie pe cei din jurul tau, ca un balsam vindecator, ca parfumul dulce al florilor. Fie ca tu sa ai parte de intregire, de sanatate si de bine, Si sa-i imbratisezi cu compasiunea ta si pe cei care sunt in suferinta. Fie ca lumina puritatii si perfectiunii tale Sa imprastie aburii discordiei, disperarii sau conflictului. Fie ca inteligenta si intelepciunea mintii tale deschise catre Infinit Sa-ti confere claritate, chiar si atunci cand lumea pare pierduta in confuzie. Fie sa cunosti si sa ai credinta in faptul ca esti perfect iubit, perfect ingrijit si perfect ajutat de catre Iubirea Infinita a Divinitatii - acum si intotdeauna. Fie ca sa ai cu adevarat parte de comoara fermecata a Recunostintei, care face ca totul sa devina Paradis. Si fie ca tu sa poti sa te opresti putin in fiecare zi, Ca sa-ti reamintesti aceasta binecuvantare. Prin care sa invoci adevarata splendoare a fiintei tale, Si sa oglindesti si tu, pentru ceilalti, splendoarea fiintei lor adevarate. Iti trimit aceasta raza de lumina, Ca sa vindece cu iubire, tot ceea ce este de vindecat.”Nota* Nicio terapie prezentata pe acest site nu inlocuieste vizita la medic,controlul medical si recomandarile primite .

miercuri, 22 decembrie 2010

De ce amortesc degetele de la maini

AMORTELI SI FURNICATURI

1)Amorteli si furnicaturi pe o parte a corpului si una sau mai multe dintre urmatoarele: slabiciune in maini sau picioare,ameteala,confuzie,vedere incetosata,dificultati de vorbire. - ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL CONSTITUIT SAU TRANZITORIU - CHEMATI MEDICUL.Tratamentul prompt poate preveni un accident complet si distrugerea tesutului nervos al creierului. - Puteti preveni un accident vascular cerebral complet prin scaderea tensiunii arteriale,folosirea aspirinei sau a altor medicamente care impiedica formarea cheagurilor de sange sau prin metode chirurgicale.

2)Amorteli si furnicaturi la o mana sau la un picior cu slabiciunea regiunii respective. - POSIBIL HERNIE SAU PROLABARE A UNUI DISC INTERVERTEBRAL - Durerea poate scadea cand va intindeti in pat - Multe rupturi sau hernieri ale discurilor intervertebrale pot rezolvate prin repaus la pat; uneori este necesara interventia chirurgicala.

3)Amorteli,furnicaturi sau dureri in degete,mana sau articulatia pumnului; durerile pot iradia in degete de la nivelul articulatiei pumnului - SINDROMUL DE CANAL CARPIAN - Pentru simptome de o intensitate usoara punerea articulatiei in gips ar putea ajuta.Problema poate fi rezolvata si chirurgical cu rezultate foarte bune pe termen lung - Acest sindrom poate fi cauzat de solicitarea repetitiva a articulatiei.Pauzele regulate intre solicitari si rotirile blande ale mainii ajuta la prevenirea acestei afectiuni.

4)Furnicaturi in orice parte a corpului; pot fi insotite de tulburari de vedere,pierderea coordonarii miscarilor si tremuraturi ale unei maini,dificultate in mers sau pierderea controlului vezical - SCLEROZA MULTIPLA SAU ALTA SUFERINTA NEUROLOGICA - Simptomele pot fi intermitente in stadiile initiale ale bolii si greu de diagnosticat - Scleroza multipla distruge teaca groasa de mielina care inveleste fibrele nervoase.Deoarece aproape orice parte a sistemului nervos poate fi afectata,simptomele pot fi polimorfe.

5)Furnicaturi sau amorteli la nivelul mainilor sau picioarelor,posibil insotite de greata,dureri de cap sau ameteli,fara o boala de fond. - TOXICITATEA MEDIULUI INCONJURATOR/BOALA - Analize pentru excluderea leziunilor neurologice - Persoanele cu cel mai mare risc sunt fermierii,lucratorii in industria chimica si de ingrasaminte,manipulatorii de pesticide,locuitorii din vecinatatea platformelor industriale.

6)Amorteli sau furnicaturi care apar in orice parte a corpului in timp ce luati anmite medicamente sau vitamine - REACTII ADVERSE LA UN ANUMIT MEDICAMENT - Discutati cu medicul orice medicament pe care il luati; acesta v-ar putea sugera unele alternative - Astfel de simptome pot fi produse de fluor,anestezice,niacina,oxid nitros,medicamentul taxol - anticanceros - si vitamina B6.

7)Amorteli si coloratia vinetie a unuia sau mai multor degete de la maini sau picioare,declansate in special la expunerea la frig. - SINDROM RAYNAUD - Amortelile pot fi diminuate prin incalzire sau frectionare,trecand in mod normal de la sine fara consecinte semnificative. - Sindromul Raynaud poate afecta persoanele care lucreaza cu mainile sau le expun la frig,sau poate aparea fara o cauza evidenta.

8)Amorteli sau furnicaturi la nivelul mainilor si fetei,mai ales in jurul buzelor,insotite de tremuraturi,frica sau palpitatii - ATAC DE PANICA - Practicati tehnici de relaxare; consultati un medic sau un fizioterapeut in caz de atacuri persistente - Efectele fizice ale atacurilor de panica pot fi declansate de respiratie rapida.Atacurile de obicei inceteaza intr-un sfert de ora sau mai putin.

9)Amorteli sau furnicaturi intr-o mana,brat sau coapsa dupa statul sau dormitul intr-o anumita pozitie - INTINDEREA SAU PRESAREA UNUI NERV,SAU SCADEREA FLUXULUI DE SANGE CARE ALIMENTEAZA UN NERV - Miscati-va putin membrele sau ridicati-va in picioare; senzatia dispare in cateva momente - Acesta senzatie de "mii de ace",temporara,este normala si nu indica o boala de fond
preluat de pe net.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu