Pentru cititorii blogului

INVATA... ”Iti trimit o lumina, ca sa te imbratiseze cu iubire, Iti trimit o lumina, ca sa te aline cu iubire. Ca si tu sa iubesti, sa respecti si sa pretuiesti Acea fiinta unica ce tu insuti esti, Precum si fiecare fiinta a acestei lumi, Fiecare unica, fiecare s...peciala si fiecare mult iubita. Fie ca tu sa poti vedea bunatatea si frumusetea ta Reflectata oriunde ai privi, dar si in ochii celor care te privesc. Fie ca tu sa gasesti multumirea si uimirea copilareasca In fata darurilor pe care ni le ofera, din abundenta, Viata. Fie ca splendoarea fiintei tale Sa fie ghidul care sa iti calauzeasca limbajul, gandurile si actiunile. Fie ca durerea si frica cu care te-ai confruntat poate vreodata Sa se transforme in putere, intelegere si compasiune. Fie ca lumina fiintei tale sa radieze pace si armonie, Oriunde vei pasi si oriunde te vei afla. Fie ca fiinta ta sa cunoasca bucuria si fericirea, Facand din fiecare clipa o sarbatorire a vietii. Fie ca bunastarea si generozitatea ta Sa fie daruri pe care chiar tu insuti le impartasesti in jurul tau. Si fie ca bunatatea sufletului tau sa-i mangaie pe cei din jurul tau, ca un balsam vindecator, ca parfumul dulce al florilor. Fie ca tu sa ai parte de intregire, de sanatate si de bine, Si sa-i imbratisezi cu compasiunea ta si pe cei care sunt in suferinta. Fie ca lumina puritatii si perfectiunii tale Sa imprastie aburii discordiei, disperarii sau conflictului. Fie ca inteligenta si intelepciunea mintii tale deschise catre Infinit Sa-ti confere claritate, chiar si atunci cand lumea pare pierduta in confuzie. Fie sa cunosti si sa ai credinta in faptul ca esti perfect iubit, perfect ingrijit si perfect ajutat de catre Iubirea Infinita a Divinitatii - acum si intotdeauna. Fie ca sa ai cu adevarat parte de comoara fermecata a Recunostintei, care face ca totul sa devina Paradis. Si fie ca tu sa poti sa te opresti putin in fiecare zi, Ca sa-ti reamintesti aceasta binecuvantare. Prin care sa invoci adevarata splendoare a fiintei tale, Si sa oglindesti si tu, pentru ceilalti, splendoarea fiintei lor adevarate. Iti trimit aceasta raza de lumina, Ca sa vindece cu iubire, tot ceea ce este de vindecat.”Nota* Nicio terapie prezentata pe acest site nu inlocuieste vizita la medic,controlul medical si recomandarile primite .

luni, 20 decembrie 2010

Cum iti intaresti masa musculara,alimente

Specialistii americani au alcatuit un top al celor mai recomandate alimente pentru intarirea musculaturii, informeaza steadyhealth.com. Le poti consuma la fiecare masa, nu au un continut caloric ridicat si nu exista riscul de a castiga in greutate, daca dieta este dublata de exercitii de forta si intretinere.

Nu ai nevoie de suplimente sau combinatii chimice periculoase pentru intarirea musculaturii. Nu trebuie decat sa faci loc celor zece cele mai bune alimente pentru masa musculara si in cateva luni vei avea trupul mult dorit.

Pestele este ideal pentru masa musculara. Tonul, sardinele, somonul sunt surse sigure de aminoacizi si acizi grasi omega 3, esentiali pentru intarirea musculaturii si protejarea tesuturilor si articulatiilor.

Specialistii recomanda cel putin trei mese consistente de peste pe saptamana, pentru a avea musculatura dorita intr-un timp scurt. Cartofii fac si ei parte din topul celor mai potrivite alimente pentru musculatura.

Sunt o sursa sigura de potasiu si antioxidanti, iar rolul lor este de a regenera si a reface tesuturile. Alte alimente bogate in potasiu, cu aceleasi efecte asupra dietei tale sunt portocalele, laptucile, pepenele galben si piperul adaugat la fiecare mancare.

Iaurtul este nelipsit din alimentatia fiecarei persoane care face miscare si vrea sa scape de depozitele de grasime. Produsele lactate sunt surse de vitamina D, care imbunatatesc structura osoasa si ajuta la intarirea musculaturii.

Semintele de dovleac fac si ele parte din topul celor mai recomandate alimente pentru intarirea musculaturii. Sunt bogate in magneziu si asigura anduranta musculara pe timpul antrenamentelor.

Ouale sunt surse de proteine, de care ai nevoie in fiecare zi. Contin si vitamina A, D si E si pot fi consumate in orice moment al zilei. Spanacul este sursa de fier de care ai nevoie zilnic. Iti intareste masa musculara si asigura energia si forta de care ai nevoie pentru a face fata antrenamentelor.

Rosiile de sezon sunt ideale pentru salatele pe care le vei consuma seara. Sunt recomandate pentru consumul zilnic, indiferent daca sunt proaspete sau in mancare. Merele sunt si ele in topul alcatuit de specialistii americani. Au proprietati antioxidante si le poti alterna cu desrtul de capsuni, cu acelasi efect benefic asupra intaririi musculaturii.

Nu uita de apa, cea mai importanta sursa de energie pentru un organism sanatos. Hidratarea este esentiala pe tot parcursul zilei, cu atat mai mult cu cat ai adoptat un regim de miscare solicitant.
http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/grasimi/top-zece-alimente-pentru-masa-musculara-1004694

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu