Pentru cititorii blogului

INVATA... ”Iti trimit o lumina, ca sa te imbratiseze cu iubire, Iti trimit o lumina, ca sa te aline cu iubire. Ca si tu sa iubesti, sa respecti si sa pretuiesti Acea fiinta unica ce tu insuti esti, Precum si fiecare fiinta a acestei lumi, Fiecare unica, fiecare s...peciala si fiecare mult iubita. Fie ca tu sa poti vedea bunatatea si frumusetea ta Reflectata oriunde ai privi, dar si in ochii celor care te privesc. Fie ca tu sa gasesti multumirea si uimirea copilareasca In fata darurilor pe care ni le ofera, din abundenta, Viata. Fie ca splendoarea fiintei tale Sa fie ghidul care sa iti calauzeasca limbajul, gandurile si actiunile. Fie ca durerea si frica cu care te-ai confruntat poate vreodata Sa se transforme in putere, intelegere si compasiune. Fie ca lumina fiintei tale sa radieze pace si armonie, Oriunde vei pasi si oriunde te vei afla. Fie ca fiinta ta sa cunoasca bucuria si fericirea, Facand din fiecare clipa o sarbatorire a vietii. Fie ca bunastarea si generozitatea ta Sa fie daruri pe care chiar tu insuti le impartasesti in jurul tau. Si fie ca bunatatea sufletului tau sa-i mangaie pe cei din jurul tau, ca un balsam vindecator, ca parfumul dulce al florilor. Fie ca tu sa ai parte de intregire, de sanatate si de bine, Si sa-i imbratisezi cu compasiunea ta si pe cei care sunt in suferinta. Fie ca lumina puritatii si perfectiunii tale Sa imprastie aburii discordiei, disperarii sau conflictului. Fie ca inteligenta si intelepciunea mintii tale deschise catre Infinit Sa-ti confere claritate, chiar si atunci cand lumea pare pierduta in confuzie. Fie sa cunosti si sa ai credinta in faptul ca esti perfect iubit, perfect ingrijit si perfect ajutat de catre Iubirea Infinita a Divinitatii - acum si intotdeauna. Fie ca sa ai cu adevarat parte de comoara fermecata a Recunostintei, care face ca totul sa devina Paradis. Si fie ca tu sa poti sa te opresti putin in fiecare zi, Ca sa-ti reamintesti aceasta binecuvantare. Prin care sa invoci adevarata splendoare a fiintei tale, Si sa oglindesti si tu, pentru ceilalti, splendoarea fiintei lor adevarate. Iti trimit aceasta raza de lumina, Ca sa vindece cu iubire, tot ceea ce este de vindecat.”Nota* Nicio terapie prezentata pe acest site nu inlocuieste vizita la medic,controlul medical si recomandarile primite .

duminică, 31 octombrie 2010

Reteta cu usturoi

Se spune că această reţetă a fost găsită pe o inscripţie egipteană, tradusă şi transmisă din generaţie în generaţie.
Acest leac este preluat dintr-o carte de tratamente tibetane, şi are efecte multiple asupra organismului :
  • curăţă organismul de depozitele de lipide şi calciu;
  • ameliorează schimbul general de substanţe ;
  • vasele sanguine devin elastice;
  • previne infarctul miocardic;
  • previne stenocardia, scleroza, paralizia, formarea diverselor tumori;
  • dispare senzaţia de vâjâit în urechi;
  • ameliorează vederea.

Cum se prepară?

tratament usturoiSe curăţă şi se spală 350 g usturoi (indicat este să fie luat de la ţărani) şi se pisează într-un vas de lemn sau de porţelan. Cu lingura de lemn se cântăresc 200 g din masa respectivă, de dedesubt, unde sucul este abundent, se pun într-un recipient de sticlă, se toarnă peste 200 ml alcool de 96 grade. Recipientul se închide etanş, şi se păstrează la macerat, la întuneric şi într-un loc răcoros timp de 10 zile, după care masa de substanţă se strecoară printr-o sită  deasă şi se stoarce.
Tratamentul poate începe la 2-3 zile după prepararea amestecului. Se vor bea picăturile cu lapte cald, strict după tabelul ce urmează (lapte, 1/4 pahar şi cu 15-20 minute înainte de masă). Se va urma tratamentul până la epuizarea cantităţii de medicament. Cura nu se va repeta mei devreme de 5 ani!
Dacă în cursul tratamentului reţeta este respectată strict, organismul întinereşte.
Ziua administrăriiDoză(în picături) Mic DejunDoză(în picături) PrânzDoză(în picături) Cină
1222
2456
3789
4101112
5131415
6151413
7121110
8987
9654
10321
11252525

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu