Pentru cititorii blogului

INVATA... ”Iti trimit o lumina, ca sa te imbratiseze cu iubire, Iti trimit o lumina, ca sa te aline cu iubire. Ca si tu sa iubesti, sa respecti si sa pretuiesti Acea fiinta unica ce tu insuti esti, Precum si fiecare fiinta a acestei lumi, Fiecare unica, fiecare s...peciala si fiecare mult iubita. Fie ca tu sa poti vedea bunatatea si frumusetea ta Reflectata oriunde ai privi, dar si in ochii celor care te privesc. Fie ca tu sa gasesti multumirea si uimirea copilareasca In fata darurilor pe care ni le ofera, din abundenta, Viata. Fie ca splendoarea fiintei tale Sa fie ghidul care sa iti calauzeasca limbajul, gandurile si actiunile. Fie ca durerea si frica cu care te-ai confruntat poate vreodata Sa se transforme in putere, intelegere si compasiune. Fie ca lumina fiintei tale sa radieze pace si armonie, Oriunde vei pasi si oriunde te vei afla. Fie ca fiinta ta sa cunoasca bucuria si fericirea, Facand din fiecare clipa o sarbatorire a vietii. Fie ca bunastarea si generozitatea ta Sa fie daruri pe care chiar tu insuti le impartasesti in jurul tau. Si fie ca bunatatea sufletului tau sa-i mangaie pe cei din jurul tau, ca un balsam vindecator, ca parfumul dulce al florilor. Fie ca tu sa ai parte de intregire, de sanatate si de bine, Si sa-i imbratisezi cu compasiunea ta si pe cei care sunt in suferinta. Fie ca lumina puritatii si perfectiunii tale Sa imprastie aburii discordiei, disperarii sau conflictului. Fie ca inteligenta si intelepciunea mintii tale deschise catre Infinit Sa-ti confere claritate, chiar si atunci cand lumea pare pierduta in confuzie. Fie sa cunosti si sa ai credinta in faptul ca esti perfect iubit, perfect ingrijit si perfect ajutat de catre Iubirea Infinita a Divinitatii - acum si intotdeauna. Fie ca sa ai cu adevarat parte de comoara fermecata a Recunostintei, care face ca totul sa devina Paradis. Si fie ca tu sa poti sa te opresti putin in fiecare zi, Ca sa-ti reamintesti aceasta binecuvantare. Prin care sa invoci adevarata splendoare a fiintei tale, Si sa oglindesti si tu, pentru ceilalti, splendoarea fiintei lor adevarate. Iti trimit aceasta raza de lumina, Ca sa vindece cu iubire, tot ceea ce este de vindecat.”Nota* Nicio terapie prezentata pe acest site nu inlocuieste vizita la medic,controlul medical si recomandarile primite .

joi, 14 februarie 2013

Plante care ajuta la mentinerea pielii frumoase,stomac sanatos...

3 plante utile pentru sanatatea stomacului tau 
1. Coriandrul, contra balonării
Balonarea sau abdomen umflat reprezintă senzaţia de mărire a abdomenului ca urmare a acumulării de gaze în intestine. De multe ori, regimul de post sau, din contră, mesele îmbelşugate, pot duce la balonări.
Faceţi o infuzie dintr-o linguriţă de fructe zdrobite la 250 ml de apă clocotită, se infuzează 15 minute, se bea fracţionat, în timpul unei zile, între mese.
2. Ghimbirul stinge acidul din stomac
Ceaiul de rădăcină de ghimbir este indicat în această perioadă. Adăugaţi o linguriţă de rădăcină de ghimbir proaspăt rasă într-o cană cu apă fierbinte.
Rădăcina se lasă în cană timp de 10 minute, iar apoi se bea ceaiul obţinut. Această plantă are capacitatea de a relaxa muşchii ce susţin peretele esofagului, astfel încât acidul din stomac nu este împins către esofag.
3. Cimbrul te scapă de crampe
Când apar crampe la stomac, luaţi o linguriţă de cimbru, maceraţi-o în 1 lingură de apă rece, timp de 5 minute. Acest macerat se introduce în 250 ml de apă clocotită, se infuzează 15 minute, se strecoară şi se consumă 2 căni pe zi.
 

6 ponturi ca să nu mai ai pete pe piele 
Petele pigmentare apar din cauza stresului, a modificărilor hormonale, a alimentaţiei sărace în nutrienţi şi, de asemenea, odată cu înaintarea în vârstă.
Ce poţi face pentru a scăpa de inesteticile pete brune de pe piele:
1. Aplică pe zona pătată zeamă de lămâie.
2. Înainte de culcare, masează zona afectată cu ulei de cocos, iar dimineaţa clăteşte cu apă călduţă.
3. Prepară un amestec din două linguri de pulbere de coajă de portocală măcinată şi iaurt. Pune pe piele, după care spală cu apă rece, când amestecul se usucă.
4. Fierbe 10 minute o legătură de pătrunjel în puţină apă, filtrează şi adăugă linguri de suc de lămâie, înmoaie o dischetă demachiantă în acest lichid şi apoi tamponează zonele afectate.
5. Exfoliază-ţi pielea o dată pe săptămână. În acest mod, vei îndepărta celulele moarte şi vei stimula regenerarea pielii.
6. Hrana zilnică trebuie să cuprindă multe fructe, în special lămâi şi portocale, roşii, castraveţi, căci acestea purifică sângele şi ajută la menţinerea strălucirii naturale a pielii.
 

7 tratamente naturiste pentru durerile de cap
 
Durerile de cap sunt cumplite. Te apuca fix când ti-e lumea mai draga, aproape niciodata nu trec dupa prima pastila si de fiecare data îti strica planurile. Uita de drumurile la farmacie si încearca sa te faci bine apelând la remedii naturiste!
1. Bea o solutie formata din apa, zahar si coriandru.
2. Prepara o pasta din sare de mare si usturoi pisat. Adauga peste aceasta 200 de mililitri de lapte.
3. Uneori, durerile de cap pot fi cauzate de gazele excesive din stomac. Pentru a scapa de acestea, bea un pahar cu apa calduta, peste care stoarce zeama de la o lamâie proaspata.
4. Un alt remediu poate fi pasta de scortisoara (care se obtine din pudra amestecata cu putina apa). Se aplica pe cap, sub forma de compresa.
5. Mai poti încerca un masaj cu ulei de nuca de cocos.
6. Minuni va face si masajul cu ulei de migdale. Frectioneaza- ti fruntea si muschii inferiori ai gâtului.
7. Daca durerile de cap te chinuie de mai multa vreme, mai ales dimineata, încearca un tratament de durata. Imediat cum te trezesti, ia un mar, umezeste-l, apoi trece-l prin sare si consuma-l. La final, bea un pahar cu apa calduta. Pentru rezultate sigure, repeta acest “ritual” naturist timp de zece zile consecutiv.
Nu sari peste mese!
Ca sa nu devii o victima a durerilor de cap frecvente, nu sari peste mese. Mânânca alimente bogate în calciu, proteine, vitamina C, vitamina B12 si vitamina D. Evita excesul de brânza, ciocolata si carne de miel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu