Pentru cititorii blogului

INVATA... ”Iti trimit o lumina, ca sa te imbratiseze cu iubire, Iti trimit o lumina, ca sa te aline cu iubire. Ca si tu sa iubesti, sa respecti si sa pretuiesti Acea fiinta unica ce tu insuti esti, Precum si fiecare fiinta a acestei lumi, Fiecare unica, fiecare s...peciala si fiecare mult iubita. Fie ca tu sa poti vedea bunatatea si frumusetea ta Reflectata oriunde ai privi, dar si in ochii celor care te privesc. Fie ca tu sa gasesti multumirea si uimirea copilareasca In fata darurilor pe care ni le ofera, din abundenta, Viata. Fie ca splendoarea fiintei tale Sa fie ghidul care sa iti calauzeasca limbajul, gandurile si actiunile. Fie ca durerea si frica cu care te-ai confruntat poate vreodata Sa se transforme in putere, intelegere si compasiune. Fie ca lumina fiintei tale sa radieze pace si armonie, Oriunde vei pasi si oriunde te vei afla. Fie ca fiinta ta sa cunoasca bucuria si fericirea, Facand din fiecare clipa o sarbatorire a vietii. Fie ca bunastarea si generozitatea ta Sa fie daruri pe care chiar tu insuti le impartasesti in jurul tau. Si fie ca bunatatea sufletului tau sa-i mangaie pe cei din jurul tau, ca un balsam vindecator, ca parfumul dulce al florilor. Fie ca tu sa ai parte de intregire, de sanatate si de bine, Si sa-i imbratisezi cu compasiunea ta si pe cei care sunt in suferinta. Fie ca lumina puritatii si perfectiunii tale Sa imprastie aburii discordiei, disperarii sau conflictului. Fie ca inteligenta si intelepciunea mintii tale deschise catre Infinit Sa-ti confere claritate, chiar si atunci cand lumea pare pierduta in confuzie. Fie sa cunosti si sa ai credinta in faptul ca esti perfect iubit, perfect ingrijit si perfect ajutat de catre Iubirea Infinita a Divinitatii - acum si intotdeauna. Fie ca sa ai cu adevarat parte de comoara fermecata a Recunostintei, care face ca totul sa devina Paradis. Si fie ca tu sa poti sa te opresti putin in fiecare zi, Ca sa-ti reamintesti aceasta binecuvantare. Prin care sa invoci adevarata splendoare a fiintei tale, Si sa oglindesti si tu, pentru ceilalti, splendoarea fiintei lor adevarate. Iti trimit aceasta raza de lumina, Ca sa vindece cu iubire, tot ceea ce este de vindecat.”Nota* Nicio terapie prezentata pe acest site nu inlocuieste vizita la medic,controlul medical si recomandarile primite .

joi, 25 octombrie 2012

Bolile provocate de paraziti

Ştiaţi că organismul nostru  este colonizat de o
mulţime de paraziţi care ,,mănâncă" zilnic din noi?
Vreţi să accepaţi sau nu, realiatea este că toţi avem în noi diferite specii de paraziţi care ne consumă substanţele nutritive şi ne expun  unor    boli înfiorătoare.
 
Toţi oamenii au?
Fără excepţie! 
Vă aduc la cunoştinţă că oamenii de pe planetă se împart în 2 categorii: 
1. Oameni care se detoxifică (periodic)  de paraziţi. 
2. Oameni care NU se detoxifică de paraziţi. 
Aşadar nici NU se pune problema organismului neinfestat. Suntem cu toţii mult prea expuşi, cu atât mai  mult în aceste vremuri cu aer poluat, apă murdară şi mâncare infestată.
 
Partea bună este că...
... dacă avem un stil de viaţă sănătaos şi  echilibrat, care ne asigură un sistem imunitar puternic, corpul nostru este capabil să ţină cât de cât sub control majoritatea paraziţilor cu care ne infestăm. ÎNSĂ dacă nu avem grijă de sănătatea noastră, avem toate  şansele  ca  mai devreme sau mai târziu paraziţii să ne  producă o grămadă de boli.
 
Legătura dintre paraziţi şi boli  
După mai multe experiemente, cercetătoarea Hulda Clark a ajuns la concluzia că multe din bolile cu care se confruntă omenirea în  zilele noastre sunt produse de un anume parazit. Ea a scris despre aceste descoperiri revoluţionare şi în cartea "Vindecarea tuturor formelor de cancer", pe care v-o recomandăm chiar dacă nu aveţi cancer.
 
Cercetătoarea a descoperit prin experimente că:
 
+ organismele TUTUROR  pacinetilor bolnavi de cancer erau supraîncarcate cu parazitul Fasciolops is buskii (un vierme plat).
 
+ TOŢI pacienţii cu boli de piele erau supra-infestaţ i cu viermi cilindrici (oxiuri, limbrici etc).
 
+ TOŢI pacienţii cu acnee rosacee erau puternic infestaţi cu parazitul Leishmania.
 
+ TOŢI diabeticii  aveau trematodul pancreatic al bovinelor - Eurytrema.
 
+ TOŢI cei care suferă de migrene au nematodu l Strongyloides.
 
+ personele cu ASTM au ascarizii în plămâni.
 
+ Multe persoane care fac infarct au  viermi în inima. 
 
+ Paraziţii care ajung la creier produc BOLI PSIHICE, în special schizofrenia .
 
+ Persoanele care transpiră excesiv noaptea sunt suprainfestate cu ascarazi.
 
Şi lista poate continua.
 
Aşadar Hulda Clark a tras concluzia că paraziţii reprezintă o componentă esenţială în producerea  a 90% din bolile cu care oamenii se confruntă în ziua de astăzi.
 
De ce sunt paraziţii periculoşi?
 
Paraziţii colonizează de obicei colonul şi intestinul subţire al oamenilor, unde pot produce boala  chron sau polipi, însă pot rămâne şi inofensivi  dacă gazda are un sistem imunitar puternic şi o floră intestinală echilibrată.
 
Partea proastă incepe atunci când paraziţii reuşesc să treacă din intestine în restul organismului şi se instalează în alte organe, incep să apară bolile. Trecerea din intestine în alte organe se poate realiza pe fondul unei flore intestinale dezechilibrate, şi DOAR în condiţiile în care organismul este infestat cu alcool izopropilic.
 
 Atenţie! Paraziţ ii nu pot supravieţui în alte organe în afară de intestin, decât în prezenţa  ALCOOLULUI IZOPROPILIC ( un produs   secundar al industriei petrolului, folosit ca solvent).
CUM ajunge alcoolul izopropilic în corpul tău?
Foarte simplu, deoarece e o substanţă la care suntem cu totii expuşi în aceste vremuri. El se găseşte în: majoritatea şampoanelor (şi pătrunde prin piele în corp), în sucurile din comerţ, în produsele cosmetice, în apa de gură, în fixativul pentru păr, în toate produsele pentru bărbierit, în cafeaua decofeinizată, în cerealele prelucrate, în diferite medicamente… şi lista poate continua. 
Mai mult decât atât, specia comună de bacterii clostridium produce alcool izopropilic în intestinul tău. 
Ideea e că suntem atât de expuşi încât chiar NU avem cum să ne ferim. Asta e realitatea, oricât de înfiorător ar suna. 
Însă vestea bună este că Dumnezeu ne-a lăsat în natură exact leacurile de care avem nevoie,   pentru a ne curăţa periodic organismul de paraziţi.
 
Programul 100% natural de eliminare a paraziţilor - Are la bază 3 PLANTE:
 
+ PELINUL (capsule sau ceai)
+ CUIŞOARELE (recomand cuişoare întregi, în locul capsulelor)
+ Tinctura din COAJĂ DE NUC NEGRU
 
Aceste 3 ingrediente luate împreună au potenţialul să omoare majoritatea speciilor de paraziţi care  ne colonizează corpul.
Mai mult sunt 100% NATURALE, iar ingredientele se pot găsi la oricare magazin naturist (mai puţin tinctura de nuc negru, care se găseşte mai rar în magazine, însă se găseşte lejer pe internet).
 
Durează 3 săptămâni !
Iată programul pe cele 3 săptămâni: * După cum vedeţi tratamentul are 2 FAZE: 
1. Faza de început (deparazitarea) - în care se face tratament intesiv pentru a elimina paraziţii şi ouale acumulate.
2. Faza de menţinere - în care se ia  o dată pe săptămană tratamentul, pentru a preveni o nouă  suprainfestare - pe care ar fi bine să-l ţineţi regulat, toată viaţa.
Adică: O dată în fiecare săptămână veţi lua 2 linguriţe de tinctură de nuc negru, 7 capsule de pelin şi 7 capsule de cuişoare (aproximativ 3 linguriţe de cuişoare întregi). 
 
Simplu, nu?
Respectând aceste principii vom ajuta  ENORM corpul în lupta cu paraziţii, la care suntem cu toţii expuşi în fiecare zi.
 
Alte  remedii care ajută în lupta cu paraziţii:
1. Usturoiul
Deşi este cunoscut pentru calităţile antiparazitare, antifungice, antibacteriene şi de antibiotic natural pe care le are, beneficiile usturoiului merg mult   mai departe de atât. Eu de exemplu în ultimii 2 ani n-am luat niciun medicament alopat, indiferent că am avut ferbă   39-40. De fiecare dată când răcesc îmi fac un suc de lămâie şi mănânc câţiva căţei de USTUROI. În aceşti 2 ani n-am fost răcit niciodată mai mult de 3 zile, iar tratamentul nu a dat niciodată greş.
 
2. Argila
Un alt supliment MIRACULOS. Şi nu exageraz deloc. E unul din cele mai bune remedii pentru paraziţi, însă are multe alte beneficii.
Curăţă intreg oganismul de toxine şi metale grele, purifică sângele, detoxifică ficatul, detoxifică intestinele,  echilibrează glandele endocrine, ajută flora intestinală, are efect antidepresiv şi antistres, repară leziuniile din întreg tubul digestiv (de la gingivită, roşu în gât, gastrită, intestin iritabil.până la hemoroizi),   şi foarte multe alte beneficii.
Administrare:  Deşi se găseşte şi sub formă de capsule, eu recomand argila pulbere sau granule, care se lasă într-o cană cu apă de seara până dimineaţa. Dimineaţa se amestecă şi se bea apa argiloasă tulbure. Nu uitaţi că Dumnezeu ne-a făcut din ţărână.
 
3. Nuca de cocos
Este plin internetul de articole despre beneficiile antipara zitare, antibacte riene şi în special antifungice  ale uleiului de cocos. Se poate consuma ulei de cocos natural, însă eu recomand nuca de cocos întreagă pentru rezultate mai bune. 
Ţin minte că am citit pe un forum despre unu băiat relativ sănătos, care a decis să faca o cură de două săptămâni cu ulei de cocos, deoarece auzise că este sănătos. În timpul celor două săptămâni i s-a întâmplat de două ori să  defecheze un pumn de viermi. Groaznic nu-i aşa? 
 
4. Seminţe CRUDE de dovleac
Aproximativ 50  de seminţe de dovleac dimineaţa pe stomacul gol, era cura împortiva paraziţilor recomandată de regretatul Valeriu  Popa.
Acest remediu are capacitatea să omoare cele  mai comune specii de paraziţi.
 
5. Fibrele vegetale
Este esenţial să elimini regulat materiile fecale. Constipaţ ia (neeliminarea fecalelor la mai mult de 48 de ore) duce inevitabil la dezvoltarea şi înmulţirea paraziţilor, deoarece le oferi mediul perfect pentru devzoltare. 
Mai multe despre fibre am scris în articolul despre Detoxifierea Colonului  100% Natural.
 
6. Probioticele si Prebioticele
Flora intestinală este bariera dintre paraziţii, bacteriile dăunătoare şi viruşii din intestin şi restul organismului. O floră intestinală echilibrată şi sănătoasă va lăsa doar nutrienţii necesari să treacă în organism, blocând orice altceva.
Pentru a menţine această floră sănătoasă este esenţial să consumăm regulat probiotice şi prebiotice.
 
* Probioticele  sunt bacterii benefice precum cele din intestin, care se găsesc în produsele fermentate, în special IAURTUL şi KEFIRUL.
Atenţie! 
Iaurtul făcut de casă bate la orice oră d.p.d.v calitativ, orice iaurt din comerţ. Aşadar mai bine cumpăraţi lapte proaspăt de la ţărani şi puneţi-l la prins, decât să daţi banii pe cel din comerţ, făcut exclusiv pentru a produce cât mai mulţi bani, şi atât.
 
* Prebioticele  sunt alimentele care hrănesc bacteriile benefice din flora intestinală: cicoarea, napul, ceapa crudă, usturoiul crud, sparanghelul, tărâţele de grâu, fasolea şi mazărea, spanacul şi legumele cu frunze verzi, bananele, ovăzul etc. După cum se vede prebioticele se găsesc într-o gamă largă de alimente, aşa că aveţi de unde alege.
 
7. Vitamina C
Vitamina C joacă un rol esenţial în funcţionarea optimă a organismului, cu atât mai mult în eliminarea eficientă a paraziţilor. 
ATENŢIE! Vitamina C de calitate NU se  găseşte în capsule, ci în grădină! Vitamina C e un micronutrient format din: Rutina, Bioflavonoide, Factorul K, Factorul J, Factorul P, Tyrosinasa, Ascorbinogen, Acid ascorbic. Suplimente le din farmacii cu Vitamina C   conţin doar acid ascorbic, în timp ce Vitamina C din natură are TOATE componentele. 
Stiaţi că ardeiul verde conţine cel puţin triplu vitamina C faţă de citrice? 
Măceşele  1500-2000 mg  Vit. C /100g. 
Arderiul verde  1600-1800 mg Vit. C/100g. 
Cătina   670 mg Vit. C /100g. 
Pătrunjelul 150 mg Vit. C /100g.
 Kiwi   120-180 mg Vit. C  /100g.
 Coacăzele 55-215 mg Vit. C  /100g.
 Portocalele  53 mg Vit. C  /100g 
*Ideea e că, există destule surse de vitamina C în natură! Nu e nevoie să optezi pentru capsule.
 
8. Altele:
Am prezentat mai sus pe cele mai comune şi mai accesibile, însă asta nu înseamnă că sunt  sigurele. Mai au proprietăţi antiparazitare: 
* Argintul Coloidal * Sâmburii de grepfrut şi de lămâie 
* Aloe vera 
* Propolisul 
* Pau d'Arco 
* MMS (Mineral Miracle Solution)
* Iodul (Sub formă de iodură de potasiu sau soluţie lugol)
Şi lista poate continua.
 
Rotatia alimentelor
Ca orice organism viu, paraziţii au capacitatea de a se adapta în timp şi de a deveni imuni la alimentele sau plantele care ar fi trebuit să-i omoare.
De aceea, nu veţi avea rezultate consumând doar usturoi în fiecare zi sau doar seminţe de dovleac  în fiecare zi. Cea mai înţeleaptă alegere este ROTATIA ALIMENTELOR.
Adică o săptămâna consumăm multă nucă de cocos, în urmatoarea seminţe de dovleac, apoi trecem la argilă şi aşa mai departe.
Astfel nu numai că paraziţii nu pot dezvolta rezistenţă, dar vom fi capabili să omorâm o gamă mult mai largă de specii, deoarece nu toate  speciile mor de la acelaşi aliment.
 
Oricum regimul HULDEI CLARK este punctul de plecare, deoarece cele 3 componente (nucul negru, pelinul şi cuişioarele) sunt o combinaţie
care omoară majoritatea speciilor de paraziţi.în mai puţin de 3 săptămâni.
 
 
                        Cu stimă, 
                  Valer TURCIN, Cercetător ştiinţific 
 articol preluat de pe forumul Teranat(din email)
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu