Pentru cititorii blogului

INVATA... ”Iti trimit o lumina, ca sa te imbratiseze cu iubire, Iti trimit o lumina, ca sa te aline cu iubire. Ca si tu sa iubesti, sa respecti si sa pretuiesti Acea fiinta unica ce tu insuti esti, Precum si fiecare fiinta a acestei lumi, Fiecare unica, fiecare s...peciala si fiecare mult iubita. Fie ca tu sa poti vedea bunatatea si frumusetea ta Reflectata oriunde ai privi, dar si in ochii celor care te privesc. Fie ca tu sa gasesti multumirea si uimirea copilareasca In fata darurilor pe care ni le ofera, din abundenta, Viata. Fie ca splendoarea fiintei tale Sa fie ghidul care sa iti calauzeasca limbajul, gandurile si actiunile. Fie ca durerea si frica cu care te-ai confruntat poate vreodata Sa se transforme in putere, intelegere si compasiune. Fie ca lumina fiintei tale sa radieze pace si armonie, Oriunde vei pasi si oriunde te vei afla. Fie ca fiinta ta sa cunoasca bucuria si fericirea, Facand din fiecare clipa o sarbatorire a vietii. Fie ca bunastarea si generozitatea ta Sa fie daruri pe care chiar tu insuti le impartasesti in jurul tau. Si fie ca bunatatea sufletului tau sa-i mangaie pe cei din jurul tau, ca un balsam vindecator, ca parfumul dulce al florilor. Fie ca tu sa ai parte de intregire, de sanatate si de bine, Si sa-i imbratisezi cu compasiunea ta si pe cei care sunt in suferinta. Fie ca lumina puritatii si perfectiunii tale Sa imprastie aburii discordiei, disperarii sau conflictului. Fie ca inteligenta si intelepciunea mintii tale deschise catre Infinit Sa-ti confere claritate, chiar si atunci cand lumea pare pierduta in confuzie. Fie sa cunosti si sa ai credinta in faptul ca esti perfect iubit, perfect ingrijit si perfect ajutat de catre Iubirea Infinita a Divinitatii - acum si intotdeauna. Fie ca sa ai cu adevarat parte de comoara fermecata a Recunostintei, care face ca totul sa devina Paradis. Si fie ca tu sa poti sa te opresti putin in fiecare zi, Ca sa-ti reamintesti aceasta binecuvantare. Prin care sa invoci adevarata splendoare a fiintei tale, Si sa oglindesti si tu, pentru ceilalti, splendoarea fiintei lor adevarate. Iti trimit aceasta raza de lumina, Ca sa vindece cu iubire, tot ceea ce este de vindecat.”Nota* Nicio terapie prezentata pe acest site nu inlocuieste vizita la medic,controlul medical si recomandarile primite .

miercuri, 29 februarie 2012

Homeopate pentru insomnii

Prezentam o lista a unor remedii homeopate cu efect curativ asupra insomniei.
Arnica
Este folosita in cazul suprasolicitarilor fizice, a oboselii si cand simtiti patul tare si inconfortabil.
Omar
Este folosit pentru insomnia cronica provocata de socuri emotionale, spaime, vesti proaste sau alte suparari.
Arsenicum albumFolosit pentru starile de somnolenta din timpul zilei si starile de neliniste din timpul noptii (cosmaruri si vise chinuitoare).
Calciu fosfat
Cand aveti dificultati in trezirea matinala, pentru durerile de dinti la sugari, stari de anxietate, iritabilitate, stari de neliniste.
Causticum
Folosit pentru copii care fac in pat in timpul noptii. Acest incident se datoreaza sensibilitatii excesive manifestata si prin schimbari neasteptate de comportament sau frica de intuneric.
Musetel
Pentru copii care au pielea iritata si nu pot fi linistiti, pentru insomnie cauzata de dureri de dinti, colici sau nervozitate, pentru plansete in timpul somnului.
Este antidotul perfect pentru abuzul de cafea care cauzeaza insomnie si neliniste pe parcursul noptii continuand cu cosmaruri.
Cocculus laurifoliusSe foloseste in cazul suprasolicitarilor si epuizarilor (schimbari ale mediului). Nopti nedormite (stresul privind ingrijirea persoanelor bolnave).
Coada calului
Pentru copii care uda patul in timp ce dorm (subdezvoltarea sistemului nervos).
Ignatia amara
Folosit in cazul somnolentelor cauzate de socuri, stres emotional sau suparare. Pentru extenuari fizice si psihice, irascibilitate.
Kali phosEste util la pacientii suferind de anxietate, stari de frica, tulburari ale stomacului (voma, stari de voma), surmenaj, colaps mental (neurastenie) si fizic (febra musculara), isterie (stres si suprasolicitare), insomnie, terori nocturne.
Nux vomicaExcelent pentru persoanele care sunt iritabile sau care sufera de  somnolenta (cauzata de sedative sau de epuizare mentala). Pentru insomnii cauzate de abuz de alcool sau de mancare (mancaruri picante). Pentru cazuri in care o persoana nu poate sa adoarma noaptea si are stari de somnolenta ce apar inainte sa sune ceasul desteptator.
OpiumFolosit in situatii in care o persoana este somnolenta, dar nu poate sa doarma (se simte inconfortabil in pat) si pentru somn obositor.
Deditel mareFolosit in cazul cosmarurilor, pentru situatii de agitatie in somn, stari de sufocare, pentru insomnii cauzate de mancaruri grele.
Sepia officinalis
Folosit in oboseala fizica, depresie si stres mental. Pentru iritabilitate si somnolenta din timpul zilei, dureri de cap, greata si ameteala datorata oboselii.
Sulfura
Folosit pentru starile de stres care impiedica odihna (somn nelinistitor), pentru cosmaruri, insomnie, treziri repetate in timpul noptii.
Tuia
Folosit pentru persoanele care se trezesc cu dureri musculare, care au friguri noaptea , care vorbesc in somn, pentru cosmaruri si dureri de cap.

sursa: armonianaturii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu