Pentru cititorii blogului

INVATA... ”Iti trimit o lumina, ca sa te imbratiseze cu iubire, Iti trimit o lumina, ca sa te aline cu iubire. Ca si tu sa iubesti, sa respecti si sa pretuiesti Acea fiinta unica ce tu insuti esti, Precum si fiecare fiinta a acestei lumi, Fiecare unica, fiecare s...peciala si fiecare mult iubita. Fie ca tu sa poti vedea bunatatea si frumusetea ta Reflectata oriunde ai privi, dar si in ochii celor care te privesc. Fie ca tu sa gasesti multumirea si uimirea copilareasca In fata darurilor pe care ni le ofera, din abundenta, Viata. Fie ca splendoarea fiintei tale Sa fie ghidul care sa iti calauzeasca limbajul, gandurile si actiunile. Fie ca durerea si frica cu care te-ai confruntat poate vreodata Sa se transforme in putere, intelegere si compasiune. Fie ca lumina fiintei tale sa radieze pace si armonie, Oriunde vei pasi si oriunde te vei afla. Fie ca fiinta ta sa cunoasca bucuria si fericirea, Facand din fiecare clipa o sarbatorire a vietii. Fie ca bunastarea si generozitatea ta Sa fie daruri pe care chiar tu insuti le impartasesti in jurul tau. Si fie ca bunatatea sufletului tau sa-i mangaie pe cei din jurul tau, ca un balsam vindecator, ca parfumul dulce al florilor. Fie ca tu sa ai parte de intregire, de sanatate si de bine, Si sa-i imbratisezi cu compasiunea ta si pe cei care sunt in suferinta. Fie ca lumina puritatii si perfectiunii tale Sa imprastie aburii discordiei, disperarii sau conflictului. Fie ca inteligenta si intelepciunea mintii tale deschise catre Infinit Sa-ti confere claritate, chiar si atunci cand lumea pare pierduta in confuzie. Fie sa cunosti si sa ai credinta in faptul ca esti perfect iubit, perfect ingrijit si perfect ajutat de catre Iubirea Infinita a Divinitatii - acum si intotdeauna. Fie ca sa ai cu adevarat parte de comoara fermecata a Recunostintei, care face ca totul sa devina Paradis. Si fie ca tu sa poti sa te opresti putin in fiecare zi, Ca sa-ti reamintesti aceasta binecuvantare. Prin care sa invoci adevarata splendoare a fiintei tale, Si sa oglindesti si tu, pentru ceilalti, splendoarea fiintei lor adevarate. Iti trimit aceasta raza de lumina, Ca sa vindece cu iubire, tot ceea ce este de vindecat.”Nota* Nicio terapie prezentata pe acest site nu inlocuieste vizita la medic,controlul medical si recomandarile primite .

miercuri, 4 ianuarie 2012

ILUZIILE PE CARE LE AMPLIFICAM SAU PUTEREA SCHIMBARII ?

Traim intr-o lume in care alegerile pe care la facem, deciziile pe care le luam, precum si actiunile noastre, se realizeaza sub inpulsul unor energii mentale a caror setari, de cele mai multe ori, nu ne apartin si nici macar nu reprezinta valorile noastre materiale, morale sau spirituale.... Ele sunt efectul energiilor (cu o incarcatura puternica de vibratie), cu care propria energie (de regula de o putere scazuta ca intensitate si frecventa de vibratie), a interferat dealungul timpului si continua sa interfereze. Lumea nostra fizica este in mare parte formata si dominata de ILUZII. O dorinta, este o iluzie inca nematerializata pe plan fizic. Teama este o proiectie a mintii, care de asemenea este ireala, itr-u-cat obiectul temerii inca nu exista sub forma materializata...deci este tot o iluzie. Toate visurile noastre sunt iluzii...si majoritatea lor raman in acest stadiu... parte din ele s-ar putea totusi materializa in lucruri concrete prin puterea vointei..., iesind astfel din lumea imaginara a mintii noastre. Dezamagitor, este faptul ca majoritatea dintre noi nu constientizam ca lucrurile stau astfel. Respingem si refuzam sa acceptam faptul ca, mare parte a vietii o traim ca parte sau ca angrenaj al visurilor "celor puternici"... renuntand la visuri sau la speranta propriilor impliniirii. O facem asta zi de zi, de multe ori chiar 40-50 de ani, mergand la servici si devenind un instrument si un angrenaj pus in slujba realizarii visurilor si telurilor celorlalti.....care nici macar nu converg catre propriile scopuri sau visuri. Majoritatea dintre noi stingem cu buna stiinta, altii din ignoranta.... flacara iubirii sau a sperantei... Permitem ca in inima si sufletele noastre, sa se infiripeze... samburele indoielii... pe care apoi il tot hranim si o alimentam prin suferinta... si "plangeri de mila", pana sfarsim in a materializa in lumea fizica, continutul temerii noastre.
Care e solutia? - CONSTIENTIZARE a tot ceea ce nu ne este prielnic (ca valori morale, etice sau spirituale)... ; - INTELEGERE motivelor si a mecanismelor prin care aceste "cauze" ne trag inapoi, anuland credinta si increderea in implinirea telurile si scopurile noastre... intelegand ca nemultimirile noastre, sunt doar efectel (lumilor (trairilor) noastre mentale, emotionale sau spirituale)... "rodu" care nu mai poate fi schimbat!!!; - DISOCIEREA, sau detasarea de "mediul" neprielnic (iesind di starea semi robotica in care ne tin setarile nevoilor biologice si dependenta de placeri fizice) si de lucrurile (obiceiurile) care ne fac rau, invatand lectia si platind-o prin iertare; RE-SETAREA, sau reconditionarea programelor noastre mentale distructive, pe care aceasta le deruleaza (fara ca noi sa ne dorim sa intervenim). E nevoie sa formam obiceiuri si deprinderi noi (mai sanatoase) renuntand le cele vechi si paguboase (setate in mintile noastre de altii...), care nu ne mai sunt de folos. E nevoie sa iertam tot ceea ce ne-a creat suferinta, si sa intoarcem curajosi, o fila noua a unui destin fericit. AVEM CU TOTII SOLUTIILE IN NOI. PUTEM SA NE RE-CREAM LUMEA (din interiorul nostru spre exterior) ASA CUM O DORIM,... prin materializarea unor iluzii fericite ce ne apartin si asupra carora avem si ne pastram mereu controlul...si o facem in mod constient. Avem insa nevoie de credinta, vointa, speranta si multa rabdare. INDOIALA...nu va face altceva decat sa continuie sa ne scurga energiile benefice... asemeni unui cauciuc gaurit...in care oricat aer am baga... el va continua sa se dezumfle mereu! 
Celor ce vreti sa atrageti schimbarea in viata voastra si credeti in puterea voastra de a o face..., va stau cu drag la dispozitie, alaturi de echipa din care fac parte.


Sandor Kasza

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu