Pentru cititorii blogului

INVATA... ”Iti trimit o lumina, ca sa te imbratiseze cu iubire, Iti trimit o lumina, ca sa te aline cu iubire. Ca si tu sa iubesti, sa respecti si sa pretuiesti Acea fiinta unica ce tu insuti esti, Precum si fiecare fiinta a acestei lumi, Fiecare unica, fiecare s...peciala si fiecare mult iubita. Fie ca tu sa poti vedea bunatatea si frumusetea ta Reflectata oriunde ai privi, dar si in ochii celor care te privesc. Fie ca tu sa gasesti multumirea si uimirea copilareasca In fata darurilor pe care ni le ofera, din abundenta, Viata. Fie ca splendoarea fiintei tale Sa fie ghidul care sa iti calauzeasca limbajul, gandurile si actiunile. Fie ca durerea si frica cu care te-ai confruntat poate vreodata Sa se transforme in putere, intelegere si compasiune. Fie ca lumina fiintei tale sa radieze pace si armonie, Oriunde vei pasi si oriunde te vei afla. Fie ca fiinta ta sa cunoasca bucuria si fericirea, Facand din fiecare clipa o sarbatorire a vietii. Fie ca bunastarea si generozitatea ta Sa fie daruri pe care chiar tu insuti le impartasesti in jurul tau. Si fie ca bunatatea sufletului tau sa-i mangaie pe cei din jurul tau, ca un balsam vindecator, ca parfumul dulce al florilor. Fie ca tu sa ai parte de intregire, de sanatate si de bine, Si sa-i imbratisezi cu compasiunea ta si pe cei care sunt in suferinta. Fie ca lumina puritatii si perfectiunii tale Sa imprastie aburii discordiei, disperarii sau conflictului. Fie ca inteligenta si intelepciunea mintii tale deschise catre Infinit Sa-ti confere claritate, chiar si atunci cand lumea pare pierduta in confuzie. Fie sa cunosti si sa ai credinta in faptul ca esti perfect iubit, perfect ingrijit si perfect ajutat de catre Iubirea Infinita a Divinitatii - acum si intotdeauna. Fie ca sa ai cu adevarat parte de comoara fermecata a Recunostintei, care face ca totul sa devina Paradis. Si fie ca tu sa poti sa te opresti putin in fiecare zi, Ca sa-ti reamintesti aceasta binecuvantare. Prin care sa invoci adevarata splendoare a fiintei tale, Si sa oglindesti si tu, pentru ceilalti, splendoarea fiintei lor adevarate. Iti trimit aceasta raza de lumina, Ca sa vindece cu iubire, tot ceea ce este de vindecat.”Nota* Nicio terapie prezentata pe acest site nu inlocuieste vizita la medic,controlul medical si recomandarile primite .

marți, 3 mai 2011

Osteoporoza tratata prin gemoterapie

Osteoporoza est caracterizată prin reducerea masei osoase şi apariţia unor grade diferite de fragilitate osoasă care cresc riscul de fractură. Vârsta, imobilizarea prelungită, tulburările hormonale, unele afecţiuni neoplazice, fumatul sunt factori implicaţi în apariţia osteoporozei. De asemenea poate apare în contextul a numeroase boli precum diabetul zaharat, malnutriţia, afecţiuni hepatice.
Scăderea masei scheletice este o manifestare generală a înaintării în vârstă. Pierderea osoasă legată de vârstă debutează mai precoce la femei şi are evoluţie mai rapidă care se agravează perimenopauză. De aceea se foloseşte termenul de osteoporoză postmenopauză.
Osteoporoza poate debuta cu o fractură (la nivelul coloanei vertebrale, femurului, radiusului) sau se poate manifesta prin dureri lombare şi apariţia unor tasări vertebrale.
Măsurile generale în tratamentul osteoporozei constau într-o dietă care să conţină o cantitate adecvată de proteine, calciu şi vitamina D.
Gemoterapia alături de mişcarea fizică uşoară şi regulată, alimentaţia echilibrată bazată în special pe alimente vegetale poate ameliora simptomatologia şi incetini evoluţia bolii.
Iată o schemă alcătuită din 3 preparate gemoterapice utilă în osteoporoză: dimineaţa 2 ml Extract din mlădiţe de Merişor- Vaccinium vitis idaea MG=D1, prânz 2 ml Extract din mlădiţe de Mur- Rubus fructicosus MG=D1, seara 2 ml Extract din mlădiţe de Sequoia- Sequoia gigantea MG=D1.
Această schemă se administrează timp de 2 luni şi se poate continua cu: Extract din muguri de Coacăz negru- Ribes nigrum MG=D1 2 ml dimineaţa, Extract din muguri de Jneapăn- Pinus montana MG=D1 2 ml la prânz şi Extract din muguri de Viţă de vie- Vitis vinifera MG=D1 2 ml seara. După o pauză de 1-2 luni aceste scheme se pot repeta.

Dr. Simona Bărnuţiu


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu