Pentru cititorii blogului

INVATA... ”Iti trimit o lumina, ca sa te imbratiseze cu iubire, Iti trimit o lumina, ca sa te aline cu iubire. Ca si tu sa iubesti, sa respecti si sa pretuiesti Acea fiinta unica ce tu insuti esti, Precum si fiecare fiinta a acestei lumi, Fiecare unica, fiecare s...peciala si fiecare mult iubita. Fie ca tu sa poti vedea bunatatea si frumusetea ta Reflectata oriunde ai privi, dar si in ochii celor care te privesc. Fie ca tu sa gasesti multumirea si uimirea copilareasca In fata darurilor pe care ni le ofera, din abundenta, Viata. Fie ca splendoarea fiintei tale Sa fie ghidul care sa iti calauzeasca limbajul, gandurile si actiunile. Fie ca durerea si frica cu care te-ai confruntat poate vreodata Sa se transforme in putere, intelegere si compasiune. Fie ca lumina fiintei tale sa radieze pace si armonie, Oriunde vei pasi si oriunde te vei afla. Fie ca fiinta ta sa cunoasca bucuria si fericirea, Facand din fiecare clipa o sarbatorire a vietii. Fie ca bunastarea si generozitatea ta Sa fie daruri pe care chiar tu insuti le impartasesti in jurul tau. Si fie ca bunatatea sufletului tau sa-i mangaie pe cei din jurul tau, ca un balsam vindecator, ca parfumul dulce al florilor. Fie ca tu sa ai parte de intregire, de sanatate si de bine, Si sa-i imbratisezi cu compasiunea ta si pe cei care sunt in suferinta. Fie ca lumina puritatii si perfectiunii tale Sa imprastie aburii discordiei, disperarii sau conflictului. Fie ca inteligenta si intelepciunea mintii tale deschise catre Infinit Sa-ti confere claritate, chiar si atunci cand lumea pare pierduta in confuzie. Fie sa cunosti si sa ai credinta in faptul ca esti perfect iubit, perfect ingrijit si perfect ajutat de catre Iubirea Infinita a Divinitatii - acum si intotdeauna. Fie ca sa ai cu adevarat parte de comoara fermecata a Recunostintei, care face ca totul sa devina Paradis. Si fie ca tu sa poti sa te opresti putin in fiecare zi, Ca sa-ti reamintesti aceasta binecuvantare. Prin care sa invoci adevarata splendoare a fiintei tale, Si sa oglindesti si tu, pentru ceilalti, splendoarea fiintei lor adevarate. Iti trimit aceasta raza de lumina, Ca sa vindece cu iubire, tot ceea ce este de vindecat.”Nota* Nicio terapie prezentata pe acest site nu inlocuieste vizita la medic,controlul medical si recomandarile primite .

luni, 12 iulie 2010

remedii homeopatice pentru alcoolism si alte afectiuni.....

Vindecare prin homeopatie(articol preluat de pe net)

Suprafunctia glandei tiroide

Remediu homeopatic Lycopus
„Din cauza medicamentelor puternice luate dupa un colaps cardiac am inceput sa sufar de o suprafunctie a glandei tiroide care dupa tratamentul diverselor medici (printre altele cu jod radioactiv) a devenit si mai grava. Am pierdut repede din greutate si au inceputa sa apara zile si saptamani foarte critice in privinta sanatatii. Dupa doi ani am dat de un medic homeopat cu experienta care a reusit dupa un an de tratament sa-mi normalizeze functia glandei tiroide. Ca remediu el a folosit in principal „Lycopus”. Lycopus este probabil singurul remediu natural care este in in mod special stare sa franeze suprafunctia glandei tiroide si sa o reguleze. Am luat Lycopus timp indelungat in concentratia D4 (de trei ori pe zi itre 7-10 picaturi in apa) si mi-a ajutat nemaipomenit de bine dupa exterientele negative cu medicamentele chimice. Bineinteles ca tratamentul homeopatic nu are voie sa fie deranjat de tratamentul cu medicamente chimice efectuat in acelasi timp ( si in special de cafea si cofeina sau de mustar si iuteli, carnea de porc, care opresc efectul remediilor homeopatice). Foarte recomandabil a fost si o masa fara carne, caci carnea mareste functia glandei tiroide.”
Vajait de rechi şi ameteala
Caradol
“Sotul meu sufera la 69 de ani de vajait de rechi permanent şi de ameteala. I-am recomandat sa i-a un remediu homeopatic cu numele “Caradol” de la Firma Schuh din Koeln. Este un remediu pe baza de plante pe care l-am recomandat la multi cunoscuti. Acest remediu este recunoscut şi rambursat şi de asigurarea medicala. Deja dupa 14 zile a aparut o ameliorare uimitoare, chiar şi in cazuri grele, cu atât mai mult cu cât Caradolul largeste venele. Sotul meu ia de atunci cate o sticluta de caradol pe an şi de atunci nu a mai avut vajait în rechi. Şi doctorul ii prescrive acest remediu atunci cand il roaga.”
Sinuzita
Luffa, remediu homeopatic
„ Acum catva ani am avut o sinuzita acuta grava. Un doctor homeopat mi-a prescris remediul Luffa in mai mult concentratii: D6, D12 si D15, cate 3 tablete pe zi incepand cu D6. In primele zile dupa ce le-am luat nu am simtit nimic. Dupa aceea insa au inceput sa actioneze. Din nas a iesit in fiecare zi o mucoasa galbena si verde. Dupa trei saptamani aceasta a incetat si sinuzita mea a fost vindecata. Altfel ar fi trebuit sa fiu operat si sa fie facute punctii dureroase, care foarte des nu aduc la vindecare completa” .
Injuraturi
Annarcadium orientale D200
„Boala „injuraturii” este demult cunoscuta in homeopatie. Remediul potrivit impotriva acestei boli se numeste Annarcadium orientale, facut dintr-un copac indian. Pacientilor mei le dau 5 globule din concentratia D200. Acest remediu are intradevar o influenta surprinzatoare. Un pacient care inainte injura si blestema totul in jurul lui a deveit deodata din nou linistit si a incetat cu inguratul.” ( Medic homeopat B.C.)
Nastere grea
Remedii homeopatice
„Am gasit intr-o carte despre homeopatie experienta unei moase care ajutase la mai multe mii de nasteri in profesiunea ei. Cand nepoata ei, care acea o constitutie firava a devenit gravida, moasa a banuit o nastere grea. Si ea i-a prescris nepoatei un remediu homeopatic care sa-i usureze nasterea, remedii pe care i le-a dat in ultimile 4 saptamani de sarcina: Arnica D4, Pulsatilla D4, Cimifuga D4, Caulophyllum D4. Cate o globula din aceste remedii a fost luat intotdeauna seara si dimineata in mod alternativ, asa incat la fiecare 2 zile era luat din fiecare remediu cate o globula. Moasa a spus dupa nastere ca nicodata nu a vazut o nastere mai usoara decat la nepoata ei. Doctorii homeopatici cunosc aceste remedii foarte bine ca fiind folositoare la nastere, nou este aici numai aceasta combinatie din cele patru remedii precum si modul de administrare, care nu se poate gasi in nici o carte despre homeopatie cunoscuta mie.. (Dr. Med. Dent. E.B)
Brutalitate, violenta, manie, capricii
Remediu homeopatic
„O femeie de 28 de ani era foarte nefericita ca barbatul ei era manios si nervos si o batea la orice contradictie. El o mintea des si era asa de capricios incat des nu mai vorbea cu ea 1-2 saptamani. El a primit o singura globula de Nux Vomica 200. O saptamana mai tarziu caracterul lui a inceput sa se schimbe. Mania lui a disparut aproape de tot, nu a mai mintit aproape de loc iar capriciile nu tineau mai mult de jumatate pana la 1 ora. Ameliorarea insa a progresat treptat. Dupa 4 luni nervozitatea, mania, tendinta de a minti si a fi capricios au disparut si omul incearca sa faca pe plac membriilor familiei” J.P. Gallavardin, medic homeopat.
Alcoolism
J.P. Gallavardin, medic homeopat scrie:
„Am tratat cu succes peste 50% din pacientii alcoolici, daca cauza bolii nu era ereditara. .. la cei mai multi li s-au dat remediile de partenerii lor fara ca ei sa stie (in apa, bauturi).
In cartile despre homeopatie se afla peste 40 de remedii care pot ajuta la alcoolism. Acestea functioneaza atunci cand se potrivesc la aspectele sufletesti si corporale ale pacientului. .. mai jos voi arata remediile care s-au dovedit cele mai eficace, in ordinea eficacitatii si succesului care l-am avut cu ele.
Din aceste remedii se da cel care se potriveste cel mai vine la bolnavul respectiv, cate o doza ( 6-7 globule) la fiecare 2,3, 4,, 6, 7 saptamani in concentratia 200. (se topeste sub limba sau se dizolva in apa care se bea incet )
Aceste remedii pot vindecat boala complet sau temporar. In afara de asta ele pot impiedica simptomele care apar la betie, simptome care sunt descrise la fiecare remediu. In afara de asta, remediile protrivite potrivite se pot da in plus pentru a combate alte simptome. Atunci ele se dau in dilutia de 3, 6, 12, sau 30. Cate 6-8 globule se dizolva intr-o jumatate de pahar cu apa proaspata. Din acest pahar se bea la fiecare 5,10,15 si 20 de minute cate o lingurita.
Dosajul
Cu cat doza are o potenta mai mare cu atat mai mult tine efectul ei. Deci dozele cu numar mai mic trebuie date mai des decat cele cu numar mare.
Unei femei cu migrene de dimineata ii ajuta o doza de Nux Vomica 200 timp de 1-2 saptamani in timp de o doza de Nux Vomica 10000 intre 6 si 12 luni.
Se pare ca doza de 200 si 10000 nu numai ca is face efectul mai mult timp dar si are o influenta mai adanca asupra organismului. De aceea se pot da diluatia de 3,6,12 de la remedii diferite la boli aleatoare si usoare fara ca efectul indelungat al unei dilutii de 200 si 10000 sa fie oprita. Dilutia de 3 sau 6 poate des sa fie cel mai bun remediu atunci cand cea de 200 si 10000 este prea puternica. Nu se poate spune insa ca efectul unul remediu este cu atat mai puternic cu cat este mai mare dilutia. La unele boli sunt mai eficiente dilutiile de 3 si 6 in doze mai mari.
1. Nux vomica
Indicata la:
Oameni violenti care se supara usor , care sunt manati de griji sau dor sa bea.. Scuipa des.
Oameni de natura blanda, sensibili care devini violenti, injura sau plang atunci dupa ce au baut.
Tendinta catre gelozie, sinucidere inainte si dupa betie
In timpul betiei tendinta catre tristete, impotenta sau supraexcitare sexuala
Cerinta lacoma de vin rosu sau alb, bere, absint si rom.
Oameni smecheri si cu doua fete care tendeaza la constipatie, vomitat, aciditate la stomac si deranjamente de digestie.
Oameni care beau din cauza lipsei de loc de munca sau ocupatie
Femei care beau in timpul sarcinii
Jucatori de noroc, fumatori, risipitori, risipitori numai ca urmare a laudei de sine, zgraciti fara de familia proprie insa generosi catre straini.
Oameni care nu fug de societate, insa de familie.
2. Lachesis
Indicata la:
Oameni cu caracter prost cu care nu este bine sa te imprietenesti.
Oameni care se lasa ispititi la facutul de crime si violenta, violuri, razbunatori, rai, gelosi, invidiosi, perversi sexual.
Oameni care vorbesc inainte si in timpul betiei fara oprire
Spun in timpul betiei ceea ce nu ar spune fara a fi beti
Lacomie la tarii si absint, rom
Cand risipitori cand zgarciti
Usuratici, fara minte
Potrivit la oameni care au pierdu pe cineva iubit
Adulti care se comporta ca copiii
Se potriveste cateodata la hoti.
Fumatori
Nu pot sa traiasca fara sex
Fete tinere care vor neaparat sa se marite
Mari risipitori
3. Sulfur
Indicata la:
Oameni cu scoarte pe piele ( flechten)
Cei care au hemoroizi.
Mereu pe drumuri, harnici.
Adorm tarziu. Somn lung dar nu odihnitor
Isi pierde timpul in mod inutil
Bea in secret
Lipsa de datoria raspunderii, nu vrea sa-si faca datoria
Dorinta de a bea bere si vin
Bland inainte de abea, violent dupa ce a baut
Inteligenta crescuta in timpul betiei
Spun in timpul betiei ceea ce nu ar spune fara a fi beti
Oameni grasi si corpulenti
Dorinta de a fura si minti
Invidiosi
Se potriveste cateodata la oameni sireti si escroci
Fumatori, jucatori de jocuri de noroc

4. Calcarea carbonis



Indicata la:
Oameni grasi si corpulenti

Oameni car enu au simtul datoriei si nici nuvor sa-si faca datoria
Nu fac servicii altora cu placare
Nu suporta anumite persoane fara motiv
Dorinta de a fura si minti
Oameni invidiosi, razbunatori, rai insa care nu au tendinte sexuale prea mari
Se potirveste si la jucatori de jocuri de noroc
Cand zgarciti, cand risipitori.
Nu pot sa refuze nici un pahar de vin
5. Hepar sulfuris
Indicata la:
Lipsit de iubire, intotdeauna nemultumit, manios pana la ucidere
Se lasa ispititi la fapte rele
6. Hepar sulfuris
Indicata la:
Oameni rai, razbnunatori, fara crutare si gelosi
Tendinte criminale
Tendinta de sinucidere
Oameni carora le e mereu sete si beau orice, pana si apa
Tendinta de vomitat si in special de diaree
Tendinta puternica de a urmari pe alti
7. Petroleum
Indicata la:
Betivi fara energie si vointa care nu pot refuza nici un pahar
Vomita dupa ce au baut mai mult decat putea
Vorbesc mult cand sunt beti
8. Staphysgria
Indicata la:
Betivi care au abuzat de excese sexuale. Cred ca prin alcool primesc pofte noi de sex.
Prefera lichioruri dulci in loc de tarie
Tristi si inainte si in timpul betiei
9. Pulsatilla
Indicata la:
Oameni care cred ca bautura le ajuta la digestie. Digestia lor este intradevar slaba.
Tristi in timpul betiei
Fricosi, chiar lasi
Gelosi, invidiosi, ura
Convulsii dupa betie cu contuzii puternice la membre: Nux Vomica, Belladona
Gelozie: Nux Vomica, Lachesis, Pulsatilla, Staphysagria si inainte de toate Hyscocyamus niger.
Violenta: Nux vomica, Hepar, Veratrum album, Hyoscyamus
Distruge in jurul lui la manie: Veratrum, Belladona
Vrea sa ucida: Belladona, Hepar, Hyoscyamus
Vrea sa se omoare: Arsenicum, Nux vomica, Belladona
Foarte vesel: Opium, Coffea
Joaca comedie: Stramonium, Belladona
Inteligent: Sulfur, Calcarea carbonica
Adoarme: Opium, Belladona
Nu poate sa adoarma: Nux vomica, Coffea
Vorbeste neincetat: Lachesis,Causticum,Hepar, Petroleum, Magneisa carbonica
Chef de cearta: Stramonium, Hyocyamus, Ignavia, Causticum
Este jignitor: Nux vomica, Ignatia, Causticum
Prost dispus, morocanos inainte si in timpul betiei: Hydrastis canadensis, Nux vomica, Causticum, Lachesis
Vrea sa se dezgoleasca: Hyoscyamus
Supraexcitat sexual: Nux vomica, China, Phosphorus, Cantharis si in mod special Causticum
Spune ce nu ar spune cand nu este beat: Lachesis, Beladonna, Sulfur.
Sub influenta la Nux Vomica de exemplu se poate ca un bautor care se imbata inainte la un pahar de vin sa se imbete dupa tratament de abia dupa o sticla sau invers. La un alcoolic care primeste remediile fara sa stie se poate sa i se diminueze setea de vin, în timp ce altuia sa i se va face scarba sa mai bea vin… Altii isi schimba caracterul sau temporar anumite insusiri se aceentueaza…
Cazuri
O doamna de 28 de ani bea de sase ani de zile, aşa incat barbatul dorea sa se desparta de ea. Incepuse sa bea în timpul sarcinii. I-am dat 6-7 globule de Nux Vomica ( Globulele s-au lasat sa se dilueze 15 minute intr-o jumatate de pahar de apa, dupa aia s-a amestecat apa 8-10 minute cu lingurita, s-a pus intr-o supa şi s-a amestecat bine. Aceasta supa sa constituie intreaga masa şi sa nu mai i se dea alatceva sa manance inainte sau dupa. Insa globulele se pot da şi în apa, ceai, chiar şi în vin sau tari, sau direct pe limba pentru a fi subte). Doamna a primit remediul fara sa stie şi a fost vindecata complet de alcoolism.
O alta doamna care era patrona unui bar a sosit la mine sa o vindec spunand ca este fortata sa bea din cauza profesiunii şi m-a intrebat daca nu am ceva sa-i dau ca sa nu mai aiba chef sa bea. I-am dat Nux Vomica 6-7 globule în concentratia 200 pe limba. Dupa 3 saptamani a venit din nou sa-mi spuna ca nu mai are chef sa bea deloc. Dupa o recidiva la 2-3 luni i-am mai dat inca o doza de Nux Vomica 200 care a vindecat-o complet.
Un barbat casatorit de 39 de ani bea de 10 ani, era risipitor, manios, doritor de cearta şi morocanos. Dupa cate o doza de Lachesis 200 la un imterval de 2 luni şi inca una dupa un an de la prima doza a fost vindecat complet. Desi la sfarsit sotia în parasise şi el nici macar nu stia unde se afla, el nu a recidivat.
Un barbat de 68 de ani, nepotul unui alcoolic şi fiul unei mame rele la suflet bea de 34 de ani în special tarie. Are un caracter rau şi este manios. Cand e beat injura şi jigneste timp de 6 ore neintrerupt. Din cauza la tratamentului dat s-a redus treptat timpul acesta la numai 1 ora. Tratamentul a fost aşa:
30.3 o doza de Causticum 200
11.5 Nici un succes. O doza de Lachesis 200.
2.6 Nici un succes. O doza de Petroleum 200.
23.6. Vorbeste mai puţin, doar 2-3 ore. Petroleum 3000
13.7 Jigneste mai puţin. Petroleum 1000
24.8. Nu a s-a mai imbatat de la 1.8 şi jigneste mai puţin pe fica lui
23.11. Imbunatatiri ale caracterului
11.1 anul urmator: s-a imbatat de mai multe ori
8.2. s-a imbatat de mai multe ori. Plange. Causticum 200
1.3 mai linistit, dar rau. Poate este numai o inrautatire temporara din cauza remediului
29.3 Inca este rau, vrea sa-l ucida pe vecin şi familia: Hepar 200. Dupa aceea ameiliorare stabila
18.10 : recidiva. Hepar 200
9.01 anul urmator: Stare buna stabila.. Hepar 3000
De atunci numai cateva recidive care au fost vindecate cu Petroleum 10000.
Un barbat bea pana la 30 pahare de absint pe zi. Dupa o singura doza de Causticum 200, pe care a primit-o fara sa stie a primit o scarba aşa de mare pentru Absint şi chiar şi pentru vin incat nu numai ca numai a baut, dar chiar putea şi sa vada cum beau altii.
La un tata şi ginere care beau mult Absint li s-a dat fara stirea lor cate o doza de Lachesis 200 la unul şi celuilalt o doza de Nux Vomica 200. La amandoi li s-a creat o aşa de mare scarba pentru aceasta bautura incat sotiile lor care erau de fata au putut fi martorii urmatoare conversatii: “Nu gasesti şi tu ca Absintul nu mai este bun ? - Intradevar. Cand am baut mai inainte un pahar era prost. Lumea nu ar trebui sa mai bea absint, ca nu se mai face cum trebuie. - Şi eu cred la fel. Nu o sa mai beau deacum inainte nici un absint.
Gelozie
“O fata tanara a venit la mine spunandu-mi “ Domnule doctor, am auzit ca puteti schimba caracterul unui om, faceti va rog asta la sora mea !
Are 30 de ani şi o fata urata. Acum cateva saptamani un baiat mi-a cerut mana şi de atunci sora mea a fost amarata ca nimeni nu ii cere ei mana. Acum a devenit aşa de geloasa şi imi arata atata ura şi manie incat nu mai pot sa stau cu ea impreuna. Daca ramane aşa va trebui sa ma mut.” I-am precris o doza de Lachesis 200. Trei saptamani mai tarziu fata mi-a spus ca la doua zile dupa ce sora ei a luat remediul şi-a revenit deodata la normal aşa ca putut sa ramana în locuinta cu ea.

2 comentarii:

  1. Articol preluat de aici: http://www.leacuri.net/index-Dateien/homeopatie_marturii.htm

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nicu,am preluat acest articol din mail care avea scris doar asa:de pe net.Am specificat si eu acelasi lucru.dar,asa cum am mai spus,cu cat stie mai multa lume despre remedii cu atat mai bine.Felicitari celor care l-au conceput ca si articol.

      Ștergere