Pentru cititorii blogului

INVATA... ”Iti trimit o lumina, ca sa te imbratiseze cu iubire, Iti trimit o lumina, ca sa te aline cu iubire. Ca si tu sa iubesti, sa respecti si sa pretuiesti Acea fiinta unica ce tu insuti esti, Precum si fiecare fiinta a acestei lumi, Fiecare unica, fiecare s...peciala si fiecare mult iubita. Fie ca tu sa poti vedea bunatatea si frumusetea ta Reflectata oriunde ai privi, dar si in ochii celor care te privesc. Fie ca tu sa gasesti multumirea si uimirea copilareasca In fata darurilor pe care ni le ofera, din abundenta, Viata. Fie ca splendoarea fiintei tale Sa fie ghidul care sa iti calauzeasca limbajul, gandurile si actiunile. Fie ca durerea si frica cu care te-ai confruntat poate vreodata Sa se transforme in putere, intelegere si compasiune. Fie ca lumina fiintei tale sa radieze pace si armonie, Oriunde vei pasi si oriunde te vei afla. Fie ca fiinta ta sa cunoasca bucuria si fericirea, Facand din fiecare clipa o sarbatorire a vietii. Fie ca bunastarea si generozitatea ta Sa fie daruri pe care chiar tu insuti le impartasesti in jurul tau. Si fie ca bunatatea sufletului tau sa-i mangaie pe cei din jurul tau, ca un balsam vindecator, ca parfumul dulce al florilor. Fie ca tu sa ai parte de intregire, de sanatate si de bine, Si sa-i imbratisezi cu compasiunea ta si pe cei care sunt in suferinta. Fie ca lumina puritatii si perfectiunii tale Sa imprastie aburii discordiei, disperarii sau conflictului. Fie ca inteligenta si intelepciunea mintii tale deschise catre Infinit Sa-ti confere claritate, chiar si atunci cand lumea pare pierduta in confuzie. Fie sa cunosti si sa ai credinta in faptul ca esti perfect iubit, perfect ingrijit si perfect ajutat de catre Iubirea Infinita a Divinitatii - acum si intotdeauna. Fie ca sa ai cu adevarat parte de comoara fermecata a Recunostintei, care face ca totul sa devina Paradis. Si fie ca tu sa poti sa te opresti putin in fiecare zi, Ca sa-ti reamintesti aceasta binecuvantare. Prin care sa invoci adevarata splendoare a fiintei tale, Si sa oglindesti si tu, pentru ceilalti, splendoarea fiintei lor adevarate. Iti trimit aceasta raza de lumina, Ca sa vindece cu iubire, tot ceea ce este de vindecat.”Nota* Nicio terapie prezentata pe acest site nu inlocuieste vizita la medic,controlul medical si recomandarile primite .

miercuri, 30 iunie 2010

Nivele de masuratori pentru fiintele de lumina

Marile entitati de Lumina si Ingerii ne masoara tot timpul evolutia noastra spirituala pentru a tine istoricul evolutiei noastre personale. Nu este un control! Ei sunt doar curiosi de evolutia noastra.
1. Nivelul de vibratie spirituala
Nivelul de vibratie 1 – 150 - este pentru Regnul animal.
Nivelul de vibratie 150 – 300 – sunt umani care NU merg pe o cale spirituala.
Nivelul de vibratie 300 – 500 – sunt umani care merg pe o cale spirituala dar care raman blocati si dogmatizati pe aceste cai si le este foarte greu sa renunte si sa accepte Noua Energie.
Nivelul de vibratie 500 – 700 – sunt umanii care cauta calea spirituala dar prin mai multe directii. Au mai multa cunoastere.
Nivelul de vibratie 700 – 1000 – sunt umanii care au stari de trezire si iluminare.
Peste Nivelul de vibratie 1000 sunt Invatatorii si Maestrii Spirituali.
Pe planeta acum sunt multi cu nivele de vibratie foarte mari care fac parte din mai multe familii spirituale. In Shaumbra se poate ajunge pana la 1530 cu 12 spirale in ADN sau 1777 cu 36 spirale in ADN.
2. Nivelul de stralucire (FIINTA STRALUCITOARE)
Marile Entitati de Lumina ne transmit in cartile lui Tobias (Cartea Incorporarii, Shoud 11) despre cum ne vad ei pe noi. Ei ne vad dupa stralucirea pe care o radiem in jurul nostru.
Scala stralucirii divine este de la nivelul 1 la nivelul 10.
Nivelul 1 este o fiinta umana de o stralucire foarte, foarte joasa, si foarte putina Energie Divina curge din acea persoana.
Nivelul de stralucire 10 este cel mai mare nivel de stralucire unde acesta curge afara, fara obstacole, neinhibat, curge deschis si pur, are cea mai mare forta de viata a energiei.
Multi functioneaza intre 3 si 5, ceea ce inseamna inca jos. Aceasta datorita limitarilor, controalelor si restrictiilor pe care si le impun ei insusi si sistemele de incredere pe care le au.
Multi Shaumbra radiaza la inceput intre 4 si 6. Stralucirea este mai mare si mai luminata, dar au inca multe sisteme de credinta limitate care ii tin inapoi. Dar la sfarsitul facultatii Shaumbra, ei pot ajunge pana la nivelul maxim de 10.
3. Nivelul de iubire
Este iubirea pe care o radiezi din inima ta, in jurul tau. Oamenii au in general intre 1 – 3 milimetrii. Pe parcursul evolutiei acesta creste ajungand pana la 3 metrii si chiar mai mult. Atunci toate voalurile dispar si esti ACASA. Este momentul reintoarcerii la Soarele Prezentei Noastre.
Tot din masuratori fac parte si urmatorele:
4. Daca esti in noua energie sau nu.
5. Daca esti in facultatea Shaumbra sau nu.
6. Cate sigilii (ehivalentul chakrelor) sunt dechise in Astral si in plan fizic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu