Pentru cititorii blogului

INVATA... ”Iti trimit o lumina, ca sa te imbratiseze cu iubire, Iti trimit o lumina, ca sa te aline cu iubire. Ca si tu sa iubesti, sa respecti si sa pretuiesti Acea fiinta unica ce tu insuti esti, Precum si fiecare fiinta a acestei lumi, Fiecare unica, fiecare s...peciala si fiecare mult iubita. Fie ca tu sa poti vedea bunatatea si frumusetea ta Reflectata oriunde ai privi, dar si in ochii celor care te privesc. Fie ca tu sa gasesti multumirea si uimirea copilareasca In fata darurilor pe care ni le ofera, din abundenta, Viata. Fie ca splendoarea fiintei tale Sa fie ghidul care sa iti calauzeasca limbajul, gandurile si actiunile. Fie ca durerea si frica cu care te-ai confruntat poate vreodata Sa se transforme in putere, intelegere si compasiune. Fie ca lumina fiintei tale sa radieze pace si armonie, Oriunde vei pasi si oriunde te vei afla. Fie ca fiinta ta sa cunoasca bucuria si fericirea, Facand din fiecare clipa o sarbatorire a vietii. Fie ca bunastarea si generozitatea ta Sa fie daruri pe care chiar tu insuti le impartasesti in jurul tau. Si fie ca bunatatea sufletului tau sa-i mangaie pe cei din jurul tau, ca un balsam vindecator, ca parfumul dulce al florilor. Fie ca tu sa ai parte de intregire, de sanatate si de bine, Si sa-i imbratisezi cu compasiunea ta si pe cei care sunt in suferinta. Fie ca lumina puritatii si perfectiunii tale Sa imprastie aburii discordiei, disperarii sau conflictului. Fie ca inteligenta si intelepciunea mintii tale deschise catre Infinit Sa-ti confere claritate, chiar si atunci cand lumea pare pierduta in confuzie. Fie sa cunosti si sa ai credinta in faptul ca esti perfect iubit, perfect ingrijit si perfect ajutat de catre Iubirea Infinita a Divinitatii - acum si intotdeauna. Fie ca sa ai cu adevarat parte de comoara fermecata a Recunostintei, care face ca totul sa devina Paradis. Si fie ca tu sa poti sa te opresti putin in fiecare zi, Ca sa-ti reamintesti aceasta binecuvantare. Prin care sa invoci adevarata splendoare a fiintei tale, Si sa oglindesti si tu, pentru ceilalti, splendoarea fiintei lor adevarate. Iti trimit aceasta raza de lumina, Ca sa vindece cu iubire, tot ceea ce este de vindecat.”Nota* Nicio terapie prezentata pe acest site nu inlocuieste vizita la medic,controlul medical si recomandarile primite .

sâmbătă, 20 februarie 2010

rugaciune pentru arhangheli...

Este vorba despre:
Arhanghelul Mihail cu raza de lumina albastra a curajului si hotararii
Arhanghelul Jofiel cu raza de lumina galbena a intelepciunii si intelegerii
Arhanghelul Chamuel cu raza de lumina roz a iubirii, care e liantul Universului
Arhanghelul Gabriel cu raza de lumina alba a puritatii si echitatii
Arhanghelul Rafael cu raza de lumina verde a vindecarii si abundentei
Arhanghelul Uriel cu raza de lumina rubinie si aurie a pacii in familie si in lume
Arhanghelul Zadchiel cu raza de lumina violet a transmutarii negativului in pozitiv
Astfel, pe 17 februarie 2010 la ora 23:30 ii vei primi pentru 7 zile in casa ta si vei pregati un mic altar astfel:
- o lumanare alba ce trebuie sa arda in permanenta (fara sa o stingi) timp de 7 zile (se gasesc la unele florarii sau la Carrefour, intr-un recipient de plastic rosu in general)
- o floare alba
- un plic in care sa introduci o hartie pe care ai scris cele 7 dorinte ale tale, dintre care una sa fie pt Univers
- pe plic vei pune un mar pe care il vei manca dupa plecarea arhanghelilor.
Exact la ora 23:30, cand vor veni la tine, vei citi urmatoarea rugaciune:
"Intrati si fiti bineveniti, voi Arhangheli trimisi de..(numele persoanei care ti i-a trimis).
Va multumesc ca purificati si aduceti linistea in acest loc, in fiintele care traiesc in el si in cele care vin in acest loc.
Va multumesc pentru Bucuria, Armonia, Iubirea si Pacea pe care le creati prin realizarea Abundentei, acum, in viata mea si-n anturajul meu. Va multumesc pentru indeplinirea dorintelor dragi inimii mele."
Este indicat sa faci aceasta rugaciune in fiecare zi, sa meditezi, sa-i contempli pe Arhanghelii trimisi, indiferent de momentul zilei, dupa cum ai timp si dispozitia necesara.
Vor ramane la tine 7 zile si, dupa ce le vei multumi si-ti vei exprima recunostinta, ii vei trimite la 3 persoane la alegerea ta, cu acelasi mesaj.
Deci, vor pleca de la tine miercuri, 24 februarie 2010, ora 23:30.
Iti doresc sa ai o relatie frumoasa cu acesti Arhangheli si sa ii simti mereu prezenti in viata ta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu