Pentru cititorii blogului

INVATA... ”Iti trimit o lumina, ca sa te imbratiseze cu iubire, Iti trimit o lumina, ca sa te aline cu iubire. Ca si tu sa iubesti, sa respecti si sa pretuiesti Acea fiinta unica ce tu insuti esti, Precum si fiecare fiinta a acestei lumi, Fiecare unica, fiecare s...peciala si fiecare mult iubita. Fie ca tu sa poti vedea bunatatea si frumusetea ta Reflectata oriunde ai privi, dar si in ochii celor care te privesc. Fie ca tu sa gasesti multumirea si uimirea copilareasca In fata darurilor pe care ni le ofera, din abundenta, Viata. Fie ca splendoarea fiintei tale Sa fie ghidul care sa iti calauzeasca limbajul, gandurile si actiunile. Fie ca durerea si frica cu care te-ai confruntat poate vreodata Sa se transforme in putere, intelegere si compasiune. Fie ca lumina fiintei tale sa radieze pace si armonie, Oriunde vei pasi si oriunde te vei afla. Fie ca fiinta ta sa cunoasca bucuria si fericirea, Facand din fiecare clipa o sarbatorire a vietii. Fie ca bunastarea si generozitatea ta Sa fie daruri pe care chiar tu insuti le impartasesti in jurul tau. Si fie ca bunatatea sufletului tau sa-i mangaie pe cei din jurul tau, ca un balsam vindecator, ca parfumul dulce al florilor. Fie ca tu sa ai parte de intregire, de sanatate si de bine, Si sa-i imbratisezi cu compasiunea ta si pe cei care sunt in suferinta. Fie ca lumina puritatii si perfectiunii tale Sa imprastie aburii discordiei, disperarii sau conflictului. Fie ca inteligenta si intelepciunea mintii tale deschise catre Infinit Sa-ti confere claritate, chiar si atunci cand lumea pare pierduta in confuzie. Fie sa cunosti si sa ai credinta in faptul ca esti perfect iubit, perfect ingrijit si perfect ajutat de catre Iubirea Infinita a Divinitatii - acum si intotdeauna. Fie ca sa ai cu adevarat parte de comoara fermecata a Recunostintei, care face ca totul sa devina Paradis. Si fie ca tu sa poti sa te opresti putin in fiecare zi, Ca sa-ti reamintesti aceasta binecuvantare. Prin care sa invoci adevarata splendoare a fiintei tale, Si sa oglindesti si tu, pentru ceilalti, splendoarea fiintei lor adevarate. Iti trimit aceasta raza de lumina, Ca sa vindece cu iubire, tot ceea ce este de vindecat.”Nota* Nicio terapie prezentata pe acest site nu inlocuieste vizita la medic,controlul medical si recomandarile primite .

marți, 23 februarie 2010

apa de piramida

Apa de piramida

Despre efectul de piramida s-au scris nenumarate carti - unele intr-un stil stiintific riguros, altele intr-o maniera mai fantezista - insa valabilitatea fenomenului nu poate fi contestata. Despre ce este vorba? Majoritatea proceselor naturale care se desfasoara in organismele vii se intensifica si se armonizeaza atunci cand acestea sunt introduse in campul de forta al unei piramide construite, pastrand proportiile celebrului monument al faraonului Keops din Egipt. Cel mai puternic efect se obtine atunci cand organismele sunt plasate intr-un loc situat la o treime de la baza piramidei si la doua treimi de varful ei.
S-a constatat ca nu numai organismele vii, ci chiar si materia neinsufletita capata proprietati deosebite atunci cand sunt introduse in piramida. Apa tinuta in piramida (plasata la o treime de baza) devine, din punct de vedere microbiologic, mai pura, se pastreaza mai mult timp si, mai ales, atunci cand este administrata organismelor vii, are efecte stimulative asupra proceselor de crestere si efecte curative pentru o lista foarte lunga de afectiuni.
Daca ar fi sa judecam dupa aceasta lista, apa de piramida ar fi un panaceu, or, in realitate, nu este chiar asa. De fapt, aceasta apa se pare ca nu actioneaza asupra unei boli anume, ci chiar asupra organismului pe ansamblu, stimulandu-l sa se apere singur. Persoanele la care "prinde" cel mai bine tratamentul cu apa de piramida s-au dovedit a fi cele care se confrunta cu blocarea proceselor de eliminare a toxinelor si care prezinta o receptivitate foarte mare la factorii perturbatori din mediul exterior (cum ar fi poluarea aerului si a alimentelor, poluarea sonora, diferitele circumstante care genereaza stres psihic). Mai ales acestor persoane le este recomandata aceasta apa, in cazul unor afectiuni cum ar fi: astenia, constipatia, bolile de piele, tulburarile de asimilatie, apetitul dereglat, afectiunile digestive (colite, enterite, anaciditate). Dintre bolile mai grave, in care administrarea apei de piramida are efecte de exceptie, mentionam: cancerul, scleroza in placi, bolile virale recidivante, marea majoritate a afectiunilor autoimune. Cum se obtine si cum se pastreaza apa de piramida.
Pentru a obtine apa de piramida ne trebuie, fireste, in primul rand o piramida, si nu facuta oricum, ci respectand riguros proportiile celei din Egipt. Intrucat nu ne propunem in acest articol sa tinem un mic curs de geometrie, va sugeram fie sa va construiti singuri o piramida de sarma, fie sa va cumparati una gata facuta de la magazinele naturiste. Cel mai bun material pentru constructia acestor piramide miniaturale este, se pare, cuprul. Efectul este cu atat mai puternic, cu cat piramida este mai mare. Vasul in care este pusa apa este cel mai bine sa fie facut din portelan sau sticla. Locul in care se plaseaza vasul trebuie sa fie situat, asa cum spuneam, la o treime de baza piramidei. Durata de energizare a apei este de minimum 12 ore (dupa unii autori - 24 de ore). Apa folosita va fi, de preferinta, de izvor sau plata. In ultima instanta, poate fi folosita si apa de robinet, dar efectul va fi mai slab. Timpul de pastrare a apei de piramida trebuie sa nu depaseasca 24 de ore. Apa de piramida nu se fierbe, nu se mai prepara in nici un alt mod. In cazul in care se fac preparate din plante si vrem ca ele sa beneficieze si de efectul de piramida, acestea vor fi puse sub piramida doar dupa incheierea tuturor proceselor de prelucrare.
Cura cu apa de piramida
In general, nu este recomandat sa bem la nesfarsit apa de piramida. Ca orice remediu, si aceasta apa nu inseamna doar materie, ci si informatie. Asa cum, dupa ce citim ceva, ne este necesara o perioada de odihna mentala pentru asimilare si prelucrare, la fel si organismului "hranit" cu acest tip de apa trebuie sa-i dam ragazuri sa "digere" informatia primita (acest lucru este valabil si pentru apa magnetizata, dinamizata etc.). Durata curei cu apa de piramida va fi mai mare de 14 zile si nu va depasi 3 luni consecutiv (cu doua saptamani pauza). Pe parcursul curei va fi bauta, in loc de apa obisnuita, doar apa de piramida, excluzandu-se in acelasi timp din alimentatie, pe cat se poate, hrana toxica, care ar putea perturba asimilarea energiei specifice acestei ape (alimentele cu aditivi sintetici, carnea, margarina, zaharul)Efecte adverse la aceasta cura nu se cunosc.
Piramida energetica - Elemente de constructie
Se utilizeaza, ca material, sarma de cupru, intre 1,5 si 4 mm grosime, de regula neizolata. In cazul in care dispunem numai de sarma izolata, pentru a evita pierderea de timp, putem indeparta izolatia doar in zonele de contact, la cele cinci varfuri ale piramidei. Aceste piramide se pot confectiona manual, prin indoirea la capete a celor noua bucati de sarma. Cel de-al noualea segment, respectiv stalpul central, trebuie sa fie coborat din varful piramidei pana la nivelul sarmelor de la baza piramidei. Cei care dispun de cele necesare, precum si de pricepere si indemanare tehnica, pot confectiona piramide prin sudare, alamire etc., obtinand forme cat mai apropiate de perfectiune. Se utilizeaza un volum de apa care reprezinta a zecea parte din volumul piramidei. Totusi, nu se produc efecte negative in conditiile unor abateri de ą 10%, daca nu avem posibilitatea unor masuratori exacte.
Ca proportii, de pilda, pentru circa 1,350 litri de apa, se construiesc piramide avand laturile bazei de 40 cm si muchiile de 38 cm fiecare; pentru doi litri, 45 cm, respectiv 42,8 cm; pentru 2,650 litri, 50 cm, respectiv 47,6 cm etc. Laturile bazei trebuie sa fie orientate, pe cat posibil, cat mai exact pe punctele cardinale. Pentru evitarea patrunderii prafului si altor impuritati, piramida poate fi acoperita cu o folie de celofan, respectiv o alta piramida (husa), fara efecte negative. Apa se pune sub piramida, in jurul stalpului, in vase din sticla sau din lut ars, cu deschidere larga (de exemplu,: borcane). Inaltimea suprafetei apei trebuie sa fie cat mai sus posibil, in zona jumatatii superioare a inaltimii piramidei (in jumatatea inferioara, in unele faze ale lunii, se constata cresterea aciditatii).
Utilizarea apei
Apa se tine sub piramida timp de 24 de ore, ca regula generala. Nu se constatata efecte negative evidente daca, in unele imprejurari, se intarzie scoaterea vaselor de sub piramida. Este indicat ca acestea sa reprezinte insa exceptii, fara a se transforma in regula generala, pentru evitarea unei energizari exagerate. Apa obtinuta in conditiile de mai sus poate fi pastrata in sticle cu dop o perioada mare, chiar si la frigider in timpul verii, consumandu-se dupa necesitati. In primele zile se beau cantitati mai mici, pentru obisnuirea organismului. Aceasta apa se poate utiliza concomitent cu alte tratamente, pe care le potenteaza.

2 comentarii:

  1. A fost testat efectul de piramida pe clasicele asa zise experiente: cu lama de ras si cu marul taiat in doua, jumatae lasat afara si jumatate pus la doua treimi de baza.
    Rezultatul: Cristalele lamei de ras au ramas ca la inceput iar cele doua jumatati de mar s-au scofalcit la fel. Nu exista efectul de piramida. El este in continuare o legenda.

    RăspundețiȘtergere
  2. am piramide de ani de zile,imi pun semintele acolo inainte de a le semana si rasar mai repede,plantele sunt de calitate,am pus flori sub piramida si mi-au stat inflorite fara a se ofili luni de zile,am incarcat baterii,am ascutit lame,am baut apa de piramida,avem una sub care punem un fotoliu si ne odihnim,efectul este energizant,reconfortant.Nu numai ca noi credem in efectul de piramida,la noi s-a concretizat in bine.Una este sa citesti undeva o informatie,si una este sa experimentezi ani si ani de zile si sa te convingi.....

    RăspundețiȘtergere